Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy EPC3925-ös router melyet a T-Hometól kaptam ~4 éve, ehhez csatlakozok AP módban egy Trendnet TEW-812DRU AC1750-es routerrel.
Ezenfelül IPTV-t is használok.
Szeretném levenni a fő Cisco (EPC3925) routerről a terhelést, hogy minden fő feladatot (DHCP,Wifi,...) mindent a Trendnet routerem csináljon.Hogy érdemes nekiállnom?
Jelenleg úgy van az eszközöm hogy:
1.Cisco (EPC3925) - 192.168.0.1 - DHCP engedélyezve, wifi engedélyezve2.Trendnet TEW-812DRU - 192.168.0.2 - DHCP tiltva ,wifi (2,4 + 5GHz) engedélyezve
Cisco (EPC3925) LAN - Trendnet dru-812 - LAN portjával van össze csatlakoztatva.
Sok gondom van a Cisco (EPC3925) routerrel, mert minden 10-ig ping magas, 1 órányi pingelés esetén ~20 netszakadást tapasztaltam 1-1 mp-ig.
Másik topicban Gubek-Einste kolléga javasolta a Dupla NAT lehetőséget, amit még nem próbáltam ki sajnos, mert időhiányban szenvedek.
Ezenfelül érdemes lenne kipróbálnom jópár hozzászolással ezelött Armatura kolléga beállítsait?
- (#4585) Armatura
- (#4589) ArmaturaTermészetesen ahogy ovlastam a topic-ot, Gubek-Einste írta, hogy az IPTV-t a Cisco routerbe érdemes használni, ezt szemelött tartom mindenképp.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
abcde22
tag
válasz
Gubek-Einste #4595 üzenetére
Már nincs szolgáltatás az eszközön. Fájlmegosztásra, AP-nak és switch-nek használnám.
-
-
wmati
addikt
-
abcde22
tag
válasz
Gubek-Einste #4576 üzenetére
-
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4590 üzenetére
Újra indítottam minden eszközt,megpróbáltam előhozni a hibát,egyenlőre nem jelentkezett.Ha "csak" ennyi volt akkor is köszönöm a segítséged!
Ha mégis előjönne,ide írjak vagy az előbbiekben említett fórumba?ui:ez a beállítás miért oldhatta meg a gondokat?
-
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4588 üzenetére
-
-
Armatura
tag
válasz
Gubek-Einste #4586 üzenetére
Teljesen el akartam hagyni a ciscot amennyire lehet,ezért van a tp-ben az iptv..Eddig minden jó volt,tehát csak mióta megvan a pi azóta ilyen a helyzet.
Dinamikus a kiosztás,ha tabletről,telefonról etc-van szó csak a számítógépek,laptop kaptak fixet.Én úgy tudtam ez a legjobb.
Nem vagyok szaki,elég sokáig tartott mire össze tudtam lőni őket így.Hol kéne a ciscoban matatni,hogy megvalósítsam amit javasoltál?Huh most látom csak,hogy nem is ide akartam posztolni,hanem az otthoni hálózat és internet megosztás topikba(elnézést).Szerencsémre te mindkettőben ott vagy
-
-
Armatura
tag
Sziasztok,segítséget kérnék,hogy mi lehet a gond.Eddig jól működő hálózatom teljesen rapszódikussá vált,mióta lett egy RPI 3 is beiktatva.A probléma,hogy nem látják egymást a gépek,de net mindegyiken van ekkor is.Minden gép fix Ip-n van,+egy no.ip hogy kívülről is elérjem.
Így néz ki jelenleg:
Telekomos Cisco EPC3925 ebből jön a net egy TP-Link TL-WDR4300 -ba.A kapcsolat Lan-Wan módon összekötve.Iptv is van,ez a Tp-s ruterből kap jelet.
Beállítások:
TP-Link wan -
Te tudod, de ha nekem lenne "felesleges" pár ezer forintom, akkor azt inkább egy saját routerbe invesztálnám, amin bizonyosan működik a nyomtatószerver. Kérdés például, hogy mi van olyankor, ha kijön a szuper szerviz, megcsinálja, kifizetsz érte x ezer forintot, majd pár hónap múlva behal a HGW, és kapsz egy másikat? Azon majd ingyen megcsinálják ezt újra? Nem hiszem... És ha esetleg olyat kapsz, ami nem is képes erre?
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4581 üzenetére
Nos a két linkelt fénykép is a gyári leírás pdf-ből származik. E szerint annak az usb portnak működnie kellene.
És igen beszéltem telefonon a szuper szervizzel akikhez átkapcsoltak, és a csávó megnézte a hgw leírását és a nyomtatóm típusa alapján rákeresett és szerinte annak működnie kell hálózati nyomtatóként a HGW usb portján keresztül, de ehhez az kell hogy kijöjjenek és beállítsanak rajta valamit. De mint mondta nincs kockázatom mert ők siker garanciásak, ergo ha mégsem tudják megoldani akkor nem kell fizetnem semmit.
Na mind1 majd jövőre ha lesz egy kis Zsém akkor lehet rápróbálkozok és megírom ide ha mégis megoldható. -
Nem értem milyen jogvégzett személy véleményére vagy kíváncsi, a szolgáltatóval internetszolgáltatásra kötöttél előfizetői szerződést, azonban nyomtatószerver, filemegosztás, stb., sem a fizetős, sem pedig ingyen kapott szolgáltatások közt nem szerepel. Ha jól sejtem az internetet szolgáltatja a CISCO HGW, innentől kezdve nincs több kérdés. A linkelt leírás a gyári pdf-ből származik, azonban te nem kereskedelmi forgalomból vetted a HGW-t, sőt, sehonnan sem vetted, az a szolgáltató tulajdona, a szolgáltató adta át neked, hogy azon keresztül az előfizetett szolgáltatásokat biztosítsa számodra.
Ez teljesül? Azt hiszem igen. Ennyi a jogi része, nem több. De ha gondolod, indíts egy próba pert, mondván nem működik a HGW USB portja.
És ami ugyan nem 100%, de a saját véleményem az, hogy a szuper szerviz sem tudna mit csinálni ezzel, azt ajánlgatják ha kell, ha nem, minden olyan kérdésre, ami eltér a szokványostól, és a válasz nincs feltüntetve az előttük lévő papíron. Ez így volt az IPTV melletti bridge móddal is, amiről tudjuk, hogy nem megoldható, mégis többeknek a szuper szervizt javasolták rá megoldásként.
-
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste #4578 üzenetére
Tényleg? Akkor ez még is mi a franc:
Egy Lézer printer adott esetben, eléggé ügyfél eszköz amit kiválasztottam.De mint írtam a 1422 - Szuper szerviz szerint is kivitelezhető, kijönnek lehet feltöltenek valamit az ominózus USB porton keresztül a HGW-re és voilá máris megy a hálózati nyomtatás, csak ez a kijövetel fizetős, viszont ha mégsem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetnem.
Nos egyelőre a NAS-on keresztül nekem már megy és a többi gépre is majd felküzdöm, ingyen.Csak egyszerűen nevetséges, hogy ott van a HGW-n egy USB3-as port ami pont ilyesmire való, de a szolgáltató letiltja, és csak külön díjazás ellenében oldaná fel.
Kíváncsi lennék egy jogvégzett hozzáértő véleményére. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4577 üzenetére
Az én gépemről már tudok is nyomtatni a NAS-on keresztül, már csak a hálózat többi gépe ellenkezik.
-
válasz
Intruder2k5 #4577 üzenetére
A gyári leírás sem említ ilyesmit.
-
-
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #4573 üzenetére
Ez ügyben felhívtam a 1412-t, mondjuk ők gyorsan átkapcsoltak a Szuper szervizhez (1422)
Szerintük nem zárja ki semmi, hogy a nyomtató ha képes hálózati üzemmódra akkor működjön az USB-ről, de ki kéne jönniük és persze pénzért.Bár ha nem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetni érte semmit.
Per pillanat ott tartok, hogy a NAS-ra dugva tudok nyomtatni, már csak a hálózat többi gépéről kell ugyanazt megoldanom. -
abcde22
tag
Sziasztok!
Van egy megmaradt epc3925 modemem, már nincs rajta szolgáltatás. Jelenleg wifi hozzáférési pontként tudom használni, mert a firmware-ben le van tiltva kb minden. Kérdésem az lenne hogy nincs-e valakinek valami használhatóbb firmware-re rá? Köszönöm!
-
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
A Cisco EPC3925 hátulján levő USB portra köthető nyomtató?
Ha igen akkor mint Hálózati nyomtató fog működni? -
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, ez a cucc (EPC3925) hajlamos a spontán bedöglésre? Órák óta nincs net UPC-n, a router konfigban a státusznál meg annyi áll, hogy Downstream: Scanning, a többi mezőnél nincs érték, az összes WAN IP-cím is 0.0.0.0. Emellett az összes DOCIS jelerősség szintén 0. WiFi megy, a konfigba be tudok lépni, de alapbeállításra visszaállítani csak a Reset gomb nyomva tartásával tudtam, a konfigból az nem ment (hiába írtam be akárhányszor hozzá a helyes jelszót).
Rengeteg újraindítás után is ugyanaz a jelenség.
Még esetleg fontos lehet, hogy a net bedöglésével egyidőben észrevettem egy érdekes jelenséget a TV-n (amire a műsor koaxon jön): vízszintes csíkozás minden csatornán. Lehet köze a kettőnek egymáshoz?
-
MCs88
aktív tag
Hello,
Arra rájött már valaki, hogy Telekomos ipv6 esetén hogyan és mit kell beállítani ezen a routeren, hogy a belső eszközök is elérhetők legyenek kívülről a nekik kiosztott ipv6 címmel?
-
weather88
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4567 üzenetére
Nekem a telefonba a szervizesek azt mondták hogy ha csak a wifivel van gond akkor elvileg nincs csere,bevizsgálják a dolgot meg ilyenek ez a menet...
De nem nagy összeg egy router.
A linkeket megnézem...
Ennek a bridged módnak meg utána járok mert nincs iptv-m
Köszönöm a választ -
válasz
weather88 #4566 üzenetére
Ha teljesen megdöglene a wifi akkor biztosan cserélnék, csak sebességre/stabilitásra nincsen garancia, az eleve működésre igen.
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
Ha nincsen IPTV-d akkor kérheted, hogy tegyék át az eszközt bridged módba és akkor a saját router-ed teljes funkcionalitással működhet. -
weather88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy cisco epc3925-ös csodamasinám (T-home)
Olyan hibát produkál(amikor ő úgy gondolja) hogy a wifi elmegy(mintha megszakadna).
Amikor ő úgy gondolja akkor megint van wifi.
Volt kint szerelő hard resettel is próbálkozott,de mondta hogy a wifi szolgáltatásra a szerződésben nem vállalnak garanciát(szóval ha teljesen behalna a wifi akkor még nem cserélnek modemet).
Esetleg valaki járt már így?
Most egy külön wifis router vásárlásán gondolkozok ez a csoda mellé,mit ajánlotok,normális árba meg normális hatótávolságban is
Előre köszi a segítséget. -
bupemko
senior tag
válasz
Gubek-Einste #4563 üzenetére
Nekem is voltak wifi gondok is az EPC-vel. Amibol igazán elegem lett az az, hogy pár nap után már DHCP se ment normálisan. Második kiszállásra kaptam ezt az AC-s Sagemcom-ot, az szépen megy azóta is.
-
válasz
muranyig #4562 üzenetére
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
A wifi-t sok minden befolyásolja így egyértelműen nem lehet semmit sem ilyen egyszerűen kijelenteni.
Ha nincsen egyértelmű hiba a mostani HGW-vel a cserére kicsi az esély, wifi-re nincsen garancia. -
muranyig
tag
válasz
Gubek-Einste #4559 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint tényleg a router lesz a szűk keresztmetszet?..., mert amit mértem, az kb 30mbit wifin..
Saját eszköznek mit javasolsz? pl ilyesmi?: tp-link ac750
vagy várjam meg, hogy a t kicserélja? (ha akarja....)
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4559 üzenetére
Es milyen az eszkoz? Valami ertelmesebb darab?
-
-
muranyig
tag
Cisco epc3925 routert lehet vhogy tunigolni, hogy a wifit a 120-as net közelébe tudja hozni? Vagy felejtős és be kell rakni mellé pl. egy ac-s routert? - IPTV-m van felvétel opcióval. (netán a Telekom rendelkezik ilyen eszközzel, ami a kedves üf.-nek oda is adna?)
Köszi az infókat. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4556 üzenetére
sikerült belépni. Köszönöm! legalább ki tudtam kapcsolni a wifit-t.ha már ugysem volt rajta net.
Már csak a routernek kell megérkeznie!Azért nem vártam addig ,mert idegesített ,hogy nem megy a transmission,és több órát azzal szórakoztam. Mondjuk jó lett volna kideríteni ,miért nem.
Köszi a segítséget még egyszer. -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4554 üzenetére
Marmint ugy gondolom,hogy vezetek csatlakoztatott eszkozok kapnak netet a modemrol.
-
-
Sasos
senior tag
Én a 1412-őn intéztem, de nem lesz egyszerű menet. Próbálkoztak szuperszervizzel, ki kell cserélni az eszközt, volt ott minden, mire a 12. ügyintéző, főnöki jóváhagyással simán átkapcsolta bridge módba. A lényeg, hogy ne engedd lecserélni a HGW-t, mert csak ezt, meg a Sagemcom F@st 3686AC-t lehet bridge módba rakatni a T-nél koaxon (ha nincs IPTV).
(#4551) Gubek-Einste: Tökmindegy, kapcsolgatni fogják ide-oda, mert senki sem érti majd mit is akar.
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4549 üzenetére
Megnéztem ott elvileg nyitva vannak a portok. Mégsem megy se a le ,se a feltöltés.
Nincs ip tv-m. Telefonon ez elintézhető?
Hibabejelentőt kellene hívni? -
Ne a transmission-ben végezd a tesztet, hanem valamilyen netes oldalon mert sokszor fals eredmény ad az ilyen teszt.
Ha nincsen IPTV-d akkor lehet kérni a bridged módot.
Előnye, hogy a saját router-ed publikus IP címet kap így teljes értékűen, minden korlátozás nélkül tud működni. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4547 üzenetére
transmission-ban? Dehogy: portested:http error 0
o response
Hogy lehet bridee módba rakatni? Egyszerű már elintézni a T-vel?
Van előnye ,mintha csak Dmz-be tenném? -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4544 üzenetére
Nas-on a transmission ,most már le se tölt.
-
-
-
kiss006
csendes tag
Mikor a vezetékkel akarok a routerre csatlakozni akkor a wan miniport egy hibakódot dob ki az 651-est és azt hogy a kapcsolódás sikertelen. Ez miért lehet? Megpróbáltam újraindítani is a routert, de úgy sem sikerült.
Felhasználónévnek azt adtam meg csatlakozásnál amit a gép lát mint wifi, az e51578-at jelszónak pedig azt ami a router alján van, és amivel a wifire tudok csatlakozni mégsem működik -
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4541 üzenetére
Megcsináltam ,de nem jó így sem.
Beállítottam a 9091 es transmission port-ot
És a transmission bejövő 51413 as portot is. Nem jövök rá mi a baj. -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gubek-Einste #4539 üzenetére
Már a dobozában van. Nem megy a 2.4 ghz-es port.
Elvileg Dhcp-nél meg tudtam csinálni. most ott azt irja az eddigi aktiv helyett,hogy reserved.
A port forwardnál lehet valami nem jó ,mert a port próbánál No response van.
Az eternal internal-nál is ugyanazt a portcímet kell beírni? tehát ugyanazt 4 helyre? -
Mi lett a korábbi Asus router-rel?
Bocs de csak magyarul tudom leírni mert a Cisco-nak nem találom az angol nyelvű User Guide-ját, az enyém pedig bridged módban van.
Kezdetnek a NAS-nak kell adni egy MAC alapján fix-ált IP címet a Beállítások/Helyi hálózat beállításai menüpontban az Előre hozzárendelt DHCP IP címek alatt tudsz MAC cím alapján fix-ált IP címet adni a NAS-nak.
Majd az Alkalmazások és játékok/Porttartomány továbbítása menüpontban tudod beállítani a port forward-ot. Gondolom itt már boldogulsz, ha nem akkor szóljál. -
Gsx-rr
veterán
Kénytelen vagyok a szolgáltatótól kapott eszközt használni.
transmission-t fittatok egy Nas-on
A transmission-t a 9091-es porton érem el.
A transmission bejövő portja 51413.
A port forwarding-nál ,hogy kellene engedélyeznem? -
kiss006
csendes tag
őő azt nem tudom hogy kell
-
-
kiss006
csendes tag
Hát lehet, de próbáltam úgy hogy a kábelt bedugom a gépbe de úgy se működik
-
-
kiss006
csendes tag
Telefonról is próbáltam, azon sem jön be
de a TVre is rá van kötve ugye, azon működik minden
-
-
kiss006
csendes tag
Wifin használom, nem kábelen
-
-
kiss006
csendes tag
Azthiszem az első ad választ a kérdésre, és bocsi az értetlenkedésért de tényleg elég amatőr vagyok ezen a téren
-
-
-
kiss006
csendes tag
Hátőő
sajnos nem értek annyira ehhez, ezt hol tudom megnézni hogy kap-e?
-
-
kiss006
csendes tag
Üdv, nekem is ilyen routerem van IPTVhez (telekom), és a számítógép csatlakozik a hálózatra, de internet elérés nincs, és nem tudom miért... a tv adás működik rendesen, az internet kábel bedugva, a cisconak a kezelő felületébe (vagy mibe
) be tudok lépni. Mi lehet a probléma?
-
stopperos
senior tag
Úgy néz ki a hétvégén valamikor megkaptam az IPv6 stack-et is, most mindkettő címet osztja az EPC.
-
zodes
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #4518 üzenetére
Közben válaszoltak.
Ez nálam is gond volt. Nem akartam elhinni, hogy egy csatlakozó, ami rosszul van krimpelve mennyi galibát okozhat. De mivel jó drága az előfizetés a T-Home-nál és azt mondják azért, mert az Ő szervízhálózatuk a legjobb, nem is szégyenlősködök! Kihívom Őket és szépen megcsinálják, nem görcsölök vele. -
válasz
MaddeNNNN #4518 üzenetére
Szia!
Nem hiszem, hogy a HGW problémája lenne, inkább arra tippelek, hogy hálózati gond van, és emiatt nem tud felcsatlakozni az eszköz. Bármelyik is legyen, Te azzal nem tudsz mit kezdeni, ha csak nem házon belül lett elrontva a koax hálózat. A szolgáltató bejövő kábelétől kezdve végig kell nézni, hogy nincs-e eltörve valahol a koax, milyen osztók - és esetleg csillapítók - vannak bekötve, van-e toldás a kábelben, stb... A felesleges, nem használt osztásokat mind meg kell szüntetni, ne legyen betéve nagyobb elosztó mint amilyen feltétlenül szükséges, és a modemhez lehetőleg úgy menjen a koax (feltéve, hogy van koaxos TV előfizetés is), hogy a bejövő kábelen egy kettes osztó, aminek egyik ága a modembe, a másik ágát pedig lehet tovább osztani a TV-khez. Tehát a modemet ne egy 3, 4, esetleg még több portos osztóba kösd. A csatlakozók mindenütt legyenek jól felrakva, ne lötyögjön, ne legyen laza, stb... Ha ez mind rendben van, akkor hívd a szolgáltatót.
Esetleg ha sikerült felcsatlakozni, akkor egy DOCSIS jelszint értékeket bedobhatnál ide. Azt hiszem Status -> DOCSIS WAN, vagy valami ilyesmi neve van a menünek, ahol megtalálod.
Normális esetben a csatlakozás 1-2 perc, esetleg reset után 2-4 perc, de semmi esetre sem órák, napok.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Gubek-Einste #4517 üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél.
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Gubek-Einste #4515 üzenetére
1-masfel nap...
-
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne vele, hogy rettenetesen sok ideig tart, amíg ujrainditas után felall. Felujitottuk a lakást és sokat volt ki-be kapcsolva, aramtalanitva. Ez lehet a gond? Csereltessuk ki vagy van erre valami megoldás?
-
bupemko
senior tag
Na elegem lett az EPC3925 bukdácsolásából T-nél, kértem új modemet, Sagemcom-ot kaptam. Masszív darab, meg ebben már van 5GHz-es rádió is, ami AC-t is tud
Remélem stabilabb lesz, mint az EPC volt (az már szinte napi rendszerességgel kergült meg, először nem osztott IP címet DHCP-n, utána meg már net/IPTV se volt, mindig kellett újraindítani...).
-
-
zodes
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4504 üzenetére
Tudom. de mivel könnyedén visszalehet alakítani így nem izgat.
Már meg is rendeltem Kínából a vezetéket a csatlakozóval és az antennát.
Nem egy linket akartál beszúrni? Szerintem nem sikerült.
Feljebb is teszem, mert a TV hátamögé szerelek egy alaplapot és oda fogom felszerelni.
Nem látszik, csak az antenna fog kikandikálni. -
applause
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4507 üzenetére
Csatorna fix 6-os. Kb. 5m-re 2 válaszfal. SSID angol betűi, jelsző betű+szám. Vevő andridos tablet.
-
válasz
applause #4505 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
Milyen típusú a kliens eszköz/adapter?
Az SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A használt wifi csatorna 1 és 11 közötti?
Gyártói/chipset driver-t használsz vagy az OS sajátját? -
Sasos
senior tag
-
applause
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a wifi megakad 10-15mp-re (led csak világít, de nem villog). Továbbá távolabb a routertől belassul. A 10-15Mb sebességről 2Mb-re vagy alá csökken a feltöltés pedig 0,1-re csökken böngészés közben. -
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Valaki már szedte szét ezt a csodát?
Itthon szívok már egy jó ideje, tegnap szétszedtem, semmi különös, mert sem a csavar, sem a ház nem védett. Egyébként se foglalkozik vele senki, már 4x is küldtem vissza modemet.
Szóval a wifi antennája a kijelzőnél van az előlapon.
2 db egyik rövidebb panelben végződik, a másik pedig egy hosszúkás. Le is tudom fényképezni, ha kell.
Melyik lehet a 2,4 Ghz-es? Vettem vezetéket és külső antennát, meg fogom hekkelni.
Szerintem nem nagy ördöngösség.
T-nél vagyok. Itt elég rugalmasak a szerelők. -
LuzZzer
tag
válasz
Gubek-Einste #4501 üzenetére
Van IPTVm a routeren van bypass is, de egy subnet állítással tudnám használni egy hálóként. Megvan oldva csak nem tetszik
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest