Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_DiEGO_ #18999 üzenetére
ráadásul a 32bites programok emulációban futnak, ami némileg lassítja a futásukat.
Ezt a hülyeséget már megint kimondta neked?! Akkor nekem hogy lehet, hogy a dvd shrink 32 bites, egy 64 bites windows 7 ultimaten ugyan olyan gyorsan fut?! Jó lenne ha kicsit utána olvasnál néhány dolognak.
-
_DiEGO_
őstag
4GB memória alatt nincs értelme 64bites op.rendszert használni.
Nagyobb az operációs rendszer memória igény, ráadásul a 32bites programok emulációban futnak, ami némileg lassítja a futásukat.
4GB fölött meg kötelező a 64bites . -
spiritex
veterán
Ha látott már valaki ilyet kérem segítsen:
Egy XP 32bit-et futtató gépen, amiben egy Athlon XP 2600-as van, kicseréltem a benne levő zúgó ventillátoros ATI Radeon 9550-es kártyát egy passzív ATI Radeon 9250-esre.Először letelepítettem minden ATI-hoz kapcsolódó dolgot a gépről az ATI Szoftver eltávolítójával, majd a Driver Sweeper-rel, újraindítottam a gépet, beraktam a 9250-est és felraktam a hozzá tartozó legutóbbi 2006-os driver-t.
De most az a problémám, hogy a windows nem sorolja fel az 1366x768-as felbontást (ami a rákötött BenQ G922HDL monitor natív felbontása), mint a korábbi 9550-es, csak max. 1360x768-ig van a skála. Az interpoláció miatt így nem élesek a betűk a kijelzőn sehol sem, minden betűnek van egy kis árnyéka, ami korábban tűéles volt.
A monitor driverét felraktam szintén, felismerte a win, ki is írja a nevét, de nem segített..
Mi lehet a gond? -
MasterMark
titán
válasz
_DiEGO_ #18993 üzenetére
Egy P4-es proci alapból nem támogatja a 64-bitet, nem is mondtam, hogy az van fent. Nem olvastál, a virtuális gép miatt nem jó a Home Premium...
Ezt most nem tudom minek linkelted, az ICH5 IDE-re emulálva van csak SATA. És tudom hogy kell felttenni egy rendszert...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
_DiEGO_ #18993 üzenetére
Nem a vga dönti el, hogy egy windows operációs családon belül milyen verziót kell felrakni.
Akkor ennyi erővel ne rakj fel xp prof.-ot, mert elég oda a home premium is.Egy AGP -s 4xxx kártyára ne akarj és mások sem Ultimate verzsont felrakni !
Ez az állítás hülyeség. Mindegy hogy hp, ultimate, mindkét verziónak ugyan akkora az alapkövetelménye.Feleslegesen sem szabad feltenni a 64 bites verziót , mert inkább lassít mint segít 4GB mennyiség és alatta
Ez is hülyeség. Használtam 2 giga rammal 64 bites verziót és nem volt probléma, mivel a windows 7-nek nagyon jó a memória optimalizálása. Ja és nem lassult.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
MasterMark #18990 üzenetére
Szia !
Egy AGP -s 4xxx kártyára ne akarj és mások sem Ultimate verzsont felrakni !
Neked tökéletes Win 7 a Home Premium ha több mint 4GB memót kell megcímeznie winnek , akkor az esetben kell a 64 bites verzió ! Feleslegesen sem szabad feltenni a 64 bites verziót , mert inkább lassít mint segít 4GB mennyiség és alatta !!! Csakis a ram mennyisége miatt kell , hogy az összesen tudja megcímezni ! Onnan már előny
Nem trollkodni kell , hanem minden tanácsit elolvasni + megérteni !
Ha meg segítséget kérsz , akkor azt ne támadó , lekezelő módban tedd. TE vagy aki kér - a többi/ek meg megpróbál/nak segíteni - na ehhez kell tartania magát minden segélykérőnek - és nem azt művelni amit teszel. Visszaolvastam bőven...Nekem is volt egy HD3850 esetem és tökéletesen felment az uj legacy driver rá és mint Picur is írja a régebbi skint kapta meg !
Szóval ha kérsz - akkor mindennemű segítséget elkell fogadnod , max nem az jött be nem az segített . Részemől ennyi , válaszolni nem fogok , mert nem lesz mire , de jobban jársz ha magadba nézel .
szerk.: ezt még ajánlom figyelmedbe : [link]
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #18988 üzenetére
Lehet, hogy valami rendszer kavar lesz. Az sem kizárt, hogy csak újratelepítés után fog megoldódni, bár lehet, hogy az után sem.
A lényeg, h nem fagy ki!
-
MasterMark
titán
válasz
InfiniteReality #18989 üzenetére
Igazából tökmindegy mert nem ettől rossz a driver. A baj az hogy ezt a videokártyát úgy "barkácsolta" össze a Gigabyte. Nem véletlen nincs hivatalos támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
MasterMark #18988 üzenetére
Pro-tól felfelé mindegyik tudja. DE pl az Ultimate televan 1 csomó felesleges vacakkal szerintem. Pl az Enterprise abban különbözik a Pro-tól, hogy mindenképp KMS aktiváció kell hozzá (ettől Enterprise - és a cégnek kell legyen KMS szervere hozzá) valamint bennevan pl a BitLocker + be lehet domainba léptetni. Ez pont két olyan dolog ami otthonra teljesen szükségtelen feature.
-
MasterMark
titán
Amúgy köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált, Abu85 listája volt a legnagyobb segítség ezt kerestem, mert tudom hogy valamelyik 2011-es driverrel tökéletes volt. Holnap el is kezdem próbálgatni.
Köszi mindenki, még aki nem is értette miről van szó.InfiniteReality: MSDN-es. Ultimate a virtuális gép miatt kell.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
MasterMark #18986 üzenetére
Tudsz egyetlen valós okot mondani miért kell ultimate win7? Miért nem elég pl egy pro otthonra?
Emellett gányolt, vagy "eredeti" a windows? Kérdésem csak arra vonatkozik, hogy MSDN lemezkép, gyári lemez, vagy pistike által gányolt windowsról van szó?Nekem eredeti van, nem mókolt, Win7 Pro 64-bit. Lekopogom, eddig még nem volt drivergondom (kártya Sapphire 6970, alaplap Asus Intel chipsetes).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na akkor itt egy link , ami visszavisz az őskorig
[64bit driverek visszamenőleg] 2008-ig
Ha valakinek szüksége lesz valamely verzióra ... Vista és Win7
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18967 üzenetére
Figyu , azért "írtam" inkább linkeltem, mert segíteni próbáltam mint mások is itt ... nemkicsit fura hogy neked nem megy fel
még irtam is anno hogy én egy HD 3650 512MB GDDR3 AGP - MSI alaplapban tettem fel és hibátlabul megyen és ami megfogott az a régi stilus filing , épp csak bőrt bem lehet változtatni .
Mertem gondolni ha nekem ment akkor az a driver egy magasabb ujabb kártyához mégjobban fekszik ...
Talán a windóz a kókány , vagy igaz nem írtad , lehet h neked XP-s driver kellett volna ... szóval nem a driverrel van gond az 100%
De látom nem egy mai gyerek vagy , illene rutinból megcsinálnod egy ilyen apró dolgot , vagy nem[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #18979 üzenetére
[link] - ide, vagy a Gigabyte supportre kell írni, hogy nézzék meg, miért nem települ. De amúgy flash gyorsításod amúgy sem lesz a 12.6-os driverrel, mert a legacy-ban számos szolgáltatást tilt az AMD AGP-n, amit a PCI Express-es hardverek megkapnak. Szóval, ha flash gyorsítást akarsz, akkor valami régebbi drivert szerválj, de nem hiszem, hogy tökéletes lesz, nem véletlen a 12.6-ban a tiltás.
Egyébként itt vannak régebbi AGP hotfix driverek:
10.12
11.1
11.2
11.3
11.4
11.5
11.6
11.7
11.8
11.9
11.10
11.11
11.12
12.1
12.2
12.3
12.4Mind újabb, mint a gigáé.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
InfiniteReality #18977 üzenetére
A 12.6-os legacy WHQL drivernek tök mindegy, hogy AGP-s vagy PCI Express-es a kártyád.
Írja is, hogy van benne AGP support. [link][ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
#93794560 #18975 üzenetére
Szerintem MasterMarknak igaza van.
Van a normál driver... Ami ami talán HD5-től felfelé jó.
Van a legacy driver, ami HD4 és alatta jó.
És van a hotfix driver ami meg az AGP-s (mindegy hogy HD mennyi) kártyákhoz jó.
És a főoldalról a find a driver cucc csak az első kettőt találja meg, mivel a listából AGP-s kártya nem is válaszható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18974 üzenetére
Én a Legacy drivert csak PCI-Express-es kártyára tettem fel. (HD4670) Ehhez jó volt, simán feltelepült, és semmilyen hibát nem tapasztaltam vele.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18972 üzenetére
A Legacy driver valóban támogatja az AGP-s kártyákat, nem kell hozzá hotfix.
-
MasterMark
titán
válasz
InfiniteReality #18971 üzenetére
Mint mondtam, van olyan driver ami jó, csak nekem nem jó.
Amúgy már ezeregyszerre mondom, hogy a mostani AGP Hotfix driver helyett a sima legacy 12.6-osat tölti le, az AMD oldaláról. Nem automatikus frissítéssel, hanem ha kézzel kikeresem.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
MasterMark #18967 üzenetére
Úgyértem a hardveres "problémát", hogy Abit és Gigabyte. Együtt is, meg külön is. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni
Bár a Gigabyte egy jó és elismert márka (kéne legyen), de valahogy nem fülik a fogam hozzá. És ezt nem úgy mondom, hogy életemben 10-nél kevesebb gépet raktam össze hanem úgy hogy mondjuk kb 1000-et. Ennyi mintából már nagyjából letudtam szűrni mit ne, és mit mivel ne.
Ráadásul a Gigabyte magyar nagykere... hát inkább ne is mondjam. Ha még mindig ugyanazok akik eddig voltak, akkor elég gáz.
Az Asus-t legalább kilehetett küldeni közvetlenül az egyik szomszédos országba, közvetlenül a javítóbázisra, ahol javították vagy cserélték őket. És nem kellett szenvedni a magyar nagykerrel.Amúgy az AGP hotfixes driver külön helyen van sajnos. És az automatikus frissités szerintem nem is találja meg.
-
MasterMark
titán
válasz
#00983040 #18963 üzenetére
Nemtudom minek írsz ha nem olvasol... Mint mondtam nem agp hotfixeset tölti le hanem a simát...
InfiniteReality: Ez van, teljes gépet nem tudok cserélni, nem is akarok, ezzel sincs semmi gond hardveresen, csak a driverekkel van mindig gond.
Amúgy legfrissebb BIOS van rajta. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Ati 4850 512Mb kártyám, és mikor még ujra tettem a rendszert a gépen (kb. 1 év) akkor a legfrissebb Catalystól mindig megfagyott a gép. Most megint ujra kéne tennem a rendszerem, elképzelhető hogy a legújabb catalystok már nem támogatják az én régi kártyámat?
Most 11.9 Catalist van fent, ezzel jól működik. Az alaplap egy 870 Extreme3
Köszönöm ha valaki segítÜdv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
InfiniteReality
őstag
válasz
MasterMark #18945 üzenetére
Abit alaplap Gigabyte VGA-val, ráadásul AGP-s holmi az egész, halmozottan hátrányos helyzetű
Az AGP-s Radeon HD kártyák eleve úgy működnek, hogy egy PCI-AGP fordító IC van rájukszerelve, hogy egyáltalán lehessen ilyen VGA-t AGP-s alaplapba tenni. Nem kell nagyon csodálkozni, hogyha gond van a rendszerrelTudom nincs pénz, de valahol megkell érteni, eljárt felette az idő.
Egy hasonló kategóriás tisztán PCIE rendszerrel talán jobban járnál (tényleg gáz, hogy ahhoz viszont szinte minden ki kell cserélni)
Amit meglehet és érdemes is megpróbálni, az Abit alaplapon BIOS-t frissíteni, legfrissebb IntelINF (Chipset drivert feltenni). Illetve nemtudom milyen operációs rendszer van rajta, de ha XP vagy netán Vista, megpróbálni Win 7 pro 32 bitest feltenni. Az ultimate meg az enterprise teljesen felesleges egy otthoni gépbe.
Egyébként én mindig (!) Asus alaplapot vettem és abba Sapphire kártyát. Lekopogom, nem volt gond eddig 1x sem (előző gépem Asus P4C800-E és x1950Pro AGP - de már ez is olyan volt, hogy natív PCIE de van rajta fordító IC).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lord Vader
Szoval a következöről van szó!
Asus HD6870
E8400 3.8Ghz
10gb DDR3 1333
Win7 64BitMost 12.4 van fent és azóta a játékokkal sincs gond. Eddig lekopogom.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18954 üzenetére
A Sapphire oldalán keress rá az agp-s driverekre, én innen szoktam leszedni. Vannak régebbiek is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18952 üzenetére
Az mondjuk lehet, hogy a 12.4-es volt, mert így visszagondolva, nem mostanában csináltam azt a gépet.
-
MasterMark
titán
válasz
Alister71 #18951 üzenetére
De nincs is 12.6-os AGP hotfix. Ugyanazt tölti le mintha a pci-express-es driverre keresnék rá.
Ezt tölti le:
12-6-legacy_vista_win7_32_dd_ccc_whql.exeDe egy AGP Hotfix-es driver meg ilyen:
12-3_agp-hotfix_vista_win7_32_dd_ccc.exeÉs ott felment a 12.6-os rendesen? Mert felrakni én is feltudom, csak a lényeget nem rakja fel.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18950 üzenetére
Mondom az a fura, hogy egy nForce 3-as Asus alaplapban, egy 2800+-os Sempronnal, agp-s 4650-essel szerelt gépre telepítettem a 12.6-os agp hotfixet, az amd oldaláról, és semmilyen hibát nem produkált. A gép gazdája azóta se szólt, hogy gond lenne a géppel.
-
MasterMark
titán
válasz
Alister71 #18949 üzenetére
De volt olyan driver, még tavaly amivel tökéletesen ment... Szóval ez nem hardveres inkompatibilitás miatt van.
szerk.: De valahol nincsenek fent a régi AGP Hotfix-es driverek? Mert valamelyik 11.x-nél minden jó volt, és volt hardveres gyorsításom is.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18948 üzenetére
Találkoztam már ilyesmi gonddal, hogy az agp-s radeon egyszerűen nem akart együttműködni az alaplapi chipsettel, míg egy agp-s 7600GT tökéletesen ment benne.
mod: akkor viszont kénytelen vagy azt a drivert használni amivel jó, mert az AMD ezekhez a vga-khoz már nem ír drivert.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
Alister71 #18946 üzenetére
Win 7 Ultimate SP1
Igazából, ami a Gigabyte oldalán van driver az tökéletes (8.66), csak egy bajom van vele, hogy se Youtube-on nincs hardveres gyorsítás úgy, se konvertálásnál, meg egy csomó minden rosszabbul megy.
Így mindig az AMD oldaláról szoktam leszedni az AGP hotfix-es drivert. Volt amikor el se indult az op.-rendszer hanem rögtön kékhalált kapott. Volt amikor teljesen jól működött. Most meg teljesen ugyanazt akarja letölteni, mint a sima. (Tehát nem agp-s hotfix-eset.) Így már fel sem tudom tenni, mert nem rak fel semmit a telepítéskezelőn kívül. (12.6)
Sajna sehova nincsenek felrakva az előző hotfix-es driverek, így is egy nap volt mire rátaláltam a 12.3-asra, most az van fent, de kiakad tőle a gép, meg ez a leáll-helyreáll probléma.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18945 üzenetére
Elég jó kis 478-as. Sajna az nV nem csinált már agp-s vga-kat, mert az tény, hogy ezek az ati-k eléggé megválogatják. Én úgy vettem észre, hogy legjobban az nForce 3-as chipsettel működnek együtt.
Az Intel és az Ati drivereket nem könnyű megtalálni, amik jól kijönnek egymással ezekben a régi lapokban.
Op milyen? -
Alister71
nagyúr
válasz
MasterMark #18940 üzenetére
Milyen alaplapban van az az agp-s 4650-es?
Pista???: természetesen ne töltsd ki az adatlapodat, és azt se áruld el, hogy milyen vga-ról van szó. Ezért megérte ide regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz
#80232704 #18937 üzenetére
Ennyi...rengeteg embernek van baja velük,ugyan ennyinek nincs.Nekem az maradt(12.3)amivel semmi gondom.Hiába írják csomóan,hogy nekik semmi bajuk ezekkel,az nem vigasztalja azt,akinek szar....Azt kell hagyni,amivel jó,és nem havonta örülni az újnak...ami esetleg nem is fog rendesen működni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MasterMark #18938 üzenetére
nekem semmi bajom egy jóideje velük...
-
törölt tag
Sziasztok!
Én amióta feltettem az újat 12.8-12.7 azóta minden esetben ha játszom akkor kék halál a vége. A VGA drivert pofázza vissza minden alkalommal. A hócipöm tele van ezzel a szarsággal. A héten már elszált egy 500GB-s winyóm is a rengetek leállás miatt.
Most mi a retket irjak az ATI-nak. Már nem igazán bírom cérnával.Van még valakinek problémája kék halállal????
Üdv néktek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
InfiniteReality #18935 üzenetére
Minden driverrel frissül, és letölthető.
Nah mindegy lókaki, hazaérek, megnézem majd, aztán majd kiderül.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
hackeeeee #18934 üzenetére
A Hydravision szerintem nem kell hozzá. Az az ATI (illetve AMD) régi többképernyő-kezelője. Azthiszem ma már ennek nincs külön neve, a CCC része. Mármint onnan vezérelhető hogyan jelenjen meg a tartalom több kijelzőn. Amikor játszol, akkor pedig a többkijelzős megjelenés az Eyefinity, tehát az a Hydravision szerintem valami elavult dolog lehet.
Én is emlékszem, hogy régen volt ott valami gomb, amit megnyomva pedig nem történt semmi (de annak kellett volna előhoznia a kezelőfelületet).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
InfiniteReality #18933 üzenetére
Régebben emlékszem, hogy ez ott volt a check box alatt, egy külön kis rublika, de most nincs ott, csak a checkbox..
Ezért lepődtem meg, mert ha egyével telepítem az xcode-ot, akkor lényegében csak a telepítéskezelőt frissíti, semmi mást. A hydravision gondolom nem kell hozzá, vagy kéne?Mindegy végülis, csak feltűnt.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
InfiniteReality #18931 üzenetére
Lehet, hogy az kavarta meg, hogy oda akartam húzni, vagy elvileg oda kéne, vagy csak magára a megnyitott ccc ablakra?
Csak ki akartam volna próbálni, ha már van, annyira nem fontos, de köszi a tippet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
InfiniteReality #18929 üzenetére
Jah, értem. Nah akkor majd ha hazaérek, meglesem. Magára a video converter részre próbáltam ráhúzni egy videót, ott nem történt semmi, nem is engedte oda húzni.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
hackeeeee #18923 üzenetére
Alapesetben sajnos már nincs ott semmi. Az xCode az csak a video converter magját teszi fel, az a checkbox pedig engedélyezi a drag&drop video konverziót. Tehát, hogy előcsald a beállításokat, egy elfogadott videofile-t rá kell rántani a CCC megnyitott ablakára, és megnyitja a video converterben. Sajnos a beállításokból is lecsíptek.
Ahhoz, hogy a különálló program működjön le kell tölteni az A'S video convertert. Innen elvileg csak az oprendszerednek megfelelő (32 vagy 64 bites) converter kell és kész. Semmi más. Az oldal alján ottvan mindkettőhöz a download link.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Felvázolnám a problémámat ebben a topikban is, hátha láttatok már ilyet/tudjátok a megoldást rá:
Nemrég volt windows reinstall, egy VGA frissítéssel egybekötve - HD7770 Ghz Oc-.
Azóta mintha nehezebben olvashatóak lennének a szövegek a monitoron (22" TFT). Itt egy kép, látszik, hogy a lenyíló listánál is hajszálvékonyak a betűk, kicsit "összemosódik". Nem csak ennél a menünél, hanem máshol is nehezebben olvashatóak a betűk.
A melóhelyen a régi Flatron L1730S TFTn sokkal jobb olvasni, mint az otthoni 2233BWmen.
Catalyst uninstall után megváltozik a betűk "karaktere", olvashatóbb lesz a dolog. Catalyst 12.8, előtte nem volt fent másik verzió.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DavideX #18914 üzenetére
"Vettem most egy SSD-t így újra kellett telepítenem a gépet."
Már miért KELLene újratelepíteni ilyen esetben?
Nem kötelező újratelepíteni, mivel több tucat OS klónozó program létezik pontosan ilyen célra.Mikor megjelentek az SSD-k előszeretettel jöttek a gyártók "saját" SSD-re klónozó megoldásaikkal, hogy megkönnyítsék a váltást.
Szóval inkább Te úgy döntöttél, hogy a friss szerkezeten friss OS legyen
-
DavideX
aktív tag
válasz
MasterMark #18917 üzenetére
Igen, 60 hertzen van, úgy tudom annyin kell lennie.
-
DavideX
aktív tag
válasz
MasterMark #18915 üzenetére
Próbáltam de nem találtam semmi ilyesmit.. Inkább az ECO funkcióra mentek rá nagyon...
Samsung S27A550 -
DavideX
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám..
Vettem most egy SSD-t így újra kellett telepítenem a gépet.
Mindig a legújabb Catalystet szedem le (jelen esetben 12.8), sosem szokott probléma lenni, viszont most akadt egy; Nem rakja ki teljes képernyőre a képet.. 1680x1050-ben jó, de mihelyst 1920x1080-ra állítom összehúzza a képet 2centivel kisebbre.. Már 2x is újra telepítettem, másodjára telepítés előtt kihúztam a HDTV HDMI csatlakozóját a kártyából, illetve még a sata2-es vinyót is hogy semmi ne zavarjon be.
A VGA és a Monitor DVI - HDMI-vel csatlakozik egymáshoz. Win7 Enterprise 64Bitet használok, konfigom az adataimnál, a segítséget előre is köszönöm! -
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18911 üzenetére
Ugyanazt írja mint az utolsó kép legalján a Catalyst C. C. verzió mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18909 üzenetére
-
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18907 üzenetére
Nem, a türelmetlenségem miatt dupla annyi munkát csináltam magamnak.
Másodjára negyedik eltávolítás után írta ki azt, hogy szabványos VGA. Először csak háromszor távolítottam el és meguntam, ezért nem lett jó.
Most azonban nem ír ki catalyst verziót.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18905 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, mindent úgy csináltam ahogy írtátok. Erre 12.3-at ír ki a 12.8 helyett....
Hihetetlen! Normál módban eltávolítottam mindent, elindítottam csökkentett módban a win7-et, és eltávolítottam a vga illesztőprogramot és töröltem is. Normál indítás után felraktam a 12.8-at majd újraindítottam és 12.3-at ír.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
Kelvin #18903 üzenetére
Nem.
Előszőr rendes módban az install manager-el leszedsz minden AMD cuccot. (Legalsó jelőlő amikor megkérdezi.)
Aztán csökkentett módban Eszközkezelőben vga-t megkeresed aztán jobb klikk Eltávolítás és bejelölöd, hogy az illesztőprogramot is törölje. Aztán Művelet, Hardverváltoztatások keresése, és ha nem szabványos VGA-ként ismeri fel akkor megint törlöd, amíg vissza nem jön a Win alap drivere.
Aztán vissza normál módba és mehet a telepítés. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
InfiniteReality #18900 üzenetére
Ki mondta, hogy fel kell tenni?
Úgy értettem, hogy, valakinek a 12.6-tal is gondja volt, Nálam azzal sem, úgy, h az előtte lévőt eltávolítottam, majd telepítettem az újat.
(#18903) Kelvin: Nemteljesen, törölheted eszközkezelőből utána a VGA-t, úgy, hogy az illesztporigranmokat is távolítsa el. De előtte mindenképp uninstall!
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18902 üzenetére
Csökkentett módban ugyanúgy az AMD Catalyst install managerrel szedjem le?
-
Kelvin
őstag
válasz
MasterMark #18889 üzenetére
Igen eltávolítottam, újraindítottam és telepítettem a 12.8-at. Ennek ellenére 12.6-ot ír ki a catalyst.
Ahogy olvasom nem egyedi eset.
MasterMark : Milyen gyorsan reagáltál[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...