Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kzolee216 #16507 üzenetére
Szerintem az egyedul vitt ugyelet miatt realis. Ez brutto 1 050 000 HUF ha nem 26 ev alatti nem elsohazas valamint gyermektelen vagy.
Hogy mit lehet kerni most, azt meg legegyszerubben ugy tudod eldonteni, ha interjuzol par helyre es ha megadjak amit mondasz, akkor annyit biztosan lehet kerni.osszehasonlitaskepp en 2.5 eve ccnpvel 10 ev tapasztalattal senior designerkent 931k bruttot kerestem, persze azota ez az osszeg is magasabb lenne ott is. Mikor eljottem, 50%-al tobbet adtak az uj helyen de az nem szigoruan networkos pozi, van benn linux/esxi/azure/ibm cloud/automation.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ózongenerátor a háztartásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest