- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #406 üzenetére
Hát így felment, ott figyel a páncél vagy mi, de azt gondolnám ha már lehet válsztani mi települjön, akkor az fel is megy, de az antivirust nem tudom külön levenni, vagy igen? Mert most az avast is fenn van, és amennyire olvastam az antivirus rész nem túl jó a comodban..
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #402 üzenetére
Nincs ikon. Másodszorra is felraktam. Pedig be van kapcsolva, biztonsági központ jelenti.... Most akkor mi van ilyenkor. Lehet az a baaaj -pedig nem kellene- , hogy a cis -ből csak a tűzfalat raktam fel? Se a tálcán se az asztalon... a telepítési mappában sem látok semmi parancs ikont....
-
Gááboor
tag
hello.
Kérdés. Hol található bármilyen ikon, amivel előhívhatom a comodo tűzfal beállításait. Elvileg feltelepült, ellenőrzött is most meg csak egy safesurf nevü ikon virít ott lent. A cis- ből csak a tűzfalat raktam fel az avast mellé.
Meg ki vettem a jelölést, hogy tooltbart sem kérek még is ott volt a böngészőben.
Addig is keresgélek......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest