Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

válasz suomalainen #15522 üzenetére

A "roptetes" az altalaban azert tortenik, hogy valaki fizuemelest kapjon, mert amugy elegedett a ceggel, csak epp nem kapja meg azt amit mashol megkapna.
    Igy elmegy mashova, aztan visszamegy es maris megkapja azt a penzt amit a piacon er.
    De addig nem...

Szoval lehet ezt pozitivumkent irtad de nem az (vagyis nezopont kerdese, hiszen a fizun kivul elegedett volt a ceggel, ha visszament. Ez persze minden multira jellemzo sajnos, szoval ne ertsd felre, nem az IBM-et akarom fikazni)

Az en szemelyes tapasztalatom egyebkent, hogy a legtobb multi 12 egy tucat.
    Ugyanugy vannak hulyesegei csak legfeljebb nem pont ugyanazok mint a masiknak.
    Ezert siman lehet, hogy valaki otthagyja az egyik multit, es a masikban jol erzi majd magat, mert ott olyan hulyesegek vannak amit O tud toleralni, es vice-versa.
    Siman lehet, hogy ami valakinek idealis munkahely, az mast teljesen kieget.

Nyilvan lehet, hogy csak en vagyok mar kiegve, de az en hozzaallasom mostmar arra szukult le, hogy nekem akkor jo egy hely, fontossag szerint csokkeno sorrendben, ha:
    -Nem mikromanagelnek
    -Eleget fizet
    -Tudom/engedik hasznalni az agyam
    -Jo a csapat
    -Tudok elorelepni (ez nyilvan az eleget fizettol fugg, ha amikor odamegyek mar bearazok a berembe 5 evnyi beremelest, akkor kevesbbe zavar, ha nem tudok felfele mozogni)

A tobbi ilyen dolog, mint hogy jok legyen eka processek, meg jo legyen a "brandje" azok nagyon a lista vegen kullognak :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák