Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha kihúzod a modemet és visszadugod, akkor szerintem megint feldobja az ablakot.
-
McClane
aktív tag
A Sandbox nekem se jött be. Tegnap feltettem a 4.1-t, elindítottam egy játékot és nem reagált a billentyűzetre... Kikapcsolt Sandbox-al minden rendben a CLT-be is meg van a 340 pont (ha ez számít egyáltalán valamit).
Nálam marad a jól bevált halálra kérdezős Safe, Safe, Proactive beállítás. -
McClane
aktív tag
válasz
blattida
üzenetére
Egyik védelmi szoftver sem tökéletes! Tisztában vagyok vele, de az a-squaredhez képest az avast ég és föld...
"Az ingyenes és legprofesszionálisabb program az Avast, mivel az összes ingyenes lehetőség közül ez az egyetlen program, ami teljes körű védelmet ad az ingyenesség ellenére." [link] (Persze ez az antivírus részére vonatkozik)"Ebben az esetben a felhasználó volt a ludas"
Az esetek döntő többségében a felhasználó a ludas."az átlagos felhasználó egyrészt túlságosan buta"
A tudatlan kevésbé lett volna sértő...(#2927) Arki
Csak alkalmi vírusirtónak szántam, mint ahogy írtam is. -
McClane
aktív tag
Nincs mit.

Az a-squared eléggé leszerepelt, hogy nem tudta megtalálni a toplista élén álló kártevőt... Egyszer kipróbáltam ezt a programot, de nem voltam vele megelégedve, mivel az explorer.exe-t akarta velem töröltetni. Mivel alkalmi vírusirtót kerestem nem oprendszer irtót így gyorsan megváltam tőle.Egyetértek BlackSeven-el az avast free jó választás, én is azt használom és nagyon jól megvan a comodo tűzfalával.
Hasznos olvasnivaló lehet még a Tíz gyanús jel, hogy zombi-e vagy blog bejegyzés is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Filmvilág
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi