- VR topik
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
buhera73 #10938 üzenetére
buhera73 és Semplar:
Köszönöm, így jó lett.
A dolog érdekessége, hogy próbaképp blokkoltam a Youtube-ot, de ennek ellenére betölti, és a guglival is ugyanaz a helyzet. A lényeg, hogy amit tényleg akartam, azt megállítja. Úgy látszik, a "nagytesó" eléggé beleszól. Más lapra tartozik, hogy egyébként nem blokkolnám ezeket, csak hát a kíváncsiság... Tiszta mázli, hogy vannak jogaim.
Nincs kedvem belemenni egy ezzel a témával foglalkozó értelmetlen vitába, csak leírtam, mit tapasztaltam, és nem bírtam szó nélkül hagyni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest