Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIZIII
tag
PD hiányában AC szerintem Bossnál elengedhetetlen..legalábbis nálam, pláne hogy revive van az enyémen. Így kb 6-8 ütés erejéig tudok bent maradni úgy hogy egy darab stunt lőne bárki is....mert nincs ki lőjön...pláne nem időben és kellő rendszerességgel.
Néhány hibájától eltekintve (valamit valamiért) szerintem az egyik leghasznosabb és leginkább taktikai hero. Ha le is cserélem Immo-ra, legalább lesz belőle egy lv3-as garrison.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen széket vegyek?
- Yettel topik
- Politika
- Filmgyűjtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest