Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
186ezres mightos accomtól szeretnék megszabadulni. 13devo (6*200) 13evo. Szinte mindenkin minimum 5os talent. Akit érdekelnek további részletek, írjon nekem facen. Parancs Ádám néven találtok meg
-
Simii9
újonc
Sziasztok!
Ezek közül melyik 5-öt használjam?
Aries 160, Santa Boom 160, Druid 140, TG 140, Cupid 133, Ork 121, Grizzly Reaper 120, Paladin 100, Immortep 100.
Az első 5 amit épp használok, de szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ti hogyan látjátok, melyik lenne a legjobb összeállítás. (még van pár legend hősöm, csak alacsonyabb szintűek, és mindegyik olyan amit shardból lehet venni) -
Talgorius
csendes tag
A probléma megoldódott, megkaptam a gem-eket!
-
Talgorius
csendes tag
Vettem gyémántot. Megjött az sms a sikeres vásárlásról mégse kaptam semmit!
Volt már ilyen valakinek? Mit lehet ilyenkor tenni? -
Sacrich
csendes újonc
válasz
Talgorius #11790 üzenetére
Ezek szerint valahol expert 7-8 körül járhatsz. Menj biztosra hogy az összes előző dungeon 3 flames. Ha ezekután menned kell tovább akkor :
- Pd skill hős, nem a szint a legfontosabb hanem a skilljének a szintje, javaslom hogy fejleszd 8/10re. Talentnek berzerk vagy revitalize kell rá, játékmód függő, dungeonre és hbmre berzerk a jobb.
- Mindenképp a DDvel tankolj, főleg hogy ld van rajta.
- Santára próbálj meg wargodot vagy bulwarkot szerezni, ha talentből azt nem is kapsz rakj rá crestből, neki egy dolog számít a minél nagyobb dmg.
Cupidnak revit5 a legjobb, addig igazából mindegy mi van rajta de a dmg növelés miatt megintcsak muszáj dungeonbe.
Kell egy jó healer is, druida vagy ghoulem mindenképp. Hiába van állat ghoulemem én mindig a druidát használom dungeonbe mert a ghoulem sokat pusztít és "feleszi" a pd elől az épületeket amiket tudna ütni hogy folyamatosan aktiválódjon a skillje.
6ik hősnek pedig dungeontól függően vlad vagy warlock. Van amikor a wl pajzsa segít, van amikor kell a vlad sebzése.Sok helyen meg lehet azt csinálni hogy a pd-t külön rakod a többi hősödtől, army camphez ahol sok katona van. Elkezdi azokat ütni és folyamat proccol tőlük (proc = skill aktiválódása) mert az energiája nem csak attól nő hogy ő üt, hanem attól is ha őt ütik. Rakj rá olyankor egy restorationt, ha úgyis meghal akkor guardian angelt, a többiek alá pedig az ares frenzyt. Az 5ös szintű varázslatok fontosak de előbb is megtudod csinálni insaneig bőven, de mivel azok hosszú távú dolgok fontos hogy folyamatosan fejleszd őket. És ne feledd hogy 5ös szintű snowstormhoz 20as relic hall kell. Heliknek az hogy 4-es vagy 5ös nem sokat számít de fejleszd azért persze.
Összefoglalva: Pd, cupid, dd, santa, druid/ghoulem, warlock/vlad pd-t próbáld külön tenni, fejleszd a magicet.
Szívesen segítek akkor is ha konkrét dungeonbe vagy elakadva. Sok sikert!
-
Talgorius
csendes tag
Már több hősöm is van, amit tudnék fejleszteni evós szintre, (180-as fölé) de sajnos a lángokból nem tudom összezszedni a megfelelő mennyiséget.539 van meg eddig. A helikopterjeim 4-es szinten, a barakok 16-os szinten, A 180-as szintű hőseim:
PD: 7/10
revive 6/8 crest level 88 life drain level 1
Aries: 7/10
revitalize 2/5 crest level 87 revive level 1
Drakula 7/10
Condemantion 5/5 crest level 89 life drain level 1
DD 7/10
life drain 5/8 crest level 89 berserk crest level 1
Santa Boom 7/10
Heaven's Wall 5/5 crest level 88 revitalize level 1
Warlock 7/10
Heavy Blow 4/8 crest level 85 revive level 1176-os szintű
Cupid 7/10
Heaven's Wrath 4/5 crest level 88 life drain level 1Varázslatok:
ares frenzy level 2
arrow rain level 5
restoration level 5
ares fervor level3
winstorm level 1
guardian angel level 1
meteor level 1
disaster level 1
phoenix fight level 1
snowstorm level 1Mondjuk a varázslatoknál van még mit fejlesztgetni!
milyen tanácsot tudnátok adni, hogy összejöhessen az 550 láng?
-
Sanchez638
addikt
válasz
TheHessian #11788 üzenetére
Napokba kezdte el. De van, hogy nem tudok befejezni egy két dolgot.
És havi kártyából kaptam druidát, és gondolom, az első napi is az lesz
.
-
TheHessian
tag
válasz
Sanchez638 #11784 üzenetére
Ez minden játékban így van....
-
FrankyShogun
csendes tag
Harpy queen jo hero ha igen akkor hova érdemes őt vinni?
-
Sanchez638
addikt
Szórakozott már valakinek a játék azzal, hogy nem enged valamire rámenni/nyomni?
Máshol jó minden, csak a játékban em tudok most épp manát meg pénzt farmolni. Küldi lenne, den em tudom megcsinálni miatta.
-
Simii9
újonc
HBM-ben melyik toronnyal érdemes építkezni?
-
Sanchez638
addikt
Bírom ezeket a guild-es dolgokat, ha valaki nagyob szinten van, úgy is jó helyen van. Ha valaki meg kisebb akkor ne is próbálkozzon a rendesebbekbe..
-
Sacrich
csendes újonc
Sziasztok!
Én új vagyok itt (a fórumon legalábbis, ccben nem) és a guildünkbe keresünk új tagokat. Meglehetősen kompetitív guild vagyunk, csak jó guild wars playereket keresünk akik mightjukhoz képest is magas pontot érnek el.
Amit kérünk:
60k might + (kevesebb nincs kizárva de győzz meg róla)
Részvétel minden guild warsban, és folyamatos jó teljesítmény. Ha nem tudsz valamiért részt venni, szólj előre. Ha nehézségeid vannak szólj, és segítünk hasznos tippekkel tanácsokkal stb.
Line - ingyenes chat app (olyan mint a whatsapp kb) a játékon belüli chat használhatatlansága miattAmit nyújtunk:
Viszonylag új guild vagyunk, de régi játékosokkal, a guild élete során kb 30-40 guild wars volt eddig ebből csak kettőt nem nyertünk meg (azok is épphogy második helyek)
Top 200-250 közötti helyezés (következő héten már 150-200as "kosár" a cél)
Fortress Feud-ot eddig mindet megnyertük
Boss 3 minden nap magyar idő szerint 20.30kor (server time 13.30)
Mesa 4 és wg3 általában boss után, de bármikor napközben is
Ha magas a mightod és Lava island a célod, alakuló félben vannak csapataink mind lava2 mind lava3ra.Amit NEM nyújtunk
Jó torch battle - a maxolásához magyar idő szerint hajnali 3kor kéne aktívnak lenni így Európa központú guildként nem vagyunk jók benne.NEMZETKÖZI GUILD - a kommunikáció nyelve ANGOL, rajtam kívül nincsenek magyarok.
Ha bárkinek kérdése van tegye fel itt, vagy Line-on keresztül ahol sacrich_cc id alatt találtok meg (ott gyakrabban mint itt)
Üdv, Sac
-
Land
veterán
Vegzet klánunkba várunk jó gw csapattal rendelkező tagokat!
Olyan játékosokat keresünk, akik minden gw-t letolnak becsülettel, nem hagynak benne lehetőséget és a lehető legjobb pontra törekednek.
Jelenleg 5 helyünk van és átlagban 75.000 mightos tagok jöhetnek. Tehát jöhet nagyobb is, csak akkor kisebb tagnak is kell jönnie, hogy az átlag meglegyen.
Adó nincs, összetartó csapat van + közös Fb csoport a Legenda007 testvérklánunkkal. A klán jelenleg 70 fős és egész korrekt gw pontokat hoz, viszont a jó helyezéshez kell a 75 fő.
Részletek privátban. -
Tockos25
tag
válasz
Sanchez638 #11776 üzenetére
Én a PD-vel vagyok így! Már 4 pörgött ki.
-
kiezTe90
senior tag
Szerintete gyűjtsek gemet egy negyedik építő munkásra (1000 gem) vagy pörgessek hősöket? 19800 mightom van.
-
Sanchez638
addikt
Eszem megáll, megint egy Grizzly Reaper.
-
Csixi68
tag
válasz
Emerich1976 #11773 üzenetére
Egyszerű... letöltöd a pc-re mondjuk a Bluestacks progit, bejelentkezel a gmailos felhasználóneveddel és letöltöd rá a játékot. Ott szintén megadod a gmailos fiókodat és folytatod a játékot ahol a telón abbahagytad...
kb ennyi hirtelen... -
Emerich1976
csendes tag
Segítséget kérnék , a telefonomon játszott játékkal hogy tudnék játszani a számítógépemen is?
Mire való az IGG ID?
Igg acc nem volt készítve soha mégis kéri, szóval ezt most nem nagyon értem. S.O. S! -
Sanchez638
addikt
válasz
KohanTroon #11771 üzenetére
Grimfield az első. Az mindent túl élt, míg a PD-vel alig haladok.
-
KohanTroon
tag
válasz
Sanchez638 #11770 üzenetére
PD
-
Sanchez638
addikt
Nagyon alakulgat a csapat:
Santa Boom
Grizzly Reaper (az előbb pörgettem)
Grimfield
PDMelyiket érdemes fejleszteni előszór, Santa vagy GR?
-
kiezTe90
senior tag
Köszi a választ!
Nekem ez még messze van sajnos a legnagyobb hősöm (drakula talán nemtudom mi a pontos neve) is 140 szintű, és nemtudom feljebb tornázni mert nincs elég csillagom. Valamint azt semtudom, hogyan lehet gyorsabban szerezni... Szóval ez egy ideig nem fog menni. -
Mike
veterán
válasz
kiezTe90 #11764 üzenetére
szia
kövek arra kellenek, hogy vehetsz belőle sárga követ 1000-ért azzal lehet evozni olyan hőst aki már 180-as (de érdemes felvinni lvl200-ig, még ha sokáig is tart, mert a 180-200 közötti XP-t visszakapod evo után könyvekben, ami azért jó, mert ezeket a könyveket el is adhatod csillagokért) De lőbb próbálj elérni 550 lángot, mert csak azután tudsz 180 fölé menni.
ezen felül vehetsz zöld és lila követ is, ezekkel lehet az 5/8-as telnteket tovább fejleszteni, de sajnos 10 drab kell, vagyis 5/8-ról 6/8-ra fejlesztés 3000 ökölbe kerül. ezen felül vehetsz még 5000-ért 5/5-5/8-as (van amit nem lehet tovább fejleszteni) talentet venni, de ez a gép sorsolja, lehet, hogy jót kapsz, lehet hogy olyat ami nem kell. -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Azaz ököl jel mire jó? Amiből lehet venni ilyen köveket (?)
Ez pontosan mit takar? Van egy zöld olyan kövem de fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni. -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11760 üzenetére
Nekem a rekordom tavaly februar kornyeken volt, osszesen 13 db volt a warehouseban, a questeket nem adta be.
-
Sanchez638
addikt
zsinórba 3 napja talent refresh-et veszek a boltba
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok !
Lady leot érdemes huzni. Köszönöm a segítséget. -
pulffy
őstag
Hali, új hősről nem tud senki semmit? Tw szerveren mar van, gem only ...
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Meritből megéri megvenni a legendary hős kártyát abba az épületbe? (Bocsi nemtudom a nevét)
Jelenleg van 13200 merit, mondom mielőtt megveszem megkérdezlek Titeket.
Valamint ha valaki bevenne egy lelkes kezdőt egy klánba a nevem: kiezTe90
16500 jelenleg az erő(?) vagy might vagy mi. -
leni27
újonc
Kifogott rajtam az expert dungeon,lerakom a guard angelt és ugyan úgy sebződnek a heroim. Ez most hogy?
Nem tudok bejutni sem nem hogy letarolni a pàlyàt.... -
Sanchez638
addikt
Kaptam egy Santa Boom-ot
-
vendingo
veterán
Hogyan van az EVO2?
Van egy EVO1 PD ami már 180+ szinttel rendelkezik, de nem tudom, hogyan kéne EVO 2-re vinni. -
kebabos
csendes újonc
Guild war-nál mitől függ, hogy mennyi csillagot kapnak a játékosok? Illetve tudja valaki, mennyi a maximum elérhető csillag itt?
-
Mike
veterán
Hogyan basszunk el 2800 HUF-ot a semmire
-
leni27
újonc
Sziasztok! Ugye mindenkinek van olyan acc a készüléken amin jàtszik hogy qvestlogin vagy mi...
Annak az emailjàt hol lehet megnézni vagy àt lehet rakni màsik emailre? -
kebabos
csendes újonc
Sziasztok! Melyik hős az aki a többi meghalt hőst újraéleszti?
-
leni27
újonc
Sziasztok. Szeretnék segitséget kérni azzal kapcsolatban hogy volt nekem régen egy accom aminek elfelejtettem a gmailjàt.de most azt olvasgattam hogy lenne rà lehetőség hogy az igg vissza adja nekem. De mivel az angol tudàsom nem kicsit hiànyos igy el sem tudok indulni a dologgal.hozzà értő segítőkész embert szeretnék megkérni hogy mit is kellene tennem ezzel kapcsolatban.előre is köszönöm
-
KohanTroon
tag
Reno-ból valaki rámírna egy pm-et (vezető)
-
Sanchez638
addikt
ki szenvedett itt a pd-vel? Mert megint kaptam egyet.. Már a 3....
-
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11730 üzenetére
Igen? Hasznàlható hero? Nem nagyon nézegettem csak annyit làttam hogy a tg-hez hasonlitható kis drakesz beütéssel.de viszont cd-s a skillje azokat meg annyira nem prefaràlom...
De valamennyit tolok a skillbe és meg làtjuk.
Ja és nem mellékesen köszönöm a Reno klànnak a befogadàst rem idővel hasznos tagja leszek a csalàdnak -
leni27
újonc
válasz
Sanchez638 #11728 üzenetére
HACK..ilyen csak a mesében van...
-
Sanchez638
addikt
-
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11726 üzenetére
180-as a pd-m pl..... Nincs evos herom.. Igy értettem a középszerűt. Am igen jobb a roll elsőre kaptam is egy lady leot
-
leni27
újonc
Sziasztok!! Aktív magyar klànt keresek. Torchal,Guild Warral. Napi 6-7óràt tolom. Igaz majd màsfél évig nem jàtszottam a szemét rollok miatt.Így sajnàlattal làtom hogy vissza estem közép szintű jàtékossà. De rajta leszek a jàtékon. 40000 felett van a mightom.köszi
-
FrankyShogun
csendes tag
Death Knight*
-
repeek
tag
válasz
FrankyShogun #11721 üzenetére
Jó lehet . Olyant még nem is láttam
-
maigret
csendes tag
válasz
FrankyShogun #11717 üzenetére
Akkor én is büszkélkedek egyet: első számú kiskarira jött egy SK alig egy hete!
-
Mike
veterán
válasz
FrankyShogun #11717 üzenetére
kiskarihoz beesett az első PD
-
FrankyShogun
csendes tag
Nagyon nem beszél senki.
Majd én, kaptam egy harpy queent.
-
adam830
csendes újonc
Evolution rune mire jó?
-
Mardel
őstag
válasz
Sanchez638 #11704 üzenetére
8-as berserk van neki alapból, szóval berserk talent vagy crest felesleges rá, crestbe jó a wg de life drain se rossz ha van egy lvl3-as seted.
-
adam830
csendes újonc
A talent rune mit csinál?
-
Mike
veterán
válasz
Sanchez638 #11707 üzenetére
a beállíztásoknál nézd. droidos telefonod van? van gmail acc? gondolom igen
-
Mike
veterán
ez a fortress akármi a guildban mit fed? mit kell benne csinálni?
(#11704) sanchezsa , miért jó, hogy offba írsz teljesen témába vágó dolgokat?
igen egy emai, egy acc, ha többet akarsz akkor több email kell
-
Sanchez638
addikt
1 emailra csak egy profil mehet?
-
kebabos
csendes újonc
A toronyba szánt ordinary és elite hősöket exp-vel kell fejleszteni, hogy 200-asak legyenek vagy gömbökkel, hogy 10\10? Mi számit a toronyba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest