- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #1989 üzenetére
Persze tiszta sor nem is azért írtam mert nem tudtam azt a 10mpercet kivárni
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest