-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Változott persze. 121-13-as volt és 121-22-es lett rajta. Nincs 3 MB, így a flashen volt még bőven elég hely, így nekem nem ajánlotta fel a törlést, az akkori mellé másoltam, majd a TFTP-nél O betűket észrevéve sejtettem, hogy hibázást jelent, de ettől függetlenül arról bootoltattam és minden oké, azóta a régit letöröltem róla, viszont TFTP-n átmásoltam gépre, hátha mégis kellene egyszer.
Csak a c3550-n nem tudom, hogyan frissítsem, mert azon mappában van az IOS meg egy html mappa és info fájl. De azon újabb IOS van, mint ami tusi_ leírt, bár ez az újabb a Cisco oldalán fent sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest