Hirdetés
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida
üzenetére
Hali!
Szomorúan hallom, hogy ez nem a nyelvi fájlokban van. Más
Letöltöttem az utolsó nyelvi csomagot, azonban még sok helyesírási hiba van benne, amik kitudja melyik részén vannak kiírva/jelennek meg. Én helyesírás ellenőrzőt küldtem rá és talál rendesen. Szóval azt tudnám neked javasolni,(és ez tényleg csak egy javaslat, nem akarom megmondani mit-hogy csinálj), szóval ez a módszer elég hatékony, már ha használsz Excel-t.
[link]
Törölj minden oszlopot, csak azokat az oszlopokat hagyd meg, amiben magyar nyelv szerepel ill az id oszlopot, mert ez alapján jól követhető, hogy hol talál helyesírási hibát az Excel, és így párhuzamosan tudod egyből azt az eredeti fájlban javítani.Remélem hasznos/használható tippet adtam és nem lesz még bonyolultabb az "életed" ezzel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)