Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz500
csendes tag
Sziasztok!
VPN kerdessel fordulnek hozzatok.
Konkretan az SA mit takar? Szamomra az jon le, hogy valamilyen alap epitoeleme az IPsec keretrendszernek, vegulis egy adatbazis amiben meghatarozasra kerulnek a titkositasi parameterek, kulcs csere parameterek stb?IKE kulcs csere folyamat ami magaba foglalaja a DH eljarast is?
ISAKMP az IKE reszet kepezi? Szamomra az derult ki, hogy az ISAKMP hatarozza meg az uzenetek formajat, kulcsere folyamatat.
IKE folyamat 2 reszbol all az elso fazissal meg nincs problema de a 2. mi tortenik konkretan?
PFS szamomra eleg erthetetlen volt mit is valosit meg?
IKE policy es Transform set:
Transfromset ben megadott ertekkekel lesz titkositva hashelve tomoritve a tenyleges uzenetem. Akkor az IKE policy ban miket hataroztam meg? Azok a titkositasi, kulcsere, hash es egyeb eljarasok mire fognak vonatkozni?
Crypto map-ben hatarozom meg, hogy a sok crypto ACL, transformset, key management methodok kozul mit is fogok hasznalni es a ezt mind melyik interfeszre szeretnem rahuzni? Ja es itt hatarozom meg, hogy ki is a tavoli szomszedom?
Ha egyszer megadtam az IKE policy set ben az sa lifetimeot akkor itt miert kell megadni megint? Miert kell itt is ujra meghatarozni group ot amikor megtettem az IKE policy set ben.
Segitsegeteket elore is koszonom, kicsit megzuhatnam a VPN resznel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Corsair RM850 Gold 850W Moduláris Tápegység
- SilverStone Strider 850W Platinum Moduláris Tápegység
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest