Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
sebijani1982 #12191 üzenetére
Ennek örülök
@Talgorius
Őszintén?
Maga az update jelentős fejlesztés és rengeteg új lehetőség...
Viszont cserébe meg is ölte a azoknak a játékát akik f2p játékot játszanak.
De még azokét is akik költögetnek ugyan, de nem ész nélkül százezreket.A fame eddig is hatalmas kincs volt, alsó hangon kellene legalább 100e, hogy meg legyen minden olyan fejlesztésem amire már update előtt is szükségem lett volna,
Erre az update rádobott még legalább újabb 150-200e fame -nek megfelelő szükségletet.Ezt csak azok tudják fedezni akik irdatlan gem mennyiséget vesznek és pörgetnek el hősre, talentre, meg erre az új bigyóra.
Óriási lesz a szakadék a külömbőző "anyagi ráfordítási szintek" között.A gemet pedig már mondani se merem.
Én sem vagyok f2p, költöttem már bőven, de így is le vagyok maradva pl jó talentekkel.
Ez meg... ?! mondhatni talent 2
Egy óvatos fél millió gem, megoldás is lenne...Sajnos pénztemető lett a játék ha az élmezőnyben szeretnél maradni.
Értem én, hogy a p2p játékosokat előnyben kell részesíteni, csak mostmár túl nagy lesz az eltérés.Szóval megborogatja az erőviszonyokat rendesen.
Az IGG vagy behoz valamit amivel mondjuk legalább 2x több famet lehet szerezni, vagy sok olyan játékos lesz aki belefárad a monoton és végeláthatatlan farmolásba, és be is fejezi az egészet.
És ezek nem csak az f2p -ek lesznek... -
Shokkolo
addikt
válasz
sebijani1982 #12189 üzenetére
nekem működik...
próbáltad a cache -t törölni? az sokszor megoldja a problémát -
Sacrich
csendes újonc
válasz
sebijani1982 #12126 üzenetére
Ares fervor, ares frenzy, guardian angel, snowstorm - szerintem soha nem is használtam mást. A snowstorm eleg fontos későbbi dungeonökhöz ezeket érdemes minnel előbb maxolni.
Sancheza remelem pdre raktad!!
The_Shrike köszi mar érett egy ideje
gf előtt is konzisztens volt AF4ig de az 5ik wave mindig kipusztított
-
rolland88
tag
válasz
sebijani1982 #12109 üzenetére
Köszi a segítséget. Átnéztem a videoit, hát volt mit tanulnom belőle rendesen.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes 750 shard-ért megvenni a master slimet és feláldozni hogy fejlesszem a hősöm skilljet? Vagy érdemesebb gyüjtögetni a shardokat inkább hőst venni belőle?
Nézegettem hogy a shardokból milyen hősöket tudnék venni, de nemvolt ott drakula, meg a tökfej sem.
Immortep a legnagyobb hősöm az ő skilljét fejleszteném.
Továbbá megvan még a thunder god, paladin, druida, meg egy executionert használok jelenleg. -
repeek
tag
válasz
sebijani1982 #11325 üzenetére
Igen .
Pl itt látható egy evos Aries : -
TarakMachto
csendes tag
válasz
sebijani1982 #10009 üzenetére
gemet nem adtak
-
Kavics14
csendes tag
válasz
sebijani1982 #9260 üzenetére
inkább toronyba mightra amugy ha nem vagy guildba csaatlakozhatnál a HuN_Pro guildhoz
-
repeek
tag
válasz
sebijani1982 #9104 üzenetére
Ha rendelsz tőlük pólót akkor is adnak. Máshol nem sűrün. De ugye kint kell lennie folyamatosan az eventnek hogy, a póló rendelők be tudják váltani.
-
Csillagkuty
tag
válasz
sebijani1982 #9007 üzenetére
Koszi, az az egy hely, ahol nem neztem
-
repeek
tag
válasz
sebijani1982 #8967 üzenetére
Ezek közül elsősorban a Druidot és a Warlockot húznám . Azokat talán fogod használni az "endgame"-ben .
Itt találsz egy videósorozatot . Nézd meg őket , az elsőkkel kezd
[link] -
smisa
őstag
válasz
sebijani1982 #8689 üzenetére
Titok
bocs nem lehetett kihagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest