Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BIOS topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
Sziasztok!
A problémám röviden a következő: adott egy ESXI, amin több CSR1000v fut. Helyi hálóról tudom telnetelni, viszont szeretném neten keresztül is elérni. Úgy próbáltam, hogy a telnet kliensbe (securecrt) beírtam a publikus ip-t és portnak a 23-at. A routeren port forwardingot állítottam be, ahol a helyi port 23, a külső pedig tetszőleges.
Mi lehet a probléma a konfiggal, valamint ha több routert szeretnék elérni egyszerre, akkor a source portot is meg kellene adni, ami megegyezik az adott routerhez tartozó privát IP portjával, de ezt nem tudom hol lehet beállítáni. Lehet, nem is jól gondolkozom, tudnátok segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest