Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soma314

tag

válasz olloczky #13701 üzenetére

én is sajnálom
    Próbáld meg a dolog jó oldalát nézni: a tudás már benned van, már csak a "mázlifaktor" hiányzott. Tudom bosszantó lehet, hogy egy kérdésen múlt, de az sokkal elkeserítőbb lenne, ha azt látnád, hogy mennyit tanultál és még csak a közelében sem jártál!
    Egyébként közel sem biztos, hogy azokon a kérdéseken múlt, amikről úgy érzed, hogy nem voltak lefedve az OCG-ben. Lehet, hogy csak azért tették be azokat a kérdéseket, hogy megzavarjanak és ki se értékelte a rendszer az azokra adott válaszaidat!
    Ez a "szép" ebben a rendszerben, hogy nem tudhatjuk. Nem olyan mint egy iskolai dolgozat, amit megkapsz kijavítva. Itt mi vizsgázók fizetünk és vakon bízunk, hogy korrektül járnak el velünk.

(Én nem olvastam az aktuális OCG -t ICND2-re, de van egy tippem, hogy explicit irt arról, hogy az etherchannel-eknél van load sharing és milyen fontos azt jól konfigurálni. Sokszor találkoztam én is olyan kérdéssel, ami explicit téma csak egy vizsgának.
    Példának egy általam kitalált kérdés: válaszd ki az alkalmazható link aggregációs protokolt: PPPXL, HTML, LACP, QWERTY . Egy ilyen kérdésnél tudod, hogy van olyan, hogy Link Aggregation Control Protocol - LACP tehát nyilván az a helyes válasz, nem kell tudnod, mi a többi három.

Új hozzászólás Aktív témák