Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FüligJimmy
csendes tag
W666W, köszi a linket, de ezzel még mindig nem jutottam előbbre.

Ami fórumot néztem, eléggé régiek, és az akkori CIS még nem kezelte az IPv6-ot. Nem tudom, h a mostani kezeli-e, a leírásában nem találtam meg (attól még ott lehet, csak én vagyok bamba). Hosszú távon az nem megoldás, h letiltva hagyom, a win tűzfalában meg nem bízok. Láttam egyébként, h te kikapcsoltad ...
Ha van még valami plusz infód, szívesen veszem.
Meg gondolom, ez nem egyéni probléma, aki feltette a CIS-t, annak fontos a biztonság, így ez mindenkit érint.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meg gondolom, ez nem egyéni probléma, aki feltette a CIS-t, annak fontos a biztonság, így ez mindenkit érint.