Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
-ZeeZee- #12242 üzenetére
Nem tudom, hogy f2p vagy p2p játszotok, de én egyetlen crestet sem adnék el. Legrosszabb esetben forge-ba dobnám őket, hátha jobbat ad a random.
A sprint crest arénában igencsak ütős, mire az ellenfél megmozdul, már félig szétverted a kristályát. Egy walla, dd, nick, medusa, michael, (kb. tök mindegy, mi a hatodik) csapat sprinttel elég izmos. Persze több taktika van, de többször mész el az ellenfél mellett, mint harcolsz vele, így a gyorsan odaérni és a másikat lassítani a legegyszerűbb módszer.
Szóval én úgy vagyok vele, inkább egy lv5 scorch vagy flame guard, mint egy lv3 war god. Főleg, hogy a jobb cresteket elég nehéz kipörgetni 15 hősre.
Persze, ha már belement 1-2 millió a játékba, akkor mehet mindenre wg, revit, bulwark, meg psyshield.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest