Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok!
A Comodo tűzfalát szeretném felrakni egy ismerősnek az lenne a kérdésem ,hogy abba benne van a KIOSK vagy csak az Internet Securityban? -
Greenebola
senior tag
Üdv
Comodo Antivirus Linuxból mikorra várható új béta volna valami infó róla?
Illetve van a beállításai között programfrissítés automatikus ellenőrzése ez a bétára is vonatkozik? -
Greenebola
senior tag
Szeretnék hozzátok fordulni pár dologgal kapcsolatba nem nagyon vagyok otthon ilyen téren.
A CIS jelzett a mai napon ,hogy új hálózatot talált ,de azt hogy nem értem?
Nincs összekötve a gép semmivel ,MikroNetem van , nincs routerem
Az Ip/Mask -om 192.168.100.100 255.255.255.0
A Mac címem mindkét hálózatnál ugyan az (az gondolom a Hálókártya címe)
És ezt találta:
Ip/Mask 169.254.148.194 255.255.255.0 ez mi vagy ,hogy Semennyire se értem nem vagyok otthon ebbe a témába aki eltudná magyarázni kérem tegye meg KÖSZÖNÖM -
Greenebola
senior tag
Hy hagy kérdezzem már meg ,hogy a beállításokat ahogyan én testre szabtam főleg tűzfal szabályok azt a 4es Verzióba át bírom vinni?
-
Greenebola
senior tag
válasz
Greenebola #1846 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszotokat
-
Greenebola
senior tag
Üdv Itt melyiket kéne választanom? És ez mit takarna?
Kép
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest