Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Ugyan 13 éve voltam ötödéves technikus és akkor voltam Cisco Network Academy-s de a tananyagot meg a vizsgáztatókat ismerem és tudom milyen volt és milyen most és milyen a különbség: ugyanaz de mégis más.. a Network Academy egy olyan képzés mint nálunk az OKJ, gyakorlatilag alapokra tanít meg. A CCNA, az ICND1 és 2 is ezzel ellentétben egy enterprise/business tanusítvány. A terület amit lefed gyakorlatilag ugyanaz (hálózatok Cisco eszközökkel) de a teszt igazából teljesen más. Azért bőven benne van hogy az Academy inkább egyfajta iskolai képzés ám a cert az cert. Keményebb. Trükkösebb kérdésekkel. Az Academy sokkal könnyebb volt és most is az. Nincs packet tracer feladat mert a teszten egy flash alapú szimulátorban megkreált feladatot kapsz. Az évek alatt a szimulátor sokat csiszolódott (nincsenek azért már olyan durva bugok mint régen) de nem tudsz mindenféle parancsokat használni (pedig PT is erősen korlátozott). "Nehezebb" lesz. Meg szerintem az Academy-s tananyag is hígabb lett az évek alatt (vissza tudok nézni az Alumniban) és szerintem rossz irány, hogy elhagytak sok gyakorlati és fizikai dolgot. Én még tanultam hogy hogy kell pl. süllyesztett padlót is tervezni egy szerverterembe.. ma már ez nem nagyon van említve se. Szerintem szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest