- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen házat vegyek?
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sopruk senior tag Sziasztok! A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép 
 A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest