- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2516 üzenetére
Itt a kedves júzernek kell blokkolni klikkelés által, kedves fórumtárs, az egész Defense+ (és minden HIPS!) erről szól.
Kedves fórumtárs
ÉN minden kérdésre NEM-et nyomtam tehát semmit sem engedélyeztem és így sem értem el a maximális 340 pontot..Tudom ÉN vagyok a hülye
. DE ha semmit sem engedélyeztem minden kérdésre amit feltett a D+ tilt volt a válasz akkor ez hogyan is történhet meg ???
WIN 7 32 bit konfig proaktív módban firewall és defense + biztonságos módban van...
Ráadásul mindenhol azt választotttam amit a közösség 100% ban ajánlott..
Tudom abszurd hülyeség de miért nem tudják pl ezt a részt is úgy megoldani hogy nem értek ehhez a dologhoz úgy hogy lehet baromságot fogok írni, de miért nincsennek ezek részek automatikusan blokkolva a D+ által ha már veszélyt jelentenek a felhasználó felé..Gondolok itt a LEAK testben lévö 340 darab akármire...
Nem az lenne az megoldás hogy itt is létrehoznának egy fehér vagy fekete folyamatlistát vagy mittudomén micsodát és a HIPS automatikusan blokkolná a háttárben ???? nem kéne hozzá semmilyen felhasználói felügyelet....
Ugyanúgy mint atelpítésnél..Olyan nagy meló lenne ez kérdem ÉN szegény megtévedt LÚZER ???? -
W666W
tag
válasz
blattida #2516 üzenetére
Erröl beszéltem Drága BLATTIDA
Tök felesleges akkor tesztröl beszélni Föleg LEAK tesztröl akkor inkább User tesztröl beszélhetünk ki ismeri az adott folyamatot és mit klikkel rá nem ????
Egy tesztnek Föleg egy ilyen testnek ami a tüzfaladat tesztelné elvileg nem arról kéne szólni hogy a felhasználó tud-e eldöntendö kérdést hozni számítástechnikai kérdésekben gazdafolyamatokhoz. amit ezzel foglalkozó szakemberek hoztak létre nem ??????
ennek a tesztnek azt kéne szolgálni hogy EMBERI beavatkozás NÉLKÜL alapbeállításokon is TÖKÉLETES védelmet adjon a program..legalább is Nekem ez lenne az elvárásom most már ezzeel a CIS -el kapcsolatban....
Most akkor a leak teszt kedvéért iratkozzak be egy programozói tanfolyamra hogy el tudjam dönteni hogy engedjem avagy nem / most erösen sarkítottam / de a lényeg azt hiszem benne van....Nagyon ne jó irányba fejlödik a CIS nagyon nem jó..lassan úgy fog kinézni , hogy azért mert kasz egy ingyenes progit szerezz hozzá a végzettséget ha 100 % os védelmet akarsz...
nem tudom a COMODO nál ott a baromi nagy USA ban nem halottak arról, hogy egyszerüség ?????
Minnél kevesebb állígatási lehetöség minnél kevesebb kérdés annál kisebb az esélye annak hogy a felhasználó elbarmolja a gépét mondjuk../ ez is erös sarkítás / de köztudott igen sokan szeretnek " buherálni" ha okot adnak rá
-
válasz
blattida #2508 üzenetére
Hali!
Nem jelentettem, mint korábban is írtam, nekem a tűzfal része kell általában, most "csak úgy" felpakoltam az AV részt is, de elsősorban a "2 másodpercenkénti támadás bug" érdekelt. Lehet, hogy elküldöm, de lassú a netem, felfelé meg ugye még lasabb, ezek egy része meg elég méretes a net sebességemhez képest.
Van olyan fals találata is, ami gyári XP Home/Pro lemez könyvtáraiban van.Engem a "megakadós" scan érdekelne jobban. Apropó, azt hol lehet beállítani, ha pl egy partíciót akarok átvizsgálni, akkor ne scannelje a rendszerpartíció bizonyos területeit?
(pl egy "H" partíciót nézetnék át vele, de mielőtt ezt megteszi, a "C"-n is matat egy ideig)Fire.
-
válasz
blattida #2506 üzenetére
Hali!
Ja értem, szóval ez kizárólag XP-re igaz, oksa, már ezt is tudom, thx...
A heurisztika úgy van, ahogy alapban/telepítéskor beállítja magának, nem állítottam rajta semmit.
(Amúgy ez egy XP-hez tartózó(nem a rendszerpartíción található) rejtett könyvtáron belüli fájl)Fire.
-
W666W
tag
válasz
blattida #2489 üzenetére
Nos..Megtörtént a próba és örömmel jelenthetem, hogy ezt a hibát úgy néz ki orvosolták, ugyanis megmaradnak a tálcaikonok mind a hangkártyáé, mind a logitech-é..egy piros pont a Comodoéknak..Viszont most meg iszonyat lassan áll fel a hálozatom...
Eddig kellett az egész rendszernek hálozatostól mindenestöl 30 mp most nef csak az míg a hálozat sárga felkiátójelröl átvált ott eltelik majd 20 mp.....azt ez a mostani build óta van....Azt hiszem lassan megint visszakerül a router azt itt meg marad az antivirus defense + kettös mint eddig..
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #2493 üzenetére
Legalábbis egyenlőre. Nem akarok ünneprontó lenni, én is várom a 4.1-et,
ha viszont kijön, akkor (nem biztos) lehet a Sandbox-al, CIMÁ-val, BB-vel
is vergődni fogunk.(?)
Még az sem világos utóbbiak, hogy fognak egy egységes egészet képezni,
anélkül, hogy pop-up géppé válna a progi. -
vv5204
senior tag
válasz
blattida #2491 üzenetére
Nos igen, azért azt én is elismerem, hogy nagy köszönet jár nekik,
amiért úttörő módon kapunk egy ingyen Internet Security-t, ami ráadásul
igen jó képességű.
Viszont szeretünk fanyalogni, ilyen a természetünk.Mintha a világ válság miatt kirúgták volna a fejlesztők 95%-át.
A program nem csak a Sandboxból áll. Ha felmegyünk a Comodo fórumára
és megnézzük a bug reportot hemzsegnek a bejegyzések, ilyen tempóban
sose lesznek kijavítva... -
válasz
blattida #2470 üzenetére
Hali!
Azt tudom, hogy milyen tartományból érkezik a "támadás"(de nem az) csak XP alatt miért nem csinálja...
Na mindegy, igazából a puding próbája az evés alapon, ha valamikor lesz kedvem, akkor feldobom ezt a ma letöltött változatot x64 alá, lehet hogy időközben történt változás ez ügyben is...
Amúgy XP alatt Avira 10 + CIS 4 Fal az egy igazán király párost alkot...
Fire.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
blattida #2461 üzenetére
Mert egy vírus csomag ilyen nevű fileokból állt és ott az avast karanténjából lett kimásolva...ezé volt fura nekem és ezé kérdeztem...de akkor csak véletlen egybeesés...
-
-
törölt tag
válasz
blattida #2442 üzenetére
Már nem tom mit talált töröltem karanténból őket.
Defens is meg a tűzfal is biztonságos módba van a vírusírtó meg valósba,.
Ha sandbox azt a támogatás izét jelenti az ki van kapcsolva már a setup-nál kivettem belőle. Ha nem az akkor mond meg kérlek mi az
szóval összegezve: biztonságos a CIS 4 és a vírusírtóba még úgy is lehet bízni hogy az ember néha rázósabb oldalra megy ?
köszi a segítséget.
ebbe benne volt a magyar nyelv.
-
W666W
tag
válasz
blattida #2338 üzenetére
Nekem ugyanígy vannak kipipálva ahogy a képen mutatod.és ezediig egyetlen egy proginál sem ugrott fel a sandbox...
jaj vagy is hazudok a logitech usb billentyüzet + egér kombomnak amikor telepítettem a setpoint-ot akkor ugrptt fel hogy mit csináljon vele..de ez az egy riasztáson kívül semmi..Még a TC nél sem...
pedig itt sokan írták, hogy arra is bejelzett... -
-
W666W
tag
válasz
blattida #2333 üzenetére
Ezt a sandox okozza, kapcsold ki, nagyon sok gond van még vele.
Leírnád hogyan kéne müködnie a homokozónak????
mert nekem be van kapcsolva és még sosem jelzett be..Az most jo ?? vagy nem ?? pedig nagyon sokféle progit használok képlopótol kezdve az egzotikus CD-DVD irókig , meg mediaplayerekig és most már direkt a nevenincs sosemhalott progikat használom és nem akar az istennek sem felugrani a sandboxie ablak..Akkor ez most JÓ ?? vagy rossz ????
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #2293 üzenetére
Mint látható az 1. képen ott a riasztás, ok-oltam, és akkor néztem meg h mi van sandboxban és üres volt... de mindegy most már ismét Avira van fent mert más dolgokat is hiányolok még Comodoból, amihez időre van szükségük. Remélem a 4.1 kap új GUI-t és javul még itt ott
-
Rönó
tag
válasz
blattida #2255 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a 4-es comodot, de le is szedtem mert a leaktest-en csúnyán megbukott!!!! (40/340)
Sőt az előtte lévő 3.14 -es legutolsó változata sem volt tuti mert csak 330/340 volt az eredmény. A 3.13-as valamelyik változata tudta a tuti 340/340-es erednényt.
Vagy csak én vagyok bamba és a konfigurálásnál csesztem el valamit?
Üdv: Tóth Attila -
riki
senior tag
válasz
blattida #2209 üzenetére
Ismét köszi a gyors választ. Frissült a dragon is.1.010. Érdekes, a dragonnal semmi problémája nincs a cis4-nek.Nekem nagyon tetszik a letisztult formája a telepitő kinézete. Azért a google tanulhatna tőlük! Bocs,már megint nem értek valamit. Sokan miért akarnak egy rezidens részt tartalmazó kereső mellé még egy rezidenst tartalmazó keresőt tenni? Pedig már sokszor leirtad nekik ,hogy a másik érzékeli a virus cod részletet és ezért jelez.Amugy gratula a fejlesztőknek, Tényleg ? Csak én érzem ugy ,hogy az iobit termékei kicsit parasztvakitás.Mert én még nem láttam olyan IS-t ami után ne talált volna valamit.
-
-
W666W
tag
válasz
blattida #2154 üzenetére
......a 4-es március, a 4.1-es elvileg április...
Én valamit nem értek és kövezzetek meg Érte..DE MI szükség van erre ????
Akkor ne adják ki a 4-es márciusba hanem adják árprilisba és legyen benne minden..Addig meg tesztelgetnék az emberek az RC-t szépen..inkább adnának ki mondjuk egyel több Rc-t az áprilisba meg a Végleges DE minden Új cuccal felvértezett verzió jöhetne...
Mi értelme van egy új verziónak ha bö egy hónap múlva már jönni fog egy ujabb verzió ????
Szép szép dolog de szerintem / és szigorúan magánvéleményemet írom / egy kicsit fura megoldás lesz ez így...
DE remélem megéri majd feltennem márciusba a 4-est majd áprilisban meg a 4.1-et ..Addig meg marad a 3.14-es
-
RBJ
addikt
válasz
blattida #2137 üzenetére
Lehet hülyeséget írok de írjatok ha tévedek a defense része csak olyasmi , hogy figyeli egyes file okat , hogy történik e rajta módosulás.
ha igen akkor jelez.
na erre vagyok kíváncsi , hogy kav nál vagy avira nal minek nevezik ezt a tulajdonságot ha egyáltalán tartalmaz ilyet. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
blattida #2098 üzenetére
Te a Dragon-ról is tudsz ? Miben fog változni és mikor ? Lesz hozzá reklámblokker ? (egyébként van topikja [link]csak jelezném mielőtt megint az leszhogy tereljük a témát)
Fire/SOUL/CD
én a dragon-t
Chrome külleme van ami nekem nagyon tetszik de gyorsabb és állítólag nem küld el annyí mindent mint a Chrome rólam.
Ez amúgy tényleg igaz?
ezt most a benfentesektők kérdem.
-
-
törölt tag
-
19870820
senior tag
válasz
blattida #2081 üzenetére
A komplett CIS miért nem tud frissülni?Miért szükséges a szűz telepités?Nem tűnik valami logikusnak hogy az emberfelrakja a CIS 3.14et és utánna azért hogy átáljak majd a 4esre ezért töröljem le az egész CIS-t?
Hát ez így elég érdekes.Nem nagyon szeretek le-fel rakogatni virusirtókat.
-
törölt tag
válasz
blattida #2073 üzenetére
Én nem is hallottam hogy a vírusírtó rész milyen szereplést csinált
A tűzfal része meg már nem kérdés nálam bármien hiehetetlen.
Kb 2 havonta 1szer kérdez
egyébként miért másért tennék fel mikor a Comodo-ról terjeng az hogy ingyenessége ellenére az 1ik legjobb.
19870820
2 perc guglizással megvan a nyelvi csomag....
tessék -
törölt tag
válasz
blattida #2062 üzenetére
igaz, a felismerése is alacsonyabb lesz...
megnyugtató
Na de várjunk lehet megvan hogy miért bombáz hiba üzenettel a win. induláskor
ezt már informatikus barátom is mondta hogy okozhatja vírus csak énnem hittem neki mert avast mélyen halgatott.
gondolom te is értesz hozzá. Ettől lehet hogy hiba üzenetet dob ki induláskor ? ha tényleg trójai van a gépen ami felett avast elment.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
blattida #2034 üzenetére
Azért ez se túl bonyolult.
főleg magyarul.
Csak fura hogy az avast nem dobta ki a fél win-t mint potenciális vírust.... a többit döntsem el én alapon. Aztán ha a kedves user olyat töröl ami esetleg kell a win-nek akkor meg lehet nézni....
avast legalábbilyenkor szólt hogy héjj ezt nem kéne törölni...
mindegy még 1két napig hagyoim de ha mindig ez lesz plussz "nem látom hogy él" a vírusírtó része pápá.
azért köszi
még v-mi CIS-el szerinted okoz gondot ha meredekebb helyre télved az ember ?
Avastnál ilyenkor soxor láttam hogy teszi a dolgát ha kell.
W666W
ismerem a virustotált de azért a fél win-t nem fogom rá feltölteni csak mert a CIS nem tudja eldönteni hogy akkor most mi van.
és az 1ik az biztos falls még a hivatalos fórumon is írták.
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #2018 üzenetére
Vélemény: Hehe, az avast 5 I.S. eredménye érdekes! Leginkább a gyengesége
lepett meg mivel van benne Sandbox és BB is.
A vírus irtás terén van inkább igazán a szeren, a sok modullal mindegyikbe külön
monitorral.
A CIS V4-re vagyok kíváncsi! Gondolom majd a véglegest nyúzzák Áprilisban... -
W666W
tag
válasz
blattida #1989 üzenetére
Persze tiszta sor nem is azért írtam mert nem tudtam azt a 10mpercet kivárni
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..
-
W666W
tag
válasz
blattida #1987 üzenetére
Ahan értem..Lehet Én vagyok a túl naív de Én úgy képzelném el az ilyet hogy ha Online a telepítés akkor van egy központi szerver ahonnan a program cuccait húzza le, meg van egy különálló vírus adatbázisszerver ahonnan meg mindig a legfrisebb adatbázist húzná le..PL ha most 15:13 kor a telepítéskor a 3981-es a legfrisebb akkor azt rántaná le a 15:14-es telepítésemhez..Tényleg Én vagyok a naív és buta , hogy azt hiszem hogy létezik ilyen ????
Mert pl amikor a kaspersky-t telepítettem a másik gépre akkor a telepítöcédéröl felrakta a progit majd csatlakozott a szerverhez aholaz adatbázis van, és lehúzta a legfrisebb adatbázist és amikor azt mondta a kaspersky hogy kész a telepítés akkor az készen is volt nem kelett még ujból frissítenem a vírusadatbázis..Ami szerintem logikus is hiszen ha frissen telepítek valamit és ráadásul Online akkor legyen már naprakész....DE ez Legyen az Én problémám... -
válasz
blattida #1959 üzenetére
Hali!
Időközben felpakoltam a CDE-t, valóban kifogástalanul megy, nincs vele gond, a legerősebb titkosításnál érezhető, hogy lassabb, de ha biztonságról van szó, akkor nálam ez nem szokott számítani.
Azt jó ötletnek tartom, hogy opcionálisan bekerüljön a CDE is a telepíthető összetevőkbe, a CIS-be...
Fire.
-
W666W
tag
válasz
blattida #1983 üzenetére
Akkor az a Módi is maradni fog, hogy hiába web alapú a telepítés az vírusadatbázis nem lesz naprakész ????
Mert azért ez szerintem kicsit fura ha már Web alapú akkor igazán rápakolhatná egyböl a komplett adatbázist..Mert az tényleg tetszetös, hogy lehuzza a nyolcvanvalahány megát és az ember azt hinné, hogy naprakész, de nem , hanem kell egy újabb frissítés..Várható ennek a változása ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest