-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy ideiglenesen kikapcsoljuk a Comodo-t, ne töltsön be a számítógép indításakor? Vagy csak úgy, hogy ha uninstalláljuk?
Egy másik antivírus működne egy ideig, de ha visszatérnék rá, akkor jobb lenne, ha nem kellene újra telepítgetni...
A CCleaner-ben letiltottam az automatikusan induló programoknál, de mégis elindul...Köszi előre is a választ!
-
sopruk
senior tag
válasz
Semplar #11120 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy még nem reagáltam válaszodra, ritkán van bekapcsolva ez a gép, nem volt időm a programmal foglalkozni. Az offline telepítőt raktam fel én is, a biztonságos vásárlást meg szerintem külön tettem fel bankoláshoz...
Biztonságos még használni ezt a Comodo-t? A vírusírtó topicban visszaolvasva láttam, hogy a fórumát feltörték...
Időnként bekapcsoláskor a win figyelmeztet, hogy nincs vírusvédelem bekapcsolva, közben a comodo azt mutatja, hogy minden rendben: [kép]
Ilyenkor ha az állapottartó módot átállítom, majd vissza, rögtön eltűnik a figyelmeztetés, minden rendbe jön. Ezt vajon miért csinálja?Most a frissítés sem akar működni: [kép]
Amit linkeltél leírást a programról, az sem nyílik meg: help comodo -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép
A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest