-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
#27441408 #2025 üzenetére
Nem vagyok BLATTIDA de megprobálok válaszolni
A legnagyobb fájl 20MB azt jelenti hogy a 20MB nagyságnál nagyobb fájlokat kihagyja nem vizsgáljaBeállítások menübe bemész az általános fülön van egy lehetöség, hogy a szövegbuborékok bekapcsolása ,
Ha a heurisztikát magasra rakod akkor mindenfélére be fog riasztani a CIS és megnöhet az esélye a FALS risztásoknak..
Igen a vírusadatbázis automatikusan frissül az idöt ne kérdezzd nem tudom, de van olyan hogy egy nap akár 4-5 ször is de a napi frissítés az tuti...
A CIS csak annyirra véd mint amennyirre TE akarod, hogy védjen, mert hiába jelez a DEFENSE plus hogy gáz van ha Te egy laza mozdulattal engedélyezed a folyamatot és már kész is a baj..Ugyanez igaz a Tüzfal, és Antivírus részére is....Csaka felhasználótól függ, hogy egy jelzést hogy vesz figyelembe....100 % os védelem sosem lehet ugyanis az elsödleges hibaforrás maga a felhasználó....
Mielött megkérdeznéd a CIS ben nincs EMAIL védelem nincs WEB védelem és még P2P védelem sincs...
A CIS lényegében úgy védi a számítógépet, hogy megelöz a defense plussal, és a Tüzfallal és ha a fertözés a HDD-n aktiválódik, vagy a memóriában akkor lép az Antivirus....
Lehet ezt a rész nem jól írtam le de BLATTIDA kijavít ha valamit rontottam a hogyan VÉD a CIS rovatban..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest