- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép
A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest