- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
FüligJimmy #1998 üzenetére
NEM ÉN kapcsoltam ki hanem a COMODO IS 4 RC mikor telepítettem és megkérdezte hogy akarom -e a secure DNS szolgáltatást igénybe venni..Én igent nyomtam és ezt a helyzetet teremtette...
Ami linket meg adtam ott meg ha jól emlékszem, akkor valami olyasmit írtak, hogy a biztonsági kockázatok miatt az IPv6 KIKAPCSOLÁSA a javasolt
Én ezekhez tartom Magam és nem is használom az IPv 6-ot hanem a 4-et...
Bövebbet nem tudok Neked írni a témakörben..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged