- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Kicsit nézd már meg jobban, hogy miként vannak a dolgok.
Amikor letöltöttem, egy 2 megás fájl jött le. Aztán azt elindítva letöltődtek a telepítéshez szükséges fájlok, feltelepült. Tehát, ha 32 bites a rendszer, akkor azok jönnek le, ha 64, akkor azok. Így telepítettem 64 bites rendszerre.A letöltésnél van egy release notes [link]. Ebben is írja, hogy új, web alapú telepítő. A negyedik bekezdés.
(#2243) vv5204
Nekem egyszer sem szólt a total commander miatt. Lehet azért nem tetszik neki, mert a portable verziót használod.
-
-
polonic
félisten
Üdv!
Feltettem az új CIS most, hogy megjelent. Win7 x64-re telepítettem, minden összetevőt kiválasztottam telepítésnél. Mindig is érdekelt, vártam a 4-es verziót. A böngészőben mi az a hopsurf, amit feltett?
Kell valamit finomítani a beállításain telepítés után? Elolvastam egyébként az első hozzászólást, de azon túl kérdezném. Egyáltalán nem ismerem még ezt a programot, nekem nagyon új minden.Közben meg jött is egy IE hiba, ezt eddig még soha nem csinálta:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest