-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Ha már senki, akkor legalább én...
Szóval az első kérdésre - az ATI driver telepítése után eltűnő összes szabály - nem leltem választ. Ez még idegesít egy kissé...
A második probléma nagy eséllyel amiatt lehet, hogy mégsem egészen ugyanazt a Comodo 5-öt tettem vissza, amit előtte használtam. Most feltettem egy 5.10-est, ezzel nincs ilyen ilyen gond. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy az 5.12 valamiért a tűzfal esetén is megbízhatónak veszi a D+-ban megbízhatónak jelölt fájlokat, szoftvereket. Az 5.10-es nem, itt a tűzfalon egyedi házirend módban csak az megy át, amit engedek.
Érdekes módon a harmadik probléma, a hibernálás utáni fagyás is megoldódott a régebbi verzióval.
Szóval most minden oké, köszönöm, jól vagyok...
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását Kína
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest