Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Nagyon félve merek szólni mert közöm nincs semmihez ami router meg hálózat meg egyebek, de nálam az EPC után kötött Asus router a 192.168.0.1-et használja default gateway-nek. Ez persze nem jelenti azt hogy el tudom érni távolról az Asus usb portjára dugott hdd-t. Cisco EPC 3925 DMZbe beírtam az Asus számára kiosztott 192.168.0.10-et és egy alkalommal Intruder fórumtárs képes is volt belépni ssh-n és ftp-n is elérte a hdd-t de ez csak 2x sikerült neki is azóta ő sem tudja elérni. Cisco-val tudok mit kezdeni azon kívül hogy nyomtam neki egy 10mp-es resetet amivel elbuktam a NAT passtrought menüpontot, ami persze eddig se dobta át az Asusnak a külső IP címemet, szóval talán nem nagy veszteség hogy eltűnt ez a menüpont?
Aztán mintha valaki linkelt volna képet és magyar nyelvűnek láttam a Cisco menüjét. Lehetséges ez?
Nálam ez van: -
club1
veterán
Az EPC-n 192.168.0.x-es háló van, tehát a TP-Link routered wan lábán is 192.168.0.x-es ip címnek kell lenni (hiszen az EPC-től kapja), és azt kell kiforwardolni az EPC-n. 192.168.1.x-es hálózat csak a TP-Link belső oldalán lehet, onnan max. a TP-Linken tudsz kifelé forwardolni ip címet.
-
sziasztok!
Most már elég régóta fennáll az a probléma, hogy időnként elmegy a net vagy drasztikusan belassul. Ilyenkor csak a modem újraindítása segít vagy az sem. Csináltam már teljes resetet is de azóta is van ez a gond. Ilyenkor az IPTV is leáll természetesen. Napi szinten jelentkezik a hiba. Korábban a szerelők építettek be valami szűrőt mert állítólag a régebbi tévék valamelyikéből feszültésg (?) áramlott vissza a modembe. Mert, hogy már több éve évente többször is vacakol a net. Ez most újabban jött elő. Itt egy printsceen a jelszintekről: (persze mikor elmegy a net akkor 0 a jelszint)
-
Cold5
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2895 üzenetére
Reboot-ok megvoltak mindkét eszközön, de még mindig a Cisco admin jön be...
-
-
wmati
addikt
80. oldal aljától Applications & Gaming (Alkalmazások és játékok) > Port Range Forwarding (Porttartomány-átirányítás) címmel nagyon jól le van írva pontosan hogy mit kel 6 lehet beállítani ezen a dobozon.
-
Cold5
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2891 üzenetére
Megmondod pontosan hogy?
Mit hova kell írnom? -
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek és nézzétek meg, hogy jól van beállítva minden?
EPC3925 és egy TP-LINK WDR3500
EPC3925 beállítások:
Local IP: 192.168.0.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
DHCP: engedélyezve
Starting IP: 192.168.0.100
Maximum Number of DHCP Users: 50TP-LINK WDR3500 beállítások:
IP Address: 192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
DHCP: engedélyezve
Starting IP: 192.168.1.150
End IP: 192.168.1.199
Defaut Getway: 192.168.1.1Ezzel így minden rendben?
Beállítottam a routeren belül DDNS szolgáltatást, de amikor beírok és el akarom érni a routert távolról az EPC3925 admin felületére jutok! Miért?
Köszi előre is!
-
Kábelnetnek a sajátossága a "fix" dinamikus IP cím, más szolgáltatóknál is így van.
A legbiztosabb megoldás az IP váltásra a MAC cím változtatás de ez csak akkor működik ha az embernek sima modeme van (vagy olyan HGW-je amelyet lehet bridged módba tenni). -
Mityenka1
csendes tag
Azért köszönöm a válaszokat.
-
Mityenka1
csendes tag
Nem elég, hogy az IP tv-vel is megszívtuk mert nem lehet korlátlanul felvenni, mert ha több felvétel megy egyidőben akkor nem lehet csatornát váltani a másodlagos boxokon, még szerencse csak 1 évre kötöttem velük szerződést és már félév eltelt.
-
club1
veterán
-
Mityenka1
csendes tag
Akkor mitől dinamikus az IP ha nem lehet módosítani. Ez olyan átverésnek tűnik, akkor miért mondják a t-homenál hogy egy kikapcsolás után másik IP címet kell adnia a modemnek.
-
Mityenka1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van szeretnék IP címet módosítani, de sehogy se sikerült pedig dinamikus IP címem van. Már többször kikapcsolta a modemet de semmi változás nincs mindig ugyan azt az IP-t osztja ki.
Mit kellene csinálnom hogy megváltozzon az IP-m? Már beszéltem az T-home ügyfélszolgálatával és ott is csak azt tudták javasolni hogy kikapcsolás után másik IP-t kell osztania a modemnek.
Köszönöm ha tudnátok segíteni. -
stopperos
senior tag
Szegeden ma nagy villámlás volt, és kivitte a volt koleszomban a Cisco 3925 melletti Tp Link 841 -est (openwrt). Gondolom kábeltv-n keresztül jött be a túlfeszülség, és az elosztóba leküldte a cisco. Más nem halt ki, csak a mellette lévő eszköz.
Szerencsére volt egy Tplink 741 -es openwrt-vel és nem kellett reset-elni a Cisco-t. Így még mindig bridge módba fut, csak most az új eszköz miatt el kellett játszani az ip cím kérős indítósdit. Még mindig jól tartja magát. -
szajlensz
csendes tag
Valakinek sikerült már bármilyen extra (plusz router, "nem támogatott" mókolás, stb) nélkül wake on lan-t belőni? Vagyis belőni sikerült, de a gép leállítása után a mac address-hez osztott fix ip elszáll, innentől pedig halott a dolog
DHCP-vel próbáltam, de nem is értek annyira hozzá és nem is toltam bele túl sok időt. Esetleg a T ad már más fajtát, amivel stabilan mehet a wol?
-
club1
veterán
válasz
kalozhun100 #2869 üzenetére
Persze. Előfordulhat olyan wifi üzemmód, amit egyes wlan eszközök nem bírnak.
-
kalozhun100
őstag
Lehetséges az, ha a wifi résznél átállítom standardról widera az androidos telefonom fel-le csatlakozik a wifiről?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #2867 üzenetére
Megy természetesen
-
válasz
n0tr3adY81 #2866 üzenetére
Az adott program megy a port scanner vizsgálata alatt? Ha nem akkor nem csoda, hogy zártat jelez.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Sziasztok!
Szintén ezzel a csodával rendelkezem, most beleütköztem egy betonfalba amin 2 napja legelek. Talán ti tudtok tanácsot adni, portnyitással kapcsolatban.
Adott egy program 10823-as porton, amihez - elméletileg - kliensek is tudnak csatlakozni. IPTV miatt DHCP beállításban üzemel, mac address alapján társított preassigned ip-vel.
Nemtudom mennyire megbízhatóak az open port scanner oldalak, de ; torrent nyitva és üzemel x porton, míg ugyanezekkel a forwarding / triggering beállításokkal a 10823-at használó program a portscanner szerint nem.
Próbáltam DMZ-be tenni a gépem, ott is ugyanez az effekt. Windows tűzfalban kivétel hozzádva, ekkor portscannél timeout, tűzfal kikapcsolva : port closed...
Mit nézek el?
-
club1
veterán
válasz
Intruder2k5 #2856 üzenetére
Az egyik cégemnél hétvégén villámkáros lett a modem, hétfőn cserélték erre. A helyi router 7 másik telephely vpn csatornáját terminálja, de ez, meg a kötbér emlegetése sem hatotta meg őket. Raktáron ezen kívül még tc7200 volt, de abból is kiirtották a bridge módot. Muszáj volt erre az eszközre áttennem a csatornákat...
-
válasz
KamuMazsola #2863 üzenetére
Az 54 Mbps csak az elméleti link sebesség ami soha az életben nem lesz meg a gyakorlatban, a valós adatok mélyen csomagolva vannak így mérhető sebességként max 20-22 Mbps lesz amit el lehet érni de ehhez is megfelelő körülmények kellenek.
-
-
dr.bubo
őstag
válasz
KamuMazsola #2861 üzenetére
Milyen eszközökkel csatlakozol a ciscora? Tudják az n szabványt? Mert, ha a csak a g-t tudják, akkor az a 15-17Mbit/s wifin elfogadható.
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Már jó ideje nekem is eme csoda routerem van, igazán nagy baja nincs, DE wifin a net sebességének csak a felét lehet elérni letöltésnél, feltöltésnél ugyan az az érték mint asztali pc-n lankábellel (Full). Ha a wifinél a radio settings lapon b+g+n mixed-et választom ki, akkor meg fix 750kbit/sec-re esik a letöltés, wide mód semmin nem változtat. Próbáltam másik csatornán is 1-11-ig, de az sem segített. Most a wifi B+G only-re van állítva a wireless security kikapcsolva (kertváros, nem lopja senki), így minden eszközzel tudok csatlakozni, jelet stabilan tartja, nem szakadozik, csak letöltésnél 30 helyett 15-17 Mbit/sec érhető el. A kütyü ennél nagyobb sebességre is képes lenne, tud valaki segíteni hogyan kell beállítani? -
JuliusK
tag
válasz
Gubek-Einste #2859 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
JuliusK
tag
Sziasztok!
A Cisco EPC3925 mögé van téve egy Linksys WRT320N Router, de sajnos napok óta dobálja a kapcsolatot és ha telefonon szeretnének rajta Wi-Fi-re kapcsolódni, akkor azt írja ki, hogy instabil a kapcsolat. Érdeklődöm, hogy mit tudok tenni a reset-en kívül, amely már megtörtént? Miket kell beállítanom, hogy a Cisco mögött működni tudjon rendesen, illetve mely ethernet port-ba kell bedugni a Cisco-ból érkező UTP kábelt?
-
sanzi89
addikt
válasz
Gubek-Einste #2855 üzenetére
Ma kicserélték egy Cisco EPC3212 modemre, igaz kiszámláztak majdnem 9k szerelési költséget.
-
válasz
Gubek-Einste #2855 üzenetére
Nagyjából sehogy... A T topikban már leírták, volt aki kért, és azt mondta neki a szerelő, hogy ki van nekik is adva, nem adhatnak modemet, csak különösen indokolt esetben! Az, hogy a "különösen indokolt eset" mit takar, nem lett megfogalmazva, de a fórumtársnál is már vagy 3-4 HGW-t cseréltek, de modemet nem adtak neki!
-
-
sanzi89
addikt
válasz
Gubek-Einste #2853 üzenetére
Miért lenne üzleti előfizetés? Ugyanolyan lakossági csomag lett bekötve, mint nálunk is otthon, annyi különbséggel, hogy üzleti felhasználás van, amire egyébként nem is lehetne használni az előfizetést. Tehát papíron nyugodtan elküldhetne a búsba minket a T-Home, csak gondolom nekik is egyszerűbb adni egy modemet, és mindenki boldog, mintsem felmondjuk az előfizetést, és bekötni mondjuk egy Digi-t, ahol nincs ez a szerencsétlenkedés.
-
-
kalozhun100
őstag
Hello van egy ilyen dobozom és mióta a t-home feltette a 2013 dec 3as firmwaret azota gyengült a wifi erőssége. Lehet vele valamit kezdeni?
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #2323 üzenetére
Közben az iskola után a kollégiumba is be lett kötve a 120/10-es net, természetesen ezzel a Cisco átokkal. Hívtam is ma a T-Home-ot, hogy mi lesz ezzel a gond - 25db fix asztali gép, gyerekeknek összesen kb 100 regisztrált WiFi-s eszköz - , és hogy a főépületben kicserélték az eszközt, legyenek kedvesek itt is kicserélni, és azt mondták, hogy minden probléma nélkül megoldható a dolog. Csak néztem.
Holnap vagy holnapután jönnek is ki, és adnak sima modemet. Csak azért írtam a dolgot, hogy aki hasonló cipőben jár nyugodtan fusson egy kört, hogy cseréljék le ezt az ipari hulladékot normális "buta" modemre. -
Gsx-rr
veterán
Úgy látszik valahogy nem bírják egymást a Cisco és az Asus router.
Beszereztem egy Nas-t és az arra usb-n rádugott hdd-ről akartam a Nas merevlemezére másolni úgy hogy a Nas az Ausus roter-re van kötve és 5-6mb/s-el másol.
Rádugtam direkt a Cisco-ra és egyből 23 körül stabil a másolás.
Nem értem miért mikor a nas csak az eszközön belül másol.
Mi lehet a probléma. Volt hogy kikapcsoltam a DMZ-t és akkor volt olyan ,hogy a nas a helyi hálon se látszott.
Mégis ez van. szerettem volna ,az Asust is a rendszerben tudni a stabilabb és erősebb wifi miatt. -
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Régebben kaptam itt segítséget ami megoldotta problémámat!
A lényege az volt ,hogy a cisco után kötött Asus routerrel torrenteztem és nem volt nyitva a port.
A Cisco-n a DMZ beállítása segített ,de így mindig akadtak gondok a másolás sebességével.Most vettem egy Nas-t ,így az Asus torrent opciója már nem szükséges, így nyugodtam törölhetem a DMZ-nél az Asus ip címét?
Csak azért kérdezem ,hogy a legoptimálisabban tudjon a 3 eszköz működni. Arra gondoltam ,hogy így esetleg a Nas elérésének sebességével is adódhatnak gondok. -
BBalu
csendes tag
válasz
Amdfan2 #2837 üzenetére
Szia!
Ha jól értem az a problémád, h netezel vagy játszol és egyszerűen eltűnik a wifi kapcsolatok közül a tiéd?
Nekem ez a probléma áll fenn de minimális kb napi 1* és olyan max 10 mp-ig nem elérhető de akkor a házban semmi se találja meg, se laptop, se tablet, se telefon...
A csatorna biztos h jó, családi ház, semmi másik zavaró hálózat sincs.
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2843 üzenetére
visszaraktam az eredeti antennát 3-mas erősséggel veszi a jelet, ledobott akkor is olyan 10-15 perc múlva játék közben ugyan azzal a jelenséggel
-
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2840 üzenetére
igen ha csak a 2 saját antennája van rajta akkor elég gyenguszka a jel, bár ugyan úgy ledobált tehát ez esetben nem vettem észre semmilyen változást az antenna erőssége ugyan olyan
-
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2838 üzenetére
igen sajnos , mindent megpróbáltam .. próbáltam kilőni azt is, hogy energia gazdálkodás céljából kikapcsolhassa a kártyát.. az asztaliba volt egy régi PCI-os kártya gondoltam hogy esetleg nem e valami ott nem stimmel ugye azért vettem PCI-e -set.Ugye 2 antennás a kártya az egyik antenna külön hozzá vett antenna ami magasabban van egy polcon hogy a jel erősebb legyen úgy se volt jó.A kábeles megoldás meg sajnos kivitelezhetetlen, a ház elrendezéséből kifolyólag. :S
-
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2829 üzenetére
szia az asztali gépen egy TP-Link TL-WN881ND (saját driver természetesen friss) a Thosiba laptopba Atheros AR9002WB-1NG (friss saját driver) ezeken a gépeken win 7 van a Dell laptop Win 8.1 (Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230) (friss driver saját) a jelszóban nincsen ékezet csak angol betűt tartalmaz, csatorna 7ig korlátozva. Más routerral nem tudtam kipróbálni hogy csatlakozik-e, az esemény úgy történik... ledobja játékközben vagy Skype használat közbe .. 3-4 mp úja látható a wi-fi és visszacsatlakozás manuálisan (csatlakozás gombbal )
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_mzb0ogtpqemoewgv_dell.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_kmcxwcuh0nxfayr6_toshiba.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_jgap50xgdeveqd7m_asztali.jpg
természetesen teszt közben nem dobta el a kapcsolatot
u.i.:elnézést a késői válaszomért!
-
LÁZ
addikt
válasz
Gubek-Einste #2835 üzenetére
átraktam, de érdekes módon, egyből 3 hálózat lett szintén 1esen, overlapping is 3 lett..
-
-
LÁZ
addikt
válasz
Gubek-Einste #2833 üzenetére
-
-
LÁZ
addikt
válasz
Gubek-Einste #2831 üzenetére
a csomag tulajdonképpen mind1 is, ssid/jelszó ok,
csatorna ( Current : 11 , Interference Level: Acceptable ) auto-ninssider - 1-3-4-6-8+ 3 hálózat van 11en, gondolom jobb lenne ha pl fix 5-re állitanám a csatornát, ha tudom
-
-
LÁZ
addikt
üdv, mindenkinek, a következő a problémám ezzel a csoda szerkezettel..
thome net (20/2 vagy 30/2es, most nem vágom hirtelen)+ez a cucc, szeretném a másik szobából wifin használni(1. próbálkozás tplink wn821n, 2. próbálkozás wn822n), de kb esélytelen, mert a hálózatra tudok csatlakozni, de net már nem megy, vagy ha megy, összevissza ledobál random időközönként. eszközöket tekintve még 1 laptop 'lóg' rajta, de az általában a 'csodával' egy légtérben van, ott persze tökéletes minden.
még arra is gondoltam, hogy vki lóg rajta, mert a jelszó elég egyszerű, ezt holnap ha kegyes lesz a rúterek istene, átirom vmi wpa2-esre, ha tudja...
Mi lehet a baj??, ha esetleg közberaknék egy wifi rutert, hogy jobban szórja a jelet, vajon működne a dolog? Jelerősség a 822N progija szerint 95-100% körüli minden esetben, de a net kuka.
-
-
Amdfan2
csendes tag
Sziasztok! A probléma a következő lenne.A Thome hozott ilyen rootert és a gond az lenne vele , hogy egy asztali pc-n és 2 laptop csatakozik hozzá, az asztali-t és a nevén nevezve Toshiba laptopot ledobálja random időközönként a Dell laptopot nem.Mi lehet a probléma? Az asztalin wi-fi kártya lett cserélve (nagyon régi pci-os volt) a Toshibán és az asztalin 4 illetve 5-ös erősségű a jel. A wi-fi-nek 7 csatorna van engedélyezve, csak N-es módba.(próbáltam mixed B/G/N -be is ) ugyan ez a gond. válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Hali1975
tag
válasz
Gubek-Einste #2824 üzenetére
Szia ,
koszonom, akkor szolok az ismerosomnek ,hogy mit csinaljon.
Udv -
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
szeretnek egy kis segitseget kerni :ismerosnel van egy telekomos cisco epc3925 modem.
Ehhez szeretnenk csatlakoztatni egy tp-link wdr3600 routert.
A problema: Wan milyen protokollt hasznaljunk? Mert a PPPoE hez beirjak a jelszot es a usert, de nem engedi a netre.
LANnal a protokoll statikus es az ipv4 cim 192.168.50.1
A routeren vargalex fele rom van fent.
tuzfal be van kapcsolva.Nalam diginet uilyen routerrel de ugye itt nincs a modem:-(! Ezt a routert is itt teszteltem le nekik , meg beallitottam a torrentet rajta.
MOst naluk meg nem engedi ki a cisco a netre.Remelem tudtok segiteni
Elore is koszonom
Udv -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Cisco EPC3925 hatótávját szeretném kibővíteni egy D-link DIR-600-as routerrel(B2 ver). DD-WRT firmwaret tettem a D-linkre egy videó hatására, beállítgattam az ipket felismertettem a hálózatot amit szeretnék kibővíteni. A probléma hogy hiába kapcsolódok rá nincs net. Védelem, jelszó megegyezik. DHCP-vel kellene valamit tennem?
-
stopperos
senior tag
válasz
pe-T-yaa #2816 üzenetére
Amúgy ha telefont dugtam rá tölteni, akkor az felcsatolta a belső tárolóját az eszközre. Csak a felületen nem lehet állítani.
Szerk: Bár ez lehet hogy csak a telefon hülyesége, hogy minden usb portnak látszó dologra felcsatolja magát.
De töltőnek és RaspberryPi-nak jó forrás.
-
pe-T-yaa
csendes tag
Sziasztok!
Az EPC3925-ön nem a szolgáltatók tiltják az usb portot, hanem az eszköz fizikailag nem képes kezelni. Gyári leírás szerint csak Epson nyomtató megosztására lehet használni. Az újabb eszközökön (pl. D-Link DCM704 vagy Technicolor TC7200) újabb Broadcom chip van, ezeken már sokrétűen használható az usb port.
-
hemaka
nagyúr
Ennek a tipusú routernek hol lehet frissíteni az fw-t?
-
-
adika4444
addikt
válasz
sing1ep1ayer #2740 üzenetére
Most lehet h virtuálisan annyira emlegetni fogjátok a nevem, hogy a csuklásba belefulladok... Szóval. Nekem az Ég világon semmi, de semmi bajom nincs a Ciscoval. Leírom mi van összekötve, ha valakinek kérdése van, akkor meg majdan részletesebben is.
A Cisco-ba van dugva egy box, valamint egy poverline adapter. Wi-fi-n csatlakozik hozzá egy Samsung galaxy advance, időként egy iPod, egy notebook, és egy iPhone is amikor ott van.
A Pover-line adapterre van téve saját szerverrel egy 543 G típusú router. Ezt kábeles elosztónak használjuk, de néha Wi-fi is megy rajta bár a 30-as netet nem használja ki, de nagyon jó a hatótávolsága.
Erre van kötve egy 842 TP-LINK, és még egy másik 543 is volt, de már nincs. A hálózat nagy szerencsére szinte soha nem rosszalkodik! Pedig Torrent megy rajta, rég még netrádió is ment, meg aktívan netezünk is rajta... -
-
válasz
stopperos #2801 üzenetére
Az már megvolt a Telekomos topikban: jelerősségek.
A közvetlen kötést meg tudom csinálni, csak bonyolult kicsit, mert valahogy oda kell vinnem az elosztó "elé" a routert. Egy próbát megér, az biztos. Illetve ajánlottak másik elosztót, azt is ha tudok veszek és cserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest