Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- VR topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
BigManus
üzenetére
Ő azaz Én igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A felismerési aránya már jó, a reakcióideje is, ám még kicsit sok a fals riasztása, ami elvileg drasztikusan le fog csökkenni a hamarosan megjelenő 3.10-esben.
Meglássuk.A D+ egymagában elég lenne, mert mindenre jelez, csak tudni kell használni. Mostani állapotában a CIS nem egy felhasználóbarát program, nem ajánlom átlagos júzereknek, mert túl sok interakciót igényel.
Az év végén(vagy kicsit később) megjelenő 4-es verzió ebben a tekintetben is sokat fog javulni...Rootkiteket keres, aktívakat valós időben is.
Email csatolmányt valós időben szintén nem, csak ha aktivizálódik, azaz ha megnyitnád.
A 4-es ebben is más lesz, mert lesz egy viselkedés alapú blokkolója, virtualizációval kiegészítve, tehát már letöltődés előtt jelezni illetve blokkolni fog, ha szükséges.SWAT: Megbízható, elhiheted, ha szar lenne, nem használnám. Tudom, hogy Te Avast! párti vagy, jó is, de nagyon lassú és rengeteget eszik. Használtam majd egy évig.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)