- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #406 üzenetére
Hát így felment, ott figyel a páncél vagy mi, de azt gondolnám ha már lehet válsztani mi települjön, akkor az fel is megy, de az antivirust nem tudom külön levenni, vagy igen? Mert most az avast is fenn van, és amennyire olvastam az antivirus rész nem túl jó a comodban..
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #402 üzenetére
Nincs ikon. Másodszorra is felraktam. Pedig be van kapcsolva, biztonsági központ jelenti.... Most akkor mi van ilyenkor. Lehet az a baaaj -pedig nem kellene- , hogy a cis -ből csak a tűzfalat raktam fel? Se a tálcán se az asztalon... a telepítési mappában sem látok semmi parancs ikont....
-
Gááboor
tag
hello.
Kérdés. Hol található bármilyen ikon, amivel előhívhatom a comodo tűzfal beállításait. Elvileg feltelepült, ellenőrzött is most meg csak egy safesurf nevü ikon virít ott lent. A cis- ből csak a tűzfalat raktam fel az avast mellé.
Meg ki vettem a jelölést, hogy tooltbart sem kérek még is ott volt a böngészőben.
Addig is keresgélek......
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest