-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Na, valahogy bekaptam egy rootkitet (gyanúm az, hogy a még béna homokozóval, de gőzöm sincs, hogy milyen forrásból /semmi extrát nem csináltam, talán az egyik driver tudta feltelepíteni, passz -.-/).. Azért nagyon durva ez, mert élő állapotában nem ismerte fel egyik online kereső sem (még a CIS sem), csak miután lebénítottam, eszméletlen... De ha nincs a CIS, még rá sem jöttem volna, hogy egy aktív mocsok van a gépemen (a services.exe /a legális Microsoft fájl/ kívánt folyamatosan több IP címhez kapcsolódni, aminek persze semmi értelme nem volt, így természetesen blokkolva volt, de semmilyen ellenőrzés nem mutatott semmilyen kártevőt.../de tudtam, hogy ez totál abnormális/). 0-napos védelem for the win ^^.
GMER-el tudtam kinyírni, miután megtalálta. Ezek után a fájl hozzáférhető volt olvasásra (előtte nem tudtam kivizsgálni még én sem, csökkentett módban sem - talán szimpla CD bootlás kellett volna) is és a keresők java már felismerte.Hátha mással is előfordul ilyen probléma, itt a GMER napló és a Virustotal vizsgálati eredmény: GMER napló, virustotal eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest