- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
feltettem a comodo is t. eindítottam egy alkalmazást és betette korlátozott szabályba. hol találom, hogy tudjam módosítani. nekem új a comodo ezen felülete.
-
RBJ
addikt
csak egy uninstall install oldotta meg a problémát.
-
RBJ
addikt
Találkozott már olyannal valaki , hogy elvileg egyedi házirend módra van állítva a tűzfal mégis kienged mindent és nem kérdez rá az új kapcsolatokra.
a szabályokban meg mégse szerepel az új alkalmazás . -
RBJ
addikt
Lehet elkéstem a kérdéssel mi a véleményetek az AVG 2011 es termékeiről?
Nekem személy szerint eddig nem jött be az avg. -
RBJ
addikt
a hivatalos oldalon miért nincs kint a végleges comodo 4 64 bites verzio?
-
RBJ
addikt
most nézem ha a hivatalos oldalról akarom leszedni a 4 et akkor nincs az mint régen , hogy felajánlja , hogy 32 vagy 64 bites kell e.
-
RBJ
addikt
Újabb pozitív tapasztalat a CIS el.
az asszony netbookjára raktam rá mondom biztos jobb mint az avast free.
legújabb 100 kártevő lista alapján amit egy másik fórumon követek a cis nagyon jó találati eredményt ért el. gratula. -
RBJ
addikt
nem találom a 4 ben a kártevők kuldése menupontot.
a régiben még ha csak tűzfalat raktam fel ott volt. -
RBJ
addikt
válasz
blattida #2137 üzenetére
Lehet hülyeséget írok de írjatok ha tévedek a defense része csak olyasmi , hogy figyeli egyes file okat , hogy történik e rajta módosulás.
ha igen akkor jelez.
na erre vagyok kíváncsi , hogy kav nál vagy avira nal minek nevezik ezt a tulajdonságot ha egyáltalán tartalmaz ilyet. -
RBJ
addikt
Csókolom.
Én csak eddig a Comodo tűzfal részét használom évek óta.
mai napon meglepődtem ,hogy a polonic féle 100 kártevő lista detektálás alapján milyen jól szerepel a CIS.
ha minden kötél szakad akkor lehet áttérek a cis 4 re mikor nem találok semmi keyeket.
valaki tudna linkelni egy 4 béta t és lehet valahol találni képeket róla hogyan fog a jövőben kinézni a CIS.
előre is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest