- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5947 üzenetére
Az a helyzet főnök úr hogy anno nem erre a gépre telepítettem és akkor egyrészt az nem tudott kommunikálni kifelé, másrészt kívülről sem lehetett csatlakozni hozzá. Most egy másik gépre telepítettem, az akkoriakból tanulva nem ugrottam át azt a bizonyos kérdést így azzal nincs is gond hogy tudjak netezni, csak épp az imént vázolt probléma állott elő. Ami ha nem tévedek más jellegű mint az akkori.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest