Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
CPT.Pirk #2671 üzenetére
Korábban néztem még ezt, csak nem akartam duplázni.
Rendszeresen frissítettem, legutóbb pár hete. Poppler-qt5 van fent, nem tudom, mit kavar az a 4-es
Szerk.: Korábban próbáltam eltávolítani egyesével, amik akadtak mindig volt valami függőség, ami bekavart. Így együtt a kettőt lekapta zokszó nélkül, megy a frissítés. Viszont terminálban, nem konzol felületen, remélem nem lesz nagy galiba...
Friss telepítésre azt használom, ami épp kéznél van
Nem felhasználásra, csak próbára szánt telepítês volt, csak ráeresztettem egy frissítést. Sajnos már nincs is fent azon a gépen, pedig kíváncsi vagyok, hogy lefutna-e. Elvileg nem lenne különbség a frissítés után, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest