- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Na lenyomtam az SD-WAN vizsgát. Jó ez az online proctored vue megoldás, régen is használtam Junipernél de most már telefonnal körbefotóztam az asztalt meg lefotóztam az okmányokat és nem beszéltem élő emberrel... Tetszik.
A vizsga nagyon gáz volt (vagy elszoktam már a Cisco vizsgáktól). Legalább 3 kérdésben volt typo és legalább két olyan kérdés volt ahol szerintem nem volt jó válasz. Pixelesek az ábrák, volt 1-1 topic (de nem core topic hanem egy feature) amiből legalább 3 kérdés volt... Olyan is volt amiről életemben nem hallottam, pedig becsülettel megtanultam a könyvet és az elearning anyagot is, illetve van hands-on tapasztalatom tervezéstől üzemeltetésig.
Ami még furcsa hogy annyit írt a riport hogy PASS, de nem írt pontszámot, csak az adott területeken elért százalékot.
Így van 77 CE kreditem és egy concentration vizsgám, jövő nyárig még 3 CE kreditet kell gyűjtenem és meg vagyok újabb 3 évre az újítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest