Új hozzászólás Aktív témák
-
Saskakas18
tag
válasz
Sanchez638 #12347 üzenetére
Kezdetek óta tolom már, de még ilyen fejetlenséget ami az utóbbi 1-2 évben megy egyszerűen nem lehet már követni. Ezt a hős kavalkádot nem lehet követni. Már magam sem tudom, hogy milyen csapat lenne az amire azt mondom, hogy top 6-os.
Itt már minden a pénzről szól. Vannak a top játékosok kimaxolva és ilyenekkel rak össze pl. gw-n is. Persze, hogy a f2p játékosok már nem játszanak.
-
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #12342 üzenetére
Hát elég durva, hogy mire eljutottam egy hős kimaxolásához, addigra szinte semmit nem értek.
Oké, hogy kell a játék fejlesztése, de amit ezek művelnek, az már sok. -
laca17kecske
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12319 üzenetére
Én úgy 2 éve hagytam abba, azóta lett más játék
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Én 1-2 hete elindítottam 5 db 28 napos építést, azóta nem léptem be. Majd talán ha lejár. Nekem teljesen elvette a kedvemet, hogy havonta új hőst dobnak be, a régiek meg mennek a süllyesztőbe. Tudom, hogy arra akarnak ösztönözni, hogy költsek a játékra, hogy gyorsabban fejlődjek, de annyit nekem nem ér, úgyhogy pihentetem...
-
e=mc²
őstag
válasz
En meg belepek szepen napi szinten egyszer aztan ennyi. Hamarosan szerintem en is abbahagyom.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #12309 üzenetére
En is igy vagyok vele, hogy napi egyszer-egyszer belepek, es nem is izgatnak az ujdonsagok. Fejlesztem ugy a hoseimet, ahogy eppen jol esik.
Insigna-t pedig crest upgraddel lehet gyartani. Kell hozza egy set azonos lvl-en.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12307 üzenetére
Én inkább abbahagytam a játékot.
Nem bírtam már követni az új hősök dömpingjét.
Mire kész lett egy herom, már mehetett a levesbe, mert az újak überelték. -
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12295 üzenetére
Alapból sok már a karakter. Lassan hetente jön egy új.
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12293 üzenetére
Aeriest én még használom mert 5/5revitalize talentel egyből rádobja az ellenre a csendet, ami sokszor nagyon jo előnyt biztosít. De van már hasonló hero gondolok a creation001 re ami silencel mar megvan evora vár addig nem tudok nyilatkozni rola akinek esetleg van kíváncsi vagyok a véleményére. Anubis viszont egy állat és nekem az Istennek sem pörög ki.
-
admi99
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12270 üzenetére
Koszi en is kb ezekre tippeltem. A warlock akkor nem valami jo? Mert elkezdtem huzni de akkor abbahagyom
Koszi a valaszod -
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12267 üzenetére
Ma pl. azért hagytam abba, mert meguntam, és nem a lépések fogytak el.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12256 üzenetére
Espirita, Sasquatch, Athene, Creation01, Wallawalla, Skeletica (ha van), Rockno, Gunslinger, Ronin (bw-vel, vagy 8/8 scorch), Anubis, Heartbreaker, Michael, Lil Nick, Trixie Treat, Demogorgon (ha van), Medusa, Grimfiend, Valentina, Cupid, Arctica (ha van), Ghoulem, Dread Drake, Skull Knight, Aries, Minotaur Chieftain (ha van), Pumpkin Duke, Spirit Mage (ha van, dungihoz), Santa Boom (dungihoz), Druid, Warlock, Vlad.
Ezek közül bármelyiket megéri fejleszteni.
Santa, Druid, Vlad, Warlock csak akkor ha nincs újabb/jobb herod náluk.
Speciális Boss/Archdemon herok: Succubus, Phantom Knight, Atlanticore (lvl1 skill max 140 szint evo nélkül), Siren, Beast Tamer, Harpy Queen.
Kuka herok: Revenant, Dracax, Candy Kane, Pixie, Snowzilla, Death Knight, Paladin, Ninja, Champion (boss3-hoz max stunlockra jó), Thunder God, Immortep.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12253 üzenetére
Aries szerintem az egyik legjobb hero, ajánlott devozni.
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12251 üzenetére
Minden olyan feladatot kivettek, amit nem lehet azonnal teljesíteni. Ez nézőpont kérdése, hogy jó-e vagy sem. Olyan szempontból jó, hogy akkor is meg tudod csinálni a quest board-ot, ha csak 10 perced van játszani. Végülis ezért mobil játék. Másrészt viszont lehetnének kicsit változatosabbak a küldetések, mert eléggé gépies mindig ugyanazokat a dolgokat csinálni.
Bár, az egész játék a végtelen farmolásról szól, ebbe illeszkednek a gondolkodást nem igénylő küldetések, szóval jól van ez így. 😄
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12246 üzenetére
Akkor jól csinálod. 👍
-
guminyúl
tag
válasz
Sanchez638 #12241 üzenetére
Attól függ, milyen a HB/exp arányod. Ha gyorsabban jön HB, mint ahogy a hőseid fejlődnek, nem érdemes lv200-ig tolni őket. Én mindig HB hiányban szenvedek, így csak azért fejlesztem őket, hogy a könyveket HB-ra váltsam. Ha már van elég HB, a könyvek mehetnek szintlépésbe.
180+ fejlesztés igazából csak enlighten talenttel menő, mivel 1 könyv áráért kettőt kapsz. Kivéve persze devo esetén, ahol mindenképp ki kell tolni lv200-ig a hőst, akár dungeon sweep-pel, akár könyvekkel.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12233 üzenetére
Crestben revive vagy ld.
Talentben meg vagy kiépítik wg/bw-vel és csak a sebzésre mennek, vagy dobnak neki 8/8 scorchot. Az utóbbi inkább gw-re jó annak, akinek nincs minoja. Egymagában a főnix pettel simán rombolják a top gs-es bázisokat, viszont ereje nem sok így, mert troopokat még megöli, herokat nem. A lényege, hogy nagyon nehezen hal meg, addig a pet meg lerombolja a baset. Azért főnix pettel, mert ha meghalna 2x (revive crest), 50% fölött, akkor egy dd vagy lil nick ne a troopokat ölje utána, mert a rakétás pet csak az épületekre megy, a főnix meg mindenre kb. -
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12230 üzenetére
Mindkettő nagyon jó hero. Wallawalla nagyon erős és jó healer, ha nem dungeonba kell akkor jobb mint ghoulem.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12210 üzenetére
LB-n használom, oda nagyon jó, máshol szerintem hasznalhatatlan.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12197 üzenetére
Vladot én is max. totemben és lbn használom vagy ritkán gwn falbontásra 4es revit crest sorral.
Egyébként devo 180 8/10 max. Insc. 6/8 bw talent.A régi szép idők mikor nem lehetett hbmet meg dungit sweepelni, akkor hbm j solora kellett a Vlad.
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #12195 üzenetére
Ezek a herok is lassan az újak mellett olyanok lesznek mint egy tg vagy egy succubus, meg egyéb shardos herok.
Értsd: gyengék. -
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12184 üzenetére
A villám igen, de a Heavy Blow csak alap támadásnál számít, skillnél nem.
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12181 üzenetére
Milyen több cuccot sebez? A HB csak egy ellenfélre "hat".
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12181 üzenetére
Hidd el senkinek nem jön jól... Trash, mint a TG is.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #12172 üzenetére
Még egy Vlad kijött
.
-
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #12175 üzenetére
Mennyit költesz a játékra? Vagy van egy trükköd?
-
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #12170 üzenetére
Ma pörgettem el 17550 free gem-et! Mindösszesen 5 lengendary-t dobott! Igaz abból kettő nem volt eddig: Warlock, Michael.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #12169 üzenetére
Nah egy Gunslinger is jött most.
-
Herczi
senior tag
válasz
Sanchez638 #12142 üzenetére
CD csak két aggro között van, legelőször nincs.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #12133 üzenetére
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Sanchez638 #12129 üzenetére
Pd-re? Nekem a pd-n revitalize talant van 5/5. Az szerintem tökéletes rá. Vagy rosszul tudom?
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12105 üzenetére
A fejlesztők elég támogatást kapnak.
Amúgy sajnos az Ork már idejétmúlt nagyon. Anno mondjuk én sokáig használtam Ghoulem híján GWn takarítani. (Nem stunolható, nagy hp, ezért devo200ig ment). Healelni meg nagyon kevés, a druidot sem váltja ki. Szóval a mostani hősöket ismerve kuka.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12102 üzenetére
Nem tudom mennyiért vetted, nem követem nyomon ezeket a fizetős dolgokat, de az ork szerintem egy garast se ér.
Felhúztam elég jól, de nem nagyon tudtam hol használni. Amióta sokkal jobban gyógyító herok vannak, nem rúghat labdába. Amikor megjelent, akkor se volt nagy eresztés, de nem nagyon volt más alternatíva.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #12097 üzenetére
Így van, a sárga a critical hit, amit az artifactok módosítanak ( axe: increases crit rate by 20% ) valamint vannak herok akiknek alapból magasabb a crit rateje (pl heartbreaker)
-
maigret
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12094 üzenetére
Aries Lv 183, 7/10, 5-ös revit, insc. 92, 3-as Flame g
DD Lv 180, 7/10, 3-as zerk, insc. 90, 2-es Bulwark
SK EVO1 Lv 160, 7/10, 4/10 LD, insc. 92, 2-es DS Axe of Strife Lv1
PD EVO1 Lv 160, 8/10, 8/8 Stone skin, insc. 92, 2-es Revit Lightning Rock Lv1
TG Lv 181, 7/10, 4/8 WG insc. 91, 2-es Slow down -
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12091 üzenetére
Trixi egy totál brutál, de Aeries is nagyon gyilkos ha becastol az elején neki nagyon kell a revitalize. .
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12089 üzenetére
Candyvel és leoval kicsit meg vagyok hasonulva, jók jók, de nem az igazi.
Nem találom a helyüket a csapatban.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12074 üzenetére
Nekem kéne egy Anubis!
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12065 üzenetére
A legkevésbé használható only gem.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12059 üzenetére
Ennyire jó hero? Nem sok jót néztem ki belőle.
Nekem az új tökös csaj, meg fagyis hero tetszik, de nem jönnek. -
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #12046 üzenetére
Pixiet továbbra is csak GWben tartom jónak de ha valahova kell healer sniper scatter hero akkor jól jöhet, de nem mondanám hogy prioritás
Trixie szerintem inkább end game hero, nemtudom mennyi hasznát veszed, főleg archdemon ellen, guild wars védelemben, meg lost battlefieldben használják de oda meg kell neki egy revit -
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #12030 üzenetére
"SK-Ari-PD-Cupid-Dead"
első legyen sk, evo2 180+, és az inst is felnyomni úgy legalább 90-igezeket
(#12029) -ZeeZee-
egy hőst, 200-ra aztán evo, és lesz könyved és abból HB-d(#12031) Tockos25
PD-re jobb lett volna Ari 4/8-as berserkje, de most már mindegy(#12021) -ZeeZee-
a shard az evohoz kell, ha nincs olyan hősöd több
és lesz olyan főleg az eventesek, amihez nem lesz több
na akkor ahhoz kell 80k shard (együtt a 1-2-höz)
plusz abból fejleszted a képességét is, szóval shard az egyik szűk forrás, még venni sem lehet
ha jól emlékszem a 9/10 szint 80k, a 10/10 160k, de ebben most nem vagyok biztos -
csuzda
aktív tag
válasz
Sanchez638 #12026 üzenetére
Mightot ugyan úgy ad mint a többi hős
Miért, eddig volt valami haszna? Jól sebez 1 célpontot, de ahol nem 35k a max sebzés ott a Succubus jobb.
-
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #12018 üzenetére
Merit-ért már én se fogok LHC-t venni! Pár napja nyitottam ki 10 darabot, 3 SHC mellett. 2 PD-t dobott, a többi shard-os.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #12010 üzenetére
Talent és hero roll. Mást nem szoktam venni.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11999 üzenetére
Ugyanugy, mint eddig mukodo - soulstoneokat bevalthatod hosre, ha osszegyult belole 200db bizonyos eventek rewardjakent - csak most kapott egy kulon menupontot. Eddig az also menuben volt ra lehetoseg.
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11971 üzenetére
GrimField erős? jó tudni, van belőle egy evo1-esem, még csak próbálgatom
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11973 üzenetére
nekem meg karácsonyra adott az igg egy moltit a hóemberből.
igaz, vettem 3k gemet
nem hittem a szememnek, hogy igaz(#11968) szibe22
PD, cupid, jól látod, ha herok ellen kell menni akkor a silence miatt Ari is kell, sokszor ő dönti el a csata kimenetelét, Sk is alap ha van, és DD is. nagy a hp-ja és szépet üt.
Ha csak 5 helyed van, ez meg is telt. Ha van 6 akkor oda mehet DK vagy TG
TG távolról sebez, Dk pedig tank
Elsőnek SK-t fejlesztd amig csak birod.
aztén PD, minimum 4/8 berserket adva neki
DD-nél, TG-nél ATK-t növelj
Inscribe-t is nyomd fel legalább 80-ig. -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11971 üzenetére
BT volt akkor a legujabb hero. Azota megjentek nincsenek benne.
-
concrete4
tag
válasz
Sanchez638 #11960 üzenetére
450 köért pörgettem már rengetegszer..csak töltelékeket ad.10x pörgettem tegnap zsinorban ami 30 hős.Az összes kövemet rátoltam,hátha kapok egy Draculát végre..de csak 2 Legenda volt közte.Ami már megvolt..Mindegy majd talán évek alatt valahogy bedob egyet
Addig tolom a maxra a többit.
-
concrete4
tag
válasz
Sanchez638 #11958 üzenetére
Pörgetés alatt mit értesz?
-
keszo
őstag
válasz
Sanchez638 #11948 üzenetére
rendben köszönöm szépen, akkor ezt kezdtem tovább húzni.
csak jól elcsesztem az evozást mert a második ariest 20ig felhúztam holott 1esen kellet volna hagyni -
Shokkolo
addikt
válasz
Sanchez638 #11948 üzenetére
valentina, vagy dd+aries
pk -val támogatva -
keszo
őstag
válasz
Sanchez638 #11946 üzenetére
Kösz
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11940 üzenetére
Medusa jó hero de azt mondanám hogy inkább lategameben amikor fontosabb az energia-csökkentés. Bossok ellen, stb nagyon jó dps-e van, érdemes használni, de nem top5 vagy top6 hero, mert elég megbízhatatlan hogy hova proccol, lost battlefieldben lost realmben viszont király. Esetleg gw védekezés de én inkább totembe rakom.
Harpy queen hbm3ra elvileg jó de én személy nem szeretem annyira, ha van rá egy jó war god talentnek akkor szépet sebez és hasznos hogy lassítják a cuccai az enemyt de szintén nem sorolnám top kategóriába. Van egy evo 180as és kb sose használom, boss5 ellen slow down taktikával megyek de onnan is kikerült (medusa került a helyére) Hbm AC-ben bepróbáltam de végül nélküle ment le. Ha nincs vladod és ghoulemed akkor here be monstersre hasznos lehet, de nem javaslom, hogy túl sokat költs rá.
Persze ezek személyes vélemények, plussz ha kevés jó herod van akkor egy darabig hasznosak lehetnek -
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #11939 üzenetére
Boltból megvehető kártyából esett egy Harpy Queen. Ez mennyire használható?
-
Apoph1s
újonc
válasz
Sanchez638 #11878 üzenetére
szia. ezt a vezetonek is elmondhatnad... mindenkit baszogatnak a gw miatt es eleg alpari stilusban kozlik vagy nem. is kozlik aznilletovel es kibasszak. en emiatt emeltem szot a fb csoportban és s ott is elkezdte a "leader" a fellengzos dumajat. mondtam. neki hogy jo lenne ha kivsit vissza venne mert az embereket nem. kezelheti rongykent. reggelre kirakott es meg a gw ben. isszegyujtott pontjaimat sem tudtam kivenni. innen. uzenem. neki hogy oruljon maganak meg a diktaturajanak a fellengzos kis pocsfeju. aki teheti. meg veletlenul se menjen oda. esku inkabb egy kulfoldi klant keressetek
-
Talgorius
csendes tag
válasz
Sanchez638 #11891 üzenetére
Úgy látszik, félreértettél, pedig szerintem elég érthetően írtam le.
Az érdekelt, hogyan lehet a pet-eknél szintet lépni.
Nem az, hogyan lehet a képességüket felhúzni, mivel azt magamtól is tudtam.Most már mindkettőre megvan a válasz.
A szintlépéshez, a petből, megfelelő számban kell rendelkezésre állni (plusz még mana is kell). PL 2-es szint 3 egyforma pet
A képesség növeléséhez, a taknyokon, ill gömbökön kivül, szükséges, a pet megfelelő szintjePL 1-es szinthez, 2-es szintű pet, 2-es szinthez,, 4-es szintű pet.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #11886 üzenetére
Máshol se...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Sanchez638 #11873 üzenetére
random... nekem van h napokig nincs, meg volt zsinórba minden megmozdulásnál 6...
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
Sanchez638 #11869 üzenetére
szia, van hely, gyere bátran
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11857 üzenetére
Ugyis Ninja lesz benne.
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11846 üzenetére
mire gondolsz? ami 15 pontba kerül?
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11826 üzenetére
Sanchezsa - Talent roll annyira random mint a hero roll, én két éve játszom és pl most esett az első 5/8 berzerk meg war god is, de 5/5 revit már van 4, ez is csak szerencse..
A hbm xp kiosztás pedig annak ellenére hogy random, általában elmondható hogy a J után legközelebb a P vagy a Q éri meg ha xp miatt sweepelsz. (Q az ahonnan biztosan jobb vagy)
Egy kis reddit matek, ha érdekelnek a számok:
https://www.reddit.com/r/CastleClash/comments/400yyf/exp_and_drop_stats_for_hbm_pt/
Nyilván random, de azért elég nagy minta alapján valószínűleg hasonló eredményre jutsz
Mike - 160k mightom van és most jött az első vlad nekem is, aries pedig még mindig hiányzik (egyre jobban)
-
robertinyo70
tag
válasz
Sanchez638 #11808 üzenetére
Jó reggelt!
Ilyen jó lenne a Grimfield?
Mekkora jelenleg?Más:
Lava3ra keresnék jelentkezőket vagy betársulnék valakikhez.
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #11808 üzenetére
ORST
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11784 üzenetére
Ez minden játékban így van....
-
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #11776 üzenetére
Én a PD-vel vagyok így! Már 4 pörgött ki.
-
KohanTroon
tag
válasz
Sanchez638 #11770 üzenetére
PD
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11760 üzenetére
Nekem a rekordom tavaly februar kornyeken volt, osszesen 13 db volt a warehouseban, a questeket nem adta be.
-
leni27
újonc
válasz
Sanchez638 #11728 üzenetére
HACK..ilyen csak a mesében van...
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #11704 üzenetére
8-as berserk van neki alapból, szóval berserk talent vagy crest felesleges rá, crestbe jó a wg de life drain se rossz ha van egy lvl3-as seted.
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11707 üzenetére
a beállíztásoknál nézd. droidos telefonod van? van gmail acc? gondolom igen
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #11699 üzenetére
Grat!
Igen, a legújabb hero, és nagyon jó! -
Shokkolo
addikt
válasz
Sanchez638 #11694 üzenetére
a telefonodhoz kell hozzá adni mint plusz google account...
akkor a játék is látni fogja -
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11694 üzenetére
Nemtudom kérdezd meg az egyik nem ujoncot
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11686 üzenetére
Az jó 3 legendet kaptam összesen pörgetésből de egyiket véletlenül beolvasztottam
egy lady leo volt
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11673 üzenetére
4 csillagtól lehet, így van, az meg lvl60-tól van
ám lehet,m hogy ins 40-hez már 100-as kell
már rég csináltam -
Mike
veterán
válasz
meg
adam,
guild, és ott leave -
adam830
csendes újonc
válasz
Már megvan a 10000 might köszönöm a segítséget és már tagja vagyok egy klának de nem enged kilépni belőle
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11666 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11664 üzenetére
Ok akkor inkább gyémántért ládát nyitogassak?
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11660 üzenetére
Lehet gyűjtök a ninjára vagy meg veszem a championt
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11658 üzenetére
Azzal mennyi mightet kapok?
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11656 üzenetére
És ha ninjára gyűjtök? de mennyi mightet kapok ha hőst veszek shardé? Mert kéne 500 might a 10000hez
-
adam830
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11654 üzenetére
Mennyi mightet kapok ha shardé veszek egy succubust?
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11627 üzenetére
Nem, ugyan akkora marad
-
The_Shrike
csendes tag
válasz
Sanchez638 #11612 üzenetére
Mind az ötöt meg kell venni, ha haladni akarsz...
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11610 üzenetére
Az elore meghirdetett maintenance-re.
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11604 üzenetére
Menj egy normális guildbe, GW és ff miatt is megéri
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11582 üzenetére
persze
a vörös kőt gemért vesz az ember (én legalábbis) -
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11578 üzenetére
Mint már írtam ha az összes 4es és csak 1db 1es van akkor is 1esnek számít
-
Shokkolo
addikt
válasz
Sanchez638 #11578 üzenetére
igen, olyankor a sor legkissebb tagja a meghatározó
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11551 üzenetére
Igen csak akkor. Ha van 4db 2es szintü csak akkor lesz kettes. Ha van 3 4es és egy 1es akkor is csak 1es talentnek számít a crest
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11521 üzenetére
Venni nem, de evora ki lehet egészíteni shardból
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
Sanchez638 #11450 üzenetére
Szia
ha van kedved, gyere nyugodtan, nincs korlát jelentkezés terén
-
vendingo
veterán
válasz
Sanchez638 #11446 üzenetére
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11425 üzenetére
Nem ertem a kerdesedet.
A heal a gyogyitas, a revive pedig az ujraeledes. Amirol elozo hsz-ekben irtunk az a revit, vagyis a minel elobbi skill hasznalat.
Druid eseteben skillje a gyogyitas (fokepp), de ha revit talentet/crestet hasznalsz rajta, akkor nem 7 utes utan fogja elsutni, hanem hamarabb (a talent/crest szinttol fugg, hogy mikor - maxon azonnal, azaz elso utesre)
A revive pedig a halalbol ujraeledes x%-nyi eleterovel.
laca17kecske
Azok a gem roll soran esett legend hosok. Inkabb ide teszem oket, mint a hero altarba es addig varnak, amig el nem kezdek majd evozni. -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11412 üzenetére
En azokat nem veszem, jobban jarsz ha majd elkezdesz mesazni (4es), abbol ugyis lesz quest refresh card, herok meg majd ugyis porognek majd. En csak talent refresh carot es ha van jo crest akkor azt szoktam venni. Ja meg amig nem volt maxon az altar, addig slot cardot is vettem. (de ez is jon mesabol (1-2-es) )
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
Sanchez638 #11408 üzenetére
A hősöknek van a fő skilljük, mely minden hősnek egyedi. ezeket shardból vett taknyokkal (slime) lehet fejleszetni. 4 fajta takony van, mellyek különböző mennyiségű xp-t adnak a skillhez.
A zöld takony 100-at, a kék 600-at, a lila 3k-t, a nagyobbik zöld 15k-t.A shardos villámos hős a thunder god.
nagy szerencse egy hónap játék alatt pd-t szerezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest