Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Korábban néztem még ezt, csak nem akartam duplázni.
Rendszeresen frissítettem, legutóbb pár hete. Poppler-qt5 van fent, nem tudom, mit kavar az a 4-esSzerk.: Korábban próbáltam eltávolítani egyesével, amik akadtak mindig volt valami függőség, ami bekavart. Így együtt a kettőt lekapta zokszó nélkül, megy a frissítés. Viszont terminálban, nem konzol felületen, remélem nem lesz nagy galiba...
Friss telepítésre azt használom, ami épp kéznél van
Nem felhasználásra, csak próbára szánt telepítês volt, csak ráeresztettem egy frissítést. Sajnos már nincs is fent azon a gépen, pedig kíváncsi vagyok, hogy lefutna-e. Elvileg nem lenne különbség a frissítés után, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszeresen frissítettem, legutóbb pár hete. Poppler-qt5 van fent, nem tudom, mit kavar az a 4-es
Nem felhasználásra, csak próbára szánt telepítês volt, csak ráeresztettem egy frissítést. Sajnos már nincs is fent azon a gépen, pedig kíváncsi vagyok, hogy lefutna-e. Elvileg nem lenne különbség a frissítés után, ugye?