Új hozzászólás Aktív témák
-
Tockos25
tag
Érdemes kiadni közel 3000ft-ot a Moltanica, Arctica párosért?
Hasznát tudnám venni valamelyiknek az insane dungeons-ben? -
szibe22
csendes tag
Sziasztok!
a revive talentot melyik hősre raknátok?Most pörgött ki egy 5/8 as.
Köszi a választ!
Üdv -
Emerich1976
csendes tag
Ami viszont pozitív, hogy itt ott az ujabb op hero melett, újabb játékmódok is jönnek.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12295 üzenetére
Alapból sok már a karakter. Lassan hetente jön egy új.
-
Sanchez638
addikt
Nah pár nap alatt pár dolgom teljesült.
Meglett GrimField-re a dupla Evo, kipörgött a Athene 3. darabja így az is dupla Evo. Sőt kipörgött az új hero(Professor Ribbit) is.
És kezd sok lenni a "női" karakter a játékba.
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12293 üzenetére
Aeriest én még használom mert 5/5revitalize talentel egyből rádobja az ellenre a csendet, ami sokszor nagyon jo előnyt biztosít. De van már hasonló hero gondolok a creation001 re ami silencel mar megvan evora vár addig nem tudok nyilatkozni rola akinek esetleg van kíváncsi vagyok a véleményére. Anubis viszont egy állat és nekem az Istennek sem pörög ki.
-
Sanchez638
addikt
Üdv. Aries-t használja még valaki?(TUdom, hogy régi) Vagy ennyire ritka hős lenne? Evo miatt gondolkodtam.
-
szibe22
csendes tag
akkor ez pénzes mulatság :/
Anubison akadt ma meg a szemem az új skinnel plusz 50 k hp és 120 crit resist
azt már nem tartom rossznakhabár most néztem 3000 ft egy csomag és 2 skint kapsz
-
szibe22
csendes tag
Sziasztok!
A hősökhöz ,hogy lehet skint szerezni?
Jelentős boostot adnak vagy a legfelső szinten már nem jelentős?
üdv -
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Melyik 5 hőst használjam szerintetek:
PD
Sk
Vlad
Druid
GF
Warlock
DD
Sasquatch
Revenant -
rolland88
tag
Üdv.
Valaki nem keres véletlenül lava3 ba egy csapattagot?
Privátban tudok küldeni képeket a heroeimról. -
admi99
csendes tag
Azota nyitottam egy Medusat is , ha az jo valahova
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Még csak 5 Hero Base-em van, de több jó Hero-m is, és nem tudom melyik ötöt kéne használnom.
Tudnátok segíteni?
Lentebb leírom a hőseim, leírnátok légyszíves hogy melyik hősöket hol használam? A base-n mik legyenek, LR-ben, HBM-en, stb..?
Ha valamelyik Hero jobb lenne , mint atöbbi, csak nincs eléggé felfejlesztve, azt is írjátok le kérlek!
Az erősebbek(160 lvl korul, 6os skillel)
Pupmkin Duke
Skull Knight
Druid
Warlock
Dread Drake
Grimfiend
Vlad DraculaKözepesek (140-120lvl 4-5 skill):
Thor
Immortep
Grizzly Reaper
Champion
Orksbane
AriesGyengébbek(120-100lvl 4skill):
Succubus
Atlanticore
Ninja
CUpid
Death Knight
Candy Cane
Paladin
Harpy Quenn
Phantom King
pixie
Trentaur
Siren
PixieKöszönöm a segítséget!
-
Sanchez638
addikt
Végre megjött, Grimfield. De kaptam mellé egy Lil Nick-et is. Utóbbi mennyire lehet jó DD helyett?
-
StarWolf155
csendes tag
Sziasztok. Nem vagyok túl jártas a játékban, klánt keresnék. 16k might-al rendelkezem. Egyedül nem túl izgalmas
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Megint en vagyok!
Most olxN kerdessel jovok, hogy melyik hosomhoz melxik pet lenne alegjobv? Letudnatok irni? Koszi
Pd
SK
DD
Grimfiend
Druid -
Sanchez638
addikt
válasz
Emerich1976 #12275 üzenetére
Kb egyszerre jött minden újabb... Azóta megint csend van.
-
admi99
csendes tag
Sziasztok !
Lehet most mindenki hulyenek fog nezni, de en ezeket sajnos nem vagom, most probalok vissza lendulni a jatekba.
Letudnatok irni h melyik roviditesek mint jelentenek , pl gw ,lb, serk , WG, stb.?
Mert olvasom angol forumokon is de igy sajnos nem tudom mit irnak mert nem ertem a roviditeseket.
Koszi a valaszokat. -
Emerich1976
csendes tag
Sajnos az Igg vigyáz arra, f2p játékosok ne szálljanak el, különösen androidon, ott aztán tényleg pénzfejde megy, windowsos még nyugisabb. De jo lenne Valaki mondana bármilyen jo trükköt arra, hogy kaphassak az új hősökből, ne vsak a shardos szarokat dobálja ha néha legendet dob is.
-
Mardel
őstag
válasz
vendingo #12273 üzenetére
Ingyenes játékosként maxra húzott Ronin 8/8 Scorchal Főnix pettel (ez így lebont mindent, mondjuk skillje lehet akár 1 is mert a pet takarít, erősebb herokat nem tud megölni).
Megtámogatva DD-vel mint takarító, meg revites Treanttel mint élesztő.Én eddig minoztam 8/8WG / 4 BW, PD 8/8 Zerk / 4 Revit, Michael 8/8 Tena / 4 Revit, Cupid 5/5 Revit / 3 Revive, Treant 5/5 Revit / 3Revive.
De lassan ez is kevés az új herok miatt.
Vasárnap már velük mentem, de Skele és Anu még csak evos volt:
Skeletica 8/8 BW / 3 revive, Anubis 5/8 SSkin / 3 LD, Lil Nick 6/8 WG / 4BW , DD 7/8 BW 5/5 WG, Gunslinger 8/8 SSkin / 3 Revie. -
admi99
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12270 üzenetére
Koszi en is kb ezekre tippeltem. A warlock akkor nem valami jo? Mert elkezdtem huzni de akkor abbahagyom
Koszi a valaszod -
Sanchez638
addikt
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
A napokban nyitottam par uj host, es igy osszessegeben leirom nektek, hogy melyek azok a hosok, amik kobbak es megvannak nekem, es leirnatok kerlek hogy melyik 5ot lenne erdemes hasznalni es feltolni? Mert jelebleg csak 5 hero basem van. Koszi a segitseget!
A hosok:
Pumpkin Duke
Skull Knight
Druid
Warlock
Dread Drake
Grimfiend
Aries
Candy Kane
Thor
Immortep
Grozzly Reaper
Orksbane
Cupid
Harpy Queen
Phantom King
Pixie
Siren
Trentaeur
Atlanticore
Ninja
Champion
Paladin -
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12267 üzenetére
Ma pl. azért hagytam abba, mert meguntam, és nem a lépések fogytak el.
-
Sanchez638
addikt
A Labyrinth-be valaki tud boldogulni? Vagy ez megint egy High End tartalom?
-
admi99
csendes tag
Koszonom a valaszokat!
Emellett szeretnek keresni egy aktiv magyar klant, 35000 a pontom vagx az az ertekem, bocs de nem tudom a nevet. Ha valaki felvedz vagy tud egy jo magyar klant az leirja a nevet? Koszi -
szibe22
csendes tag
Köszöntem a segítséget!
-
admi99
csendes tag
Sziasztok!
Utoljára kb 2 éve jatszottam a jatekkal es hat eleg sok minden megvaltozott. Olyan kerdesem lenne, hogy ezek a hero im vannak, ezek korul melxiket erdemes hasznalni , melyik pettel. Mindegyik prt megvan.
Pumpkin Duke lvl145 skill 6/8 1/8berserk berserk crests crestlvl80
Immortep lvl143 skill 5/10 1/8war god life steal crests crestlvl80
Thunder God lvl144 skill 5/10 1/8war god bulwark crest crestlvl80
Grizzly Reaper lvl143 skill5/10 3/8 revive stone skin crest crest lvl 80
Druid lvl144 skill6/10 3/8 berserk tenacity crests crestlvl 80
Orksbane lvl140 skill3/10 3/8heavy blow no crests crest lvl 35
Skull night lvl144 skill6/10 3/8revive war god crests crestlvl45
Innentol a tobbi mar csak 100lvl vagy qnnyi se es semmi crets nincs okrt mar nem nagyon fejlesztgettem.
Champion
Succubus
Atlanticore
Ninja
Paladin
Pixie
Siren
Treantaur
SnowzillaHa mondjuk olyan hos lenne a legjobb ami kis szintj az nem problema van sok fejleszto kartyam, csak segitsetek legyszi mi lenne legjobb felallas. 5 hero basem van. Ha valamihez mas crest kene azt is legyszi irjatok le, igazabol mindent irjatok le ztan majd varialok. Koszi. Remelem tudtok segiteni
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12256 üzenetére
Espirita, Sasquatch, Athene, Creation01, Wallawalla, Skeletica (ha van), Rockno, Gunslinger, Ronin (bw-vel, vagy 8/8 scorch), Anubis, Heartbreaker, Michael, Lil Nick, Trixie Treat, Demogorgon (ha van), Medusa, Grimfiend, Valentina, Cupid, Arctica (ha van), Ghoulem, Dread Drake, Skull Knight, Aries, Minotaur Chieftain (ha van), Pumpkin Duke, Spirit Mage (ha van, dungihoz), Santa Boom (dungihoz), Druid, Warlock, Vlad.
Ezek közül bármelyiket megéri fejleszteni.
Santa, Druid, Vlad, Warlock csak akkor ha nincs újabb/jobb herod náluk.
Speciális Boss/Archdemon herok: Succubus, Phantom Knight, Atlanticore (lvl1 skill max 140 szint evo nélkül), Siren, Beast Tamer, Harpy Queen.
Kuka herok: Revenant, Dracax, Candy Kane, Pixie, Snowzilla, Death Knight, Paladin, Ninja, Champion (boss3-hoz max stunlockra jó), Thunder God, Immortep.
-
szibe22
csendes tag
Jó neked
Én talentolásba és cresetbe kérnék segítséget.
Nincs vmilyen táblázat hogy mi mire jó?
Tegnap pörgött egy Orsbane 5/8 wargoddal ez jó rá?
Tudom már elavult a hős meg van jobb is helyette ,de ha már megvan és jó rá a talent akkor megtartom. -
Sanchez638
addikt
És most melyik hősökre érdemes fejleszteni? Mert én a megszokott régieket húztam fel. De újjak közül is elég sok megjött.
-
-ZeeZee-
senior tag
Pörgött egy 5/8-as berserk. Druidámon már van 6/8-as. PD-n 5/5-ös revit van. Érdemes cserélnem a PD-n revitet berserkerre? Vagy milyen herora érdemes tenni?
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12253 üzenetére
Aries szerintem az egyik legjobb hero, ajánlott devozni.
-
Sanchez638
addikt
Üdv, pang a csoport.
Viszont érdemes EVO-zni az Aries-t vagy a Skull Knight-ot?
Elmúlt pár hétben Gunslinger-t, Dead Drake-t,WallaWalla-t, Trixy-t Evo-ztam. És nem tudom mit kéne következőnek. Mindegyiknél 5+ hozzá való talent pörgetve, és mind 9es képességre van felhúzva.
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12251 üzenetére
Minden olyan feladatot kivettek, amit nem lehet azonnal teljesíteni. Ez nézőpont kérdése, hogy jó-e vagy sem. Olyan szempontból jó, hogy akkor is meg tudod csinálni a quest board-ot, ha csak 10 perced van játszani. Végülis ezért mobil játék. Másrészt viszont lehetnének kicsit változatosabbak a küldetések, mert eléggé gépies mindig ugyanazokat a dolgokat csinálni.
Bár, az egész játék a végtelen farmolásról szól, ebbe illeszkednek a gondolkodást nem igénylő küldetések, szóval jól van ez így. 😄
-
Sanchez638
addikt
Nektek nem hiányzonak a szopatós küldetések? Bonts egy tojást Pl. (Kotona bedarálás, bár ez nem volt olyan.)
-
Sanchez638
addikt
Jott egy Warlock. Meg beesett meg egy Athene.
-
vendingo
veterán
Pörgött egy Creation. Hol lenne érdemes használni?
-
Sanchez638
addikt
válasz
guminyúl #12247 üzenetére
Általában egyszerre jönnek a hősök... Legutoljára ugye a Michael-Ronin-Creation01-Athene-Rockno jött és hát egyszerre sok
. Rockno-t néha el is felejtem.... (GrimField nem akar esni... Pedig a régi Accon megvolt...)
Könyvek felét eladtam kb 2milla HB lett. Jól jön majd a 9-->10 csillaghoz.
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12246 üzenetére
Akkor jól csinálod. 👍
-
guminyúl
tag
válasz
-ZeeZee- #12242 üzenetére
Nem tudom, hogy f2p vagy p2p játszotok, de én egyetlen crestet sem adnék el. Legrosszabb esetben forge-ba dobnám őket, hátha jobbat ad a random.
A sprint crest arénában igencsak ütős, mire az ellenfél megmozdul, már félig szétverted a kristályát. Egy walla, dd, nick, medusa, michael, (kb. tök mindegy, mi a hatodik) csapat sprinttel elég izmos. Persze több taktika van, de többször mész el az ellenfél mellett, mint harcolsz vele, így a gyorsan odaérni és a másikat lassítani a legegyszerűbb módszer.
Szóval én úgy vagyok vele, inkább egy lv5 scorch vagy flame guard, mint egy lv3 war god. Főleg, hogy a jobb cresteket elég nehéz kipörgetni 15 hősre.
Persze, ha már belement 1-2 millió a játékba, akkor mehet mindenre wg, revit, bulwark, meg psyshield.
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12241 üzenetére
Attól függ, milyen a HB/exp arányod. Ha gyorsabban jön HB, mint ahogy a hőseid fejlődnek, nem érdemes lv200-ig tolni őket. Én mindig HB hiányban szenvedek, így csak azért fejlesztem őket, hogy a könyveket HB-ra váltsam. Ha már van elég HB, a könyvek mehetnek szintlépésbe.
180+ fejlesztés igazából csak enlighten talenttel menő, mivel 1 könyv áráért kettőt kapsz. Kivéve persze devo esetén, ahol mindenképp ki kell tolni lv200-ig a hőst, akár dungeon sweep-pel, akár könyvekkel.
-
-ZeeZee-
senior tag
A normál crest bagból esett cresteket (Crest Bag/Box contains "normal" crests: Blade Shell, Flame Guard, Scorch, Slow Down, Sprint, Stone Skin and Tenacity.) használja valaki hősnél, vagy lehet eladni mindet?
-
Sanchez638
addikt
Szépen felfejlesztettem a hero-t 200-ra és úgye vissza kaptam a könyveket.
Ti hogy szoktátok felhasználni? Az egész bele a Hero-ba vagy fele ide fele oda stb..
-
szibe22
csendes tag
Én csak videót néztem róla,de fullosan wargoddal elég komolyan tolta a kis csaj.
Szerintem egy újabb op hero lett behozva.
Remélem kipörög egyszer nekem is -
Sanchez638
addikt
Pörgött egy Athene vagy mi. Használható?
-
szibe22
csendes tag
A heavy blow talentet melyik hősre érdemes rakni most esett ki egy 5/8 as.
Köszi előre is a tanácsot! -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12233 üzenetére
Crestben revive vagy ld.
Talentben meg vagy kiépítik wg/bw-vel és csak a sebzésre mennek, vagy dobnak neki 8/8 scorchot. Az utóbbi inkább gw-re jó annak, akinek nincs minoja. Egymagában a főnix pettel simán rombolják a top gs-es bázisokat, viszont ereje nem sok így, mert troopokat még megöli, herokat nem. A lényege, hogy nagyon nehezen hal meg, addig a pet meg lerombolja a baset. Azért főnix pettel, mert ha meghalna 2x (revive crest), 50% fölött, akkor egy dd vagy lil nick ne a troopokat ölje utána, mert a rakétás pet csak az épületekre megy, a főnix meg mindenre kb. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12230 üzenetére
Mindkettő nagyon jó hero. Wallawalla nagyon erős és jó healer, ha nem dungeonba kell akkor jobb mint ghoulem.
-
Sanchez638
addikt
Kaptam egy Wallalla-t megint, és mellé jött egy Cration 01 vagy. Ez menyire használható?
-
Sanchez638
addikt
Egész korrekten dobálgatja a hősöket.. Csak azt nem amit kellene
-
szibe22
csendes tag
Hát nincs szerencséd
Én ezt szoktam nézegetni hogy mire milyen csapatot kellene összerakni.
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Team_RecommendationsEz a link különben mennyire helytálló?Helyes a csapat összetételek?
A michelt a strom mesa csapatba írja ez a link.
-
Sanchez638
addikt
Emberek... Eljutottam végre a 10 csillagig. Nézem az EVO-t, erre amire jó lenne, oda nincs párom.
Erre a Trixie T-ből jön 2db is, meg jött egy Májkől. Ez mennyire jó hero?
Lassan eljutok oda, hogy csak új hősöket használok, mert annyi jön.
-
rolland88
tag
Üdv.
Lava 3 teambe szeretnék csatlakozni egy csapatba, aki tud szabad helyet írjon privit -
rolland88
tag
Tudnátok kicsit segíteni?
Androidon játszom, ma reggel kiirta h van uj patch frissitsem. Frissitettem is erre mikor inditanám el a játékot még mindig aztirja h frissítsem.
Ilyenkor mi van? Volt már ilyen valakinek? -
szibe22
csendes tag
1,5 millió gem az nem kevés
Én ne játszok vele folyamatosan,csak időnként húzz be a játék mikor kapok vmi jobb herot.
Az újak közül elég sok nincs meg nekem a gunslingert várom a legjobban.
De hát ráérek.60 évesen is elnyomkodom a telot az unokákkalKülföldi fórumon láttam hogy wallwalla= warlock+orkbase
új hős= thunder god+ lady leohogy mi igaz belőle nem tudom
-
Mardel
őstag
válasz
szibe22 #12217 üzenetére
Én akkor kezdtem mikor az aries volt a legújabb hero, kb 2014 november.
És úgy santa-pixie megjelenésekor vettem 50k gemet, hogy smet megkapjam.
Akkor abból a gem mennyiségből kb az összes addig megjelent legend kipörgött, ami gemes, meg eventből egy molti is.
Akkor az eventek is jobban adták a herokat ha költöttél, mára meg nagy százalékban hb, shard, soulstone, treant, dk, hq.
Mióta ilyen sok legend van, azóta kevesebb eséllyel jön legend a pörgetésekből, vagy ha jön is akkor shardos jön.
Nagyrészt ezért nem veszek már gemet (Demo megjelenése óta, persze volt kisebb költés de nem annyi mint előtte), mert rossz látni hogy drága pénzen veszek gombokat mert annyira véletlenszerű az egész, mondom ezt 1,5 millió vett gem után. -
szibe22
csendes tag
Ti mit szóltok ehhez,hogy minden hónapban egy új hős?
Mindig jobb mint a régiek voltak.
Szerintem lassan a pergetéssel vmit kezdeni kell,mert aki most kezdi az ennyi legendaryból elég soká jön össze neki egy vmire való csapat.Az utolsó 10 legendarynak nagyobb eséllyel kellene esnie.Igaz én csak a f2p játékos vagyok -
szibe22
csendes tag
Szia sanchezsa!
Akkor ha erősít cupid helyett befér a csapatba?
Lassan erősítgetem nem nagyon próbáltam még ki. -
szaba75
tag
Sziasztok Magyar klánt keresek
-
szibe22
csendes tag
Sziasztok!
Ez a wallwalla jó lesz valamire??
Eddig még csak most az egyszer jött valami jó a free rollból ha egyáltalán jó hős.üdv:szibe
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12210 üzenetére
LB-n használom, oda nagyon jó, máshol szerintem hasznalhatatlan.
-
Sanchez638
addikt
Üdvözlet játéktestvérek. Kipörgött egy Revenant, mire jó?
Érdemes energiát ölni bele?
-
beci0330
tag
hello!
clash of desertel ha valaki játszik szívesen látjuk a hungary2017 guildba -
guminyúl
tag
válasz
Emerich1976 #12204 üzenetére
Érdemes. Erősített SK, igazi pusztító.
-
Sanchez638
addikt
Nah egész jó dobálja a herokat. Heartbreaker jött most. Meg a napokba egy Medusa.
-
amygdala
újonc
Kb. 4. éve játszom, 245k might-on vagyok, két hasonló szintű játékossal keresünk infernalra 4. tagot.
-
Emerich1976
csendes tag
Beadta Mechtessát , valakinek vélemény róla, érdemes húzni?
-
Emerich1976
csendes tag
Azért szerintem se olyan sötét a helyzet, azért simán el lehet nyoulni vel még mindig mert a famet még a p2p játékosok sem tudják kilóra venni.
. És továbbra sem költök rá egy fillért sem.
-
Shokkolo
addikt
válasz
kiezTe90 #12201 üzenetére
lassan 4 éve nyomkodom ezt a sz*rt
nem mondom, hogy nem költöttem, de azért nem eszetlenül sokat.
Egyelőre (szerintem) még simán el lehet tamagochizni vele.
Bár az tény, hogy most felbolydul az erőviszony...És nem csak a gem miatt... ennyi fame a földön nincs, amennyit most kellene.
Sacc / kb egy óvatos 200e -ről beszélek jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest