- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Maco Mamuko #15620 üzenetére
Szerintem ez nem offtopic
Nezopont kerdese, operations tapasztalat mindenkeppen jo, mert sok olyan dolgot tudsz majd hasznalni a designban, amire nem feltetlen gondolnal egyebkent, ha csak "elmeleti" tudasod van. Szerintem a jo irany, ops/admin --> design, de nyilvan azert mert valaki nem igy kezdett meg lehet jo designer, es lehet kesobb jo az opsban.
Tapasztalatom szerint design teruleten kevesebb cli-t fogsz latni, tehat ha onnan akarsz atmenni ops-ra, akkor nehezebb lesz a valtas, mint ha forditva csinalnad.En opsrol jottem designra, es sok teruleten kiestem a gyakorlatbol, mert eleg ritkan kell hibat keresnem, foleg eles outage eseten, es amit opson fejbol vagnak azt nekem neha ki kell vadaszni a doksikbol, mert emlekszem nagy vonalakban az elmeletre, de a pontos reszletekre nem. Ez persze nem akkora baj, ha ebben kene dolgoznom gyorsan visszarazodnek, de ha soha nem is foglalkoztam volna ops-al akkor szerintem nehezebb lenne, de nem lehetetlen.
Neked kell merlegelni, hogy megeri-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest