Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
Benne van, ugyanis az Internet Security és a csak tűzfal opció között az a különbség, hogy az utóbbinál úgy telepíted fel az Internet Security-t, hogy nem választod ki hozzá a vírusirtó komponenst, de azt leszámítva minden benne van mindkettőben.
-
blattida
nagyúr
válasz
Greenebola
üzenetére
Nincs, egyelőre.
Erre a bétára biztos, hogy nem, a későbbiekben ez változhat. -
BigManus
addikt
válasz
Greenebola
üzenetére
Ezt a kártevőt nem tudom honnan szedtem be. A többit egy spéci us oldalról szoktam beszerezni.
Ezt a veximm.exe fájlt lövésem sincs melyik oldalon nyeltem be, mert mint kiderült, egy autorun.inf indította. -
blattida
nagyúr
válasz
Greenebola
üzenetére
Igen, mentsd le a konfigod(export), majd amikor telepíted a 4-est, akkor importáld be és aktiváld!
-
Greenebola
senior tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszotokat

-
válasz
Greenebola
üzenetére
Hali!
Ez is egy biztonsági/védelmi plusz, segítségével elkerülhetőek(többek közt) pl a DNS Poison típusú(DNS Mérgezés) fertőzések
Nem kötelező használni, és ha router mögött vagy akkor szükség lehet a router konfigurációjára is. Comodo Secure DNSFire.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
a felsőt ha nincs routered ellenkező esetben az alsót és a routerben beállítani a comodo dns szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Éjszakai műszak
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest