-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poker18g
csendes újonc
Mai nappal mostmár én a CCNA-s társasághoz tartozok.
Külön csináltam a modulokat, ICND1 és ICND2, és a Paymot használtam arra, hogy trackeljem mire mennyi időt szántam. Hozzá kell tenni, hogy munkában is ezzel foglalkozok, szóval túl sok újdonság nem volt, csak a WAN technologies volt új nagyrészt, de az nagyon ( az ügyfelet, akit supportálunk, kb 2 serial vonala van, és
enterprise szintű, szóval ezek a ppp, pppoe, chap teljesen új dolgok voltak számomra.)ICND1-re 37 óra 18 percet készültem, az ICND2-re pedig 45 óra körül volt.
Gondolkozok továbbmenni a CCNP routing & switching irányba - úgy olvastam, hogy hogy a szokásos sorrend a switching -> routing -> tshoot (röviddel utána). Ezt javasolnátok, vagy van valami oka, hogy nem a routingot csinálják először? Kicsit összetettebbnek néz ki, mint a switching, szóval lehet megválaszoltam magamnak.
CCNP switchinghez viszont fizikai switchet is be kéne szerezni. Kerestem fórumban, mennyi időt ideális szánni a CCNP vizsgákra? Van esetleg valakinek Paymo-s trackingje?
Válaszokat köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged