Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus #18396 üzenetére
Már tegnap este 22:30kor megjött a hibaüzenet.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
ATI Radeon HD 2900 Pro VGA-hoz mi a jelenleg legfrissebb driver, melyiket érdemes feltenni? Max Payne 3 miatt érdekel!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz
_DiEGO_ #18299 üzenetére
Sziasztok!
Jo keson kerdezem, feltelepitettem az AMD OverDrive 4.2-ot, ami fut szervizkent, akkor a AMD VISION Engine Control Center-ben ki kell kapcsolni az Graphics Overdrive engedelyezeset ? En ugy gondolom igen, de nem vagyok biztos benne, jelenleg ki van kapcsolva, mert ugy gondoltam hogy az AMD OverDrive 4.2 fejlettebb.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail #18395 üzenetére
En mar egyszer leszedtem es unistallkor megkerdi hogy leallitsa-e a AODdriver szolgaltatast mert az fut, persze, majd amikor kesz lett ott volt a figyelmeztetes hogy inditsam ujra a gepet, magatol nem rebootol. Ebbol gondoltam hogy nem art telepites utan sem ujra inditani, bar ahogy irod egybol nem indult, de most mar megy remelem jo lesz.
Nekem is csak ket napja megy, eddig jo.(#18394) Boonen007 Visormail mar valaszolt.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus #18393 üzenetére
Nem is volt bekapcsolva a licenszelfogadást mutatja catalystba, nem játszós win nincs tuning. Hm most végre megjelent az eszközkezelőben a 4.1 mellett a 4.2-es aoddriver is. Érdekes telepítés után nem mutatta, win újraindítás után még mindig nem mutatta, az overdrive progit elindítottam egyszer és bezártam semmi. Azóta folyamatosan megy a win nem volt több restart de már ottvan, na akkor most törlök egy naplót és meglátjuk elmúlt e a bejegyzés 1-2 nap múlva (mert eddig is előfordult hogy egy nap kimaradt a bejegyzés).
A legacyról volt már hír hogy mikorra tervezik kiadni az elsőt?
Boonen007: megnyitod a catalystet, teljesítmény fül, overdrive.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz
Steelmanus #18393 üzenetére
Ezt a felületet, hogy lehet előhozni?
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus #18356 üzenetére
Nálam semmilyen változás nem történt a telepítésével, maradtak a hibabejegyzések is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#41133696 #18355 üzenetére
Hogy mennyit szivtam en annak idejen azzal a kartyaval. Orultem meg hogy mindenki gepeben ment (meg egy mocsok cerkaval is) nekem pedig a vadi uj athlon64 + asus k8n + 2 gb ddr + 400 w chieftec tap-al 10-20 per jatek utan fagyas volt. Szetszedtem a gepet darabokra, cserelgettem mindent benne, mindhiaba. Mindenkinel ment csak nalam nem akart. Aztan eladtam, es vettem valami nVidiat, mar nem emlekszem ra pontosan, de az a videokari kb 3 evig tartott tavol a Radeontol.
-
Oliverda
félisten
válasz
totyax #18386 üzenetére
Irkálj nyugodtan nekik annyit és azt amit csak akarsz, de itt vegyél vissza magadból. Ha nem akarsz vagy tudsz itt érdemben segíteni másoknak, vagy ha csak épp nem azért írsz ide, hogy leírj egy konkrét problémát, akkor nem szeretnénk itt látni. Ahogy nézem nem én vagyok az első a stábból aki erre kér.
[ Szerkesztve ]
-
totyax
aktív tag
válasz
Oliverda #18354 üzenetére
Nekem csak a hülyeség és a teljesen felesleges fröcsögés az ami fájni szokott.
Látod ebben egyetértünk, mert nekem a te hozzászólásod tűnik teljesen felesleges fröcsögésnek, és indokolatlan kötekedésnek.
"az újabb 5x 7x kártyák tulajai olyan gondokkal küzdenek ami nálam messze nincs"
Ezek alapján semmi gondod nincs a kártyával, teljesen elégedett vagy. Akkor így pláne nem értem, hogy miért hiányzik annyira a havonta frissülő új meghajtócsomag.
Szövegértelmezésből ez nulla. Az hogy az 5x 7x kártyák tulajai olyan hibákkal küzdenek, amiket én nem tapasztalok, messze nem jelenti azt, hogy nincsenek gondjaim az ATI/AMD kártyával. Nem hiába irkálok hibajelentéseket az AMD-nek.
A többire inkább nem reagálok, mert túl sokat kéne magyarázni hogy alapdolgokat megérts, és általában nem reagálok azoknak, akikről látom hogy csak a kötekedés vezérli.
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18384 üzenetére
igen igen így marad csak azért zavar h vidikari gyorsítással rossz
de amíg minden más alkalmazás megy normálisan így marad : ) köszöntem a sok segítséget
Igen tudom mobility t szedtem le de valamiért nem ízlik neki annyira[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hawnin #18382 üzenetére
Eloszor is elnezest de en nem vettem eszre hogy laptop, sokszor eleg a hardveres gyorsitast kikapcsolni a flash-nel akkor a proci szamol es kicsit jobban dolgozik mintha a VGA besegitene. Sokan direkt igy hasznaljak mert egy gondal kevesebb.
Ha jo akkor igy marad?
Ugye azt tudod hogy laposnal mindig es ebben benne van az Intel chipset-el ellatott lapos is mindig a gyarto oldalarol kell leszedni a drivert, vagy direkt mobility drivert keresni az AMD-nel. Sok újítást hoz a nyár első Catalyst drivere[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18379 üzenetére
Na jó én most kapok idegbajt XDD jobb kattintás videóra/settings/Hardware acceleration ból kiszedtem a pipát és megy normálisan /ennek most baromira örülünk/ de az a kérdés hogy ez most mit jelent?
-
paavoo
aktív tag
Nem igaz, hogy nem bírnak normális drivert írni AMD-nél.
12.2 óta nem tudom felrakni a legújabb catalystet, mert telepítésnél megáll a "Telepítő csomagok forráshordozóinak rendszerezésénél".
Érdekes régen nem volt ilyen probléma, és nem fogom újrarakni a winfost emiatt, már egyszer 11.10-nél is emiatt kellett, mivel megszívatott a full driver gyalu (azután se akart felmenni).[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18379 üzenetére
így van legelső kommentembe írtam a laptop típusát is
egy Vaio VPC EB4z1e ről van jelenleg szó -
Steelmanus
addikt
válasz
Hawnin #18378 üzenetére
Az FF-es resz azt mutatja hogy az az Alapertemezett bongeszo. Igy van a HDMI-nek semmikoze a falsh videohoz, azt hittem hogy szukseged van ra mert pl TV-t csatlakoztatsz a gephez. Ha nem kell akarcsak nekem, akkor fel se tedd.
En elolrol kezdenem a dolgot, eloszor leinstallalnam a falsh, hang, video, drivereket, frissitenem a DX9-et, mert az mamar letszukseglet W7 alatt, majd hang, video no HDMI, es vegul a flash telepites.
DirectX 9.0c 2010.06
Ha igy sem jo akkor ott valami mas gond lesz.
Most nezem a Intel HM55 az egy mobil chipset. Laptoprol beszelunk?[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18377 üzenetére
Az FF es részt nem értettem sajnos hogy az most mi akarna lenni /v szinüleg tudatlanságomból/
De a többit megcsináltam és nem jó elindítottam 64 bites uninstallert kitakarítottam mindent de egyszerűen vagy nem szedi le vagy nem tudom
/ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html / ez a link mindíg azt mutatja h a 11.3 mas van fent uninstall és resi után is /
Ugyan akkor a probléma még mindíg fent áll meg az imént tapasztaltam 1 érdekes jelenséget kicsit meghajtottam a vidikarit és néhány csík jelent meg a képernyőmön ha pl frissítettem a képernyőt v megnyitottam valamit
Restart után eltűnt.
a VLC s dolgot azt viszont nem én írtam
a HDMI t meg most csinálom / de az nemhiszem h bezavarna a vidi lejátszásnál youtuben pl /
Intel HM55 a chipsett em
hd5650 1gb vga
i5 480m
4gb ram[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hawnin #18375 üzenetére
Bocsanat, lemaradtam, szoval elfelejtettem megkerdeni hogy milyen hangkari / chip drivert hasznalsz. Ha Realtek akkor itt a legfrissebb ugyancsak az Usite oldalarol, mert onna sokkal gyorsabban jon le mint a gyartotol. Olvasd el ami a driverek ala van irva, foleg a Realtek HDMI Audio Device 2.70-rol szolo irast.
Probabol - mert alapbol nem telepitem az AMD driver telepitesekor a HDMI drivert mert nincs ra szuksegem, de most utolag feltettem probabol a 12.4 ala, es feltelepult.
Nem Te irtad hogy telepiteskozben ment a VLC? -
Steelmanus
addikt
válasz
Hawnin #18375 üzenetére
Szedd le innen (Usite) az Adobe flash unistallert, ugyan ez meg az 10.2x -hez keszult de jo a legfrissebre is, ez egy *.rar fajl, es benne van a 32-64 bites unistaller Neked gondolom 64 bites a rendszered, akkor a 64 bitest kell futtatni. Csomagold ki es hasznald.
Persze lehet hogy mas problema van, de egy probat meger, viszont ha a HDMI audiot nem tudta telepiteni, nincs letiltva a hang? A legfrissebb Adobe.Flash.Player-11.3.300.262 ha nincs letiltva a protekted mod, akkor sajat hangeroszabalyozot jelenit meg a Hangkevero opcioban, Tudod jobbklatty a hangszoroikonon es ott lehet latni pl FF-nel. Van egy FF es egy masik Falsh csuszka is lehet nemitani is. Ha viszont letiltod a protected modot akkor nem jelenik meg a flash kulon csuszkaja. -
Hawnin
tag
válasz
Hawnin #18374 üzenetére
Update: le töröltem teljesen file okat innen is kiszedtem : C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
%appdata%\Adobe\Flash Player
%appdata%\Macromedia\Flash PlayerDe semmi ugyan úgy rossz még mindíg / 12.1 es cata val még mindíg normálisan működik csak 12.4 12.6 nál van ez a hiba :-// /
U.I nem tudom h említettem e de pl telepítésnél hdmi audiót nem tudja felrakni
[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18373 üzenetére
Bocs h ilyen értetlen vagyok de a flash player t hol tudom letörölni? mert a vezérlőpult/prog eltávolítás és telepítésnél nem találom
-
Steelmanus
addikt
válasz
Teodor52 #18370 üzenetére
Ja ha jol irja ki akkor nem kell, de irtam fentebb hogy 12.1 rol valtva 12.4-re nem vot helyes a CCC verzioszam kiirasa, amugyis ez csak kozmetika, enelkul is teljes erteku a CCC.
(#18372) Hawnin Amikor frissitettel a FlashPlayer 11.3.300.262-re elotte leinstallaltad az elozo verziot? Azt is a mindig az eppen feltelepitett - ha 64 bites a rendszered - akkor a 64 bites uninstall programjaval kell leinstallalni. Erdemes leszedni es tiszta telepitessel ujra telepiteni a legfrissebbet.
[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz
Steelmanus #18360 üzenetére
hello meg csináltam amit irtál de a probléma ugyanúgy fent áll
-
Teodor52
senior tag
válasz
Steelmanus #18369 üzenetére
Nálam mivel [kiírja] a 12.6-ot, akkor így nem kell átírnom!
De nálad, hogy hogy nem íródott felül újabb driver telepítése után a verziószám?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Teodor52 #18362 üzenetére
Megnyitottam a Futtatas / regedit parancsal a registry szerkesztot, majd Szerkesztes / Kereses opcio, es beirtam 12.1 es a keresoablakban bepipaltam Csak teljes szoval egyezo szurot. Ahol volt 12.1 bejegyzes azt ki javitottam 12.4-re. az elso talalat utan F3 nyomkodasaval tudsz tovabb keresni.
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Alister71 #18350 üzenetére
+1
na jah , akik anno nem is oly rég bevásároltak ezekkel , hogy min 5 évig nem kell másik ... lehet verni NV asztalát valóban ... hiszen súlyos pénzeket adtak ki rá . Aztán szépen átnevezve adták ki újnak újabb lehúzásokkal - szóval felesleges a másikat oldalt kritizálni , amíg sajáton több a csínytevés
De azért köszönet totyax kollégának a mostanában sok segítő hsz -éért vagy valaki/k másképp látják a hozzáállását
-
RpPRO
őstag
Nem értem a 2.-3.-4. generációs morgós kártyatulajokat. Mit várnak egy zsír új meghajtótól? 5-10%-os gyorsulást? Tudom - jön, a duma - kompatibilitást, probléma nélküli játékot. Nekem 3850 AGP-m van, egy kezemen meg tudom számolni szerintem, h itt a fórumon még hány embernek van ilyen, még sincs semmi bajom a játékokkal, maximum nem kell szénné tuningolni és játékban mindent rápakolni grafikailag. Aki azt hiszi, h 5 év múlva is hasít majd a drága VGA-ja, az (ál)naiv.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Steelmanus #18357 üzenetére
Hogy írtad át a registryben?
-
Boxi88
őstag
Nekem a 12.6-os driver nem működik, egy Lenovo E125 (AMD e450) gépen, az oprendszer 64bites. A 12.4-es driver tökéletesen működik!
Ezt a hibaüzenetet dobja az új driver:
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hawnin #18358 üzenetére
Nalam megy rendesen a Fx 13.0.1 / Adobe.Flash.Player-11.3.300.262 flash alatt minden video. Probald meg kikapcsolni a protected modot. Ez kihat az osszes bongeszore.
Itt olvashatsz rola. -
Hawnin
tag
Hello! Lenne 1 olyan problémám hogy bármilyen böngészőben /chrome,mozzila,opera,ie/ ben a vidi lejátszás nem akar normálisan menni mindíg zöld képernyőt hoz ki helyette
a probléma a videókari driverrel van mivel 12.1 nél még jól ment 12.4 és 12.6 nál már jelentkezett ez a hiba és a kérdésem az lenne hogy mindenképpen muszáj a régebbi drivert használnom vagy van valami megoldás erre?vpc eb4z1e
hd5650 1gb
i5 480m
4gb ram
win7 64 bit -
Steelmanus
addikt
válasz
Oliverda #18354 üzenetére
Sziasztok!
Az ilyen trollok valaszat legjobb figyelmen kivul hagyni, bar neha nekem is nagy kedvem volna valaszolni de nem teszem. Amikor egy problema felmerul, arra erdemleges valaszt vagy a promlema megoldasara utalo megoldast nem tud irni.
Mas.
Visszatettem a 12.1-es drivert, es feltelepitettem a (#18299) _DiEGO_ hsz.ben ajnlott AMD OverDrive 4.2 -ot, es legnagyobb megelegedesemre pattogosabban indulnak a progik az Asztal is mintha gyorsabban jelenik meg. Nincs semmi beiras a hibanaploban sem, most kiprobalom a 12.4-et is ezzel az AMD OverDrive 4.2-vel.
Koszonom a linket, es a progit. -
törölt tag
válasz
Hát igen mekkora retro, anno én is álmodoztam róla
-
Oliverda
félisten
válasz
totyax #18352 üzenetére
Nekem csak a hülyeség és a teljesen felesleges fröcsögés az ami fájni szokott.
Senki sem mondta, hogy ki kell dobni. Miért kéne? Azért, mert most már nem jön hozzá havonta egy új driver, ami hónapok óta amúgy sem hozott magával érdemi változást ezekhez a régi kártyákhoz? Ennyire gyötör, hogy mostantól nem tölthetsz le és frissítgethetsz havonta tök feleslegesen?
"akkor veszek új kártyát ha a teljesítménye már halovány, ennek viszont messze nem az. Sőt."
"az újabb 5x 7x kártyák tulajai olyan gondokkal küzdenek ami nálam messze nincs"
Ezek alapján semmi gondod nincs a kártyával, teljesen elégedett vagy. Akkor így pláne nem értem, hogy miért hiányzik annyira a havonta frissülő új meghajtócsomag.
"Persze most már mindenkire tojnak, mert már a többiek sem kapnak havi hivatalos drivert, igaz bétákat nyomkodnak ki folyton, mint tette az nvidia eddig."
Inkább legyen három havonta egy normális, mint kapkodni minden hónapban, hogy kész legyen az újabb csomag. Mutass még egy hardver amihez fixen havi rendszerességgel jönnek a meghajtók! Az ilyen fejlesztési ütemterv egyszerűen nem optimális, amit a Catalyst is bizonyított.
"Sőt még számozni se bírnak, tehát ha az ember felrak valamit, nyomozni kell vajon mit is tett fel"
?
A hangkártyámhoz egy éve nem adtak ki új drivert. Most akkor ezért dobjam ki?
[ Szerkesztve ]
-
totyax
aktív tag
válasz
Annak a kártyának a teljesítménye már nem is lenne elég mai játékok futtatásához, a régiekhez meg jó a régebbi driver. Ettől függetlenül igen, adhatnának, nem kell 500 féle kártyát csinálni, először ugyan úgy tűnik spórolás az alkatrészeken, később azonban viszi a pénzt hogy ezt az 500 féle kártyát támogatni is kéne.
-
totyax
aktív tag
válasz
Oliverda #18349 üzenetére
Nagykerbe vettem, szóval magamtól nem kérdezhettem meg, de neked miért fáj az, hogy egy jó teljesítményű kártyát az ember nem akar kidobni? Eddig megszoktam hogy akkor veszek új kártyát ha a teljesítménye már halovány, ennek viszont messze nem az. Sőt. Olvasgatom ezt a topikot és másokat is, és látom hogy az újabb 5x 7x kártyák tulajai olyan gondokkal küzdenek ami nálam messze nincs, most a kis sebességtöbbletért kínlódjak én is? Amúgy meg miért nekem kell magyarázni hogy nem szeretem ha átbasznak, kicsit kifordult a világ nem?
Az lenne a tisztességes hogy rögtön vásárláskor közölnék hány év teljeskörű supportot (sebességnövelés/hibajavítás) kínálnak havi frissítéssel. Mert tegyük hozzá már jó régen nem láttam catalyst meghajtóban 4x kártyára vonatkozó sebességnövelő bejegyzést, tehát sebesség szemszögéből már régen tojtak erre a kártyacsaládra, de most már hivatalosan is tojnak, max 3 havonta néznek rá. Persze most már mindenkire tojnak, mert már a többiek sem kapnak havi hivatalos drivert, igaz bétákat nyomkodnak ki folyton, mint tette az nvidia eddig. Sőt még számozni se bírnak, tehát ha az ember felrak valamit, nyomozni kell vajon mit is tett fel...
-
KockUU
csendes tag
Hali.
Szeretnék/tervezek venni egy Gigabyte 6450-est (HTPC-be kellene). Elötte szeretnék járni a dolgoknak, ezért megkérdezem: Ha ezt a kártyát nyomnám be a masinámba, a legújabb Catalyst csomag vinné a kártyát? Nem túl régi a kártya? Nem lennének hibák, pl. kompatibilitási hibák? -
Ben96
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, 12.6-os catalystot telepítettem, Win7, 64bit, de hdmi audio nem megy rá:HDMI/DP audio illesztőprogram Végső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 7.12.0.7706
Méret: 1 MbyteElőtte is csinált furcsaságokat. Amikor összeraktam a rendszert /hangfal nélküli monitor+usb headset, ez váltogatva egy samsung tv-vel, másik szoba, 5m-es hdmi kábel, fal átütve, ott pedig kellene a hdmi audio/, nem volt semmi baj, simán tudtam váltogatni, catalyst, asztalkezelés, asztalok létrehozása és elrendezése, ott kettőzés. Amikor a tv-t használtam, beállítottam neki, hogy "előnyben részesitem", mert különben egy vízszintes csík villant néha fel, a képernyő alsó harmadában /monitoron is, ha nem "nála volt az előny".
A hang váltogatása úgy történt, hogy jobb klikk, tálcán hangfal ikonra, lejátszóeszközök, ott kiválaszt az amd hdmi audio és alapértelmezetté teszem. Kb. fél év után ez már nem működött így, sokszor nem látta a lejátszóeszközök között az "amd hdmi audio" eszközt. Ilyenkor "tv előnyben részesít", vissza monitor "előnyben részesít", majd megint tv "előnyben részesít", és megjelent az amd hdmi audio eszköz a lejátszóeszközökben. Ez így ment pár hónapig. A legfrissebb catalystot mindig feltettem, soha nem volt ebből problémám. Most viszont közölte, hogy HDMI/DP audio illesztőprogram telepítése sikertelen. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy telepítés közben ment a vlc, usb headset volt aktív. Ezt lehet nem kellett volna. Nem tudom ennek köze van hozzá, de most már nem tudom telepíteni a HDMI/DP audio illesztőprogram-ot.Újratelepítés, teljes eltávolítás és úgy újratelepítés volt, nem segített. Most, ha a hdmi kábelt kihúzom, majd visszanyomom ezt írja ki:
Rámegyek beállít, ez jelenik meg, ilyen menüpont még nem volt a catalsytban:
De itt már nem látja, nem tudom kiválasztani.
Valakinek ötlete? -
Lefty
addikt
visszatettem a 12.4-es mobility-t és az jó ugyanúgy, valami van a 12.6-al. nincs ötletetek?
-
Lefty
addikt
srácok, feltettem most az új drivert a notebook-omra, gondolom ez kell: "12-6_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe" nem a desktop driver. majd indítás után ez az üzenet fogad: Frissítse AMD grafikus illesztőprogramját , vagy engedélyezze AMD adapterét a Kijelzőkezelő használatával.
és kb. olyan, mintha fent sem lenne driver, mert nem látja a kártyát. ötlet?
-
-
törölt tag
Pipát kiveszem, rányomok az alkalmazra erre visszateszi
Próbáljátok ki
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18324 üzenetére
Ez meg lemaradt: 12.4-el tökéletesen megegyezik, mert a drivert nem piszkálja amint az látható, csak magát a CCC-t. Persze sok értelme nincs.
Telepítéskor meg ha nincs DD, akkor kilehet választani, hogy a CCC-t ne telepítse...
Szerk: Abu: ja, akkor ezért nem találtam
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#41133696 #18331 üzenetére
Az külön már nincs, mert a display driver egy ideje több funkcióhoz igényli a CCC-t. De amúgy, ha a csomagot telepíted, akkor egyéni telepítés mellett tudsz szelektálni, hogy mely komponenseket kéred a telepítéskor. Ha nem kéred a CCC-t, akkor azt vissza lehet pipálni és nem rakja fel.
A frissítést ki lehet kapcsolni. Egyszerűen vedd ki a pipát frissítések automatikus ellenőrzése elől a CCC-ben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy dolgot nem találok... régebben volt display driver egy magában. Az nem zaklatott, hogy frissítsem, ehhez a 4670 -hez az kellene...
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Alister71 #18322 üzenetére
Lesz azokhoz is új driver, de csak július második felében.
Nem tudnak koncentráltan a régi és az új termékekre egy driverben fejleszteni, mert eltérő rutinokat igényelnek. Sok rutinnal meg átláthatatlan lesz a fejlesztés. Ha szétszedik a támogatást, akkor a mainline drivereknél a régi rutinok nem kellenek, míg a legacy drivereknél az újakra nincs szükség.(#18323) Visormail: Jó helyre irányít. Az telepíthető az összes DX10/10.1-es VGA-ra. Amit kiemeltél, az azt mutatja, hogy arra a hardverre van benne egy javítás. Ezért hotfix a driver.
[ Szerkesztve ]
-
-
inverness
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok adni linket 12.4-es mobility-hez? Köszönöm előre is!
-
crue
őstag
válasz
totyax #18319 üzenetére
Az a legjobb az egészben, hogy azért a ccc felajánlja a frissítést és a hivatalos oldalról is a 12.6 tölthető le a hd4xxx szériához. Az átalguser meg néz windows telepítés után, hogy a frissen letöltött hivatalos driver nem települ a kártyájához. Ezt azért rendesen elbaszták atiék.
-
totyax
aktív tag
válasz
NeoExDeath #18318 üzenetére
Nincs driver része a 12.6-nak 4x-es kártyákra, ezekre a kártyákra ritkábban jön majd driver (rohadna meg az AMD).
-
NeoExDeath
aktív tag
Nekem 4870-re egyszerűen nem települ fel a 12.6
Végigfut a telepítő, látszólag minden rendben, aztán semmi. Próbáltam úgy is hogy uninstalláltam az előzőt (11.11), és friss telepítéssel raktam fel, akkor sem látszik.
4-es szériához melyiket ajánljátok?
-
vulnrea
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy feltelepítettem a mai drivert (12.6), az eddigi driverekkel tudtam egy kicsit emelni a MHz beállításokon és tökéletesen futottak a játékok, viszont amióta feltelepítettem ezt a drivert lefagy 1-2 játék
Valamit állítottak ebben az új driverben amitől esetleg lefagyhatnak a játékok?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail #18312 üzenetére
Ertem, valoban en is elkavarodtam mar. En is csak a kep kedveert hagytam fent majd mindent leinstallaltam majd manualisan leinstallatam az aod 4.01 drivert a 12.1 driver eltavolitasa utan, majd a regisrty-bol is kitakaritottam, szoval ha igy nezzuk tiszta lappal indultam. A 12.3 - 12.4 - 12-6 szepen le is szedi egy Express uninstallal az aod 4.1-et.
Igen a fuel az szervizkent fut, elkavartam rendesen, de hogy neha mitol all le azt meg nem tudom, de most mar kezd erdekelni a dolog, eddig beletorodtem. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Teodor52 #18307 üzenetére
Pedig ott van a telepítő CD-n is Utils mappában , de letölthető is akár ...
Na , eléggé belekell nyúlni a BIOS- ba ,,, és frissítsd meg - nem véletlen dolgoznak a hibák javításán , friss mikrokodokat beletolják , javítanak , stb ... F8 -ra frissíts - 1 perc szinte az egész ... BIOS -ban ott van a funkció - meg ráadásul Dupla BIOS-al rendelkezik
Beállítani van mit , volna mit - szinte túl sokat is kellene ... hívj valakit aki érti a dolgát , túl sok ezt így elmagyarázni leírni ...
Sőt lényeges részt ki is hagytál
régi IDE vinyó van a gépedben
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus #18309 üzenetére
Akinek volt fent előző driver amibe a 4.01 van és utána rakja fel az újat amibe a 4.1 van annak ragad be, nálam is így volt akkor jött külön az aoddriveres hiba is az eseménynaplóba hogy nem tud elindulni.
Most viszont friss winre egyből a 12.4et rakva nem is került fel a 4.01, az eszközkezelőben csak a 4.1 van nincs felkiáltójel és nincs letiltva sem, a tulajdonságaiban állapot elindítva és az eseménynaplóban sincs aoddriveres hiba.
A fuelservices hiba teljesen más, eleve nem is az van benne hogy nem tud elindulni, dehogynem most is fut, csak időnként leáll.Az a baj hogy annyiféle hiba van ezekbe hogy már elbeszélünk egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
És akkor itt van még az AMD Fusion [link]
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail #18304 üzenetére
Az lenyegeben ugyanaz csak en masik opcional neztem a naploban. Irtak hogy amikor eloszor telepited a drivert felmeri a hardvert, telepszik, restart, majd miutan nem tud mukodni leall. Nezd meg hiaba nincs rajta sarga felkialtojel, alapbol tiltason van. Na ezek utan kerdeztem en regebben hogy ha leall, akkor miert firkal a naploba, hat mert leallt
Nem kell nezegetni a naplot, nem halando reszere keszult hanem azert hogy a hibakat naplozza es a hozzaertok valahol majd analizálnak/ják.
Koszonet a sok segitsegert Mindenkinek.
-
Teodor52
senior tag
válasz
_DiEGO_ #18306 üzenetére
F7-van,de mondták a szervizben, hogy nem kell frissíteni még a cpu megvásárlásánál, ugyanis a 955be az f6-ost igényel.
Letöltöttem épp egy pár illesztőprogit a gigabyte honlapjáról,sata,amd chipszet,lan stb.
bios beállítások:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Utóbbi kettőről nem is hallottam.Már mint amit írtál gigabyte programokat.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Teodor52 #18303 üzenetére
6os szérián is jön a hiba ezzel az újjal is? Szánalmas
4es szériára én nem rakom fel nem való rá, írták is feljebb hogy teljesen megszűnik vele a gpu gyorsítás.Steelmanus az aoddriveres hiba nálam nincs, a rejtett eszközöknél is a 4.1et mutatja csak felkiáltó jel nélkül úgyhogy az nem érdekel, csak a fuel service hiba.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
na már a rendes oldalon is kint van a 12.6os driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd