-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Kicsit nézd már meg jobban, hogy miként vannak a dolgok.
Amikor letöltöttem, egy 2 megás fájl jött le. Aztán azt elindítva letöltődtek a telepítéshez szükséges fájlok, feltelepült. Tehát, ha 32 bites a rendszer, akkor azok jönnek le, ha 64, akkor azok. Így telepítettem 64 bites rendszerre.A letöltésnél van egy release notes [link]. Ebben is írja, hogy új, web alapú telepítő. A negyedik bekezdés.
(#2243) vv5204
Nekem egyszer sem szólt a total commander miatt. Lehet azért nem tetszik neki, mert a portable verziót használod.
-
vv5204
senior tag
A kártevő küldés eltűnt a More (Egyéb) menüpontból, és mint Sdi
mondta az AV részbe költözött, így ha csak a tűzfalat raktad fel nem fogod látni.
Nem is vesztettél vele sokat ugyanis a beépített nagyon lassú volt, több napba is
bele telt mire ránéztek. Ellenben a webes felület sokkal gyorsabb, ott 1 napon
belül meg nézik amit elküldesz.
Ha a webes felületet válaszod 2 féle lehetőséged van.1.) Comodo Malware Analysis. Itt hagyományos módon elküldöd, ők megnézik és ha új kártevőről van szó, vagy hamis
pozitívról, az elemzésük utáni következő vírus adatbázis frissítéskor már megfelelően
kezeli az AV rész. Ez volt a V3 Egyéb menüpontban is.2.) CIMA. Ez egy intelligens gyors elemző. Feltöltöd
amit akarsz, majd megvárod "mit dob a gép", ha látsz rózsaszín sorokat a végeredménynél
az több, mint gyanús. Ennél viszont nem szabad türelmetlennek lenni, több percbe is
bele telhet mire végez. Sztem max 10 percet várj vele. Ha úgy tűnik lefagyott, nyomj
neki egy böngésző frissítést.
A CIMA a V4-ben (tűzfalban is) később benne lesz alapból.Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest