Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kattamaki
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg sértő a mostani bejegyzésem, kérem az admint törölje.
Régi-régi Casiokban szerettem volna elemet cseréltetni.
Casio JP-100W pulzusmérő illetve BP-100 vérnyomásmérő órákról van szó. Bevittem a Lehel piacnál lévő volt Borkutis óráshoz, most már nem az, más viszi a szervizt.
Kicserélte az elemeket, de én barom csak otthon néztem a vekkereket.
Beadás előtt még megmutattam a fiamnak az órákat és kipróbáltuk. Az elem csere után viszont egyiknél sem volt hangjelzés, sem gombnyomásra, sem ébresztésre. Méreg elfutott, órákat szétkaptam óvatosan. A BP-100- ban összegyűrve a "szigetelő" puha műanyag lapocska, azt kisimítás után visszatettem és lám van hangja.
A JP-100W-ből eltűnt a kontakt rugócska. Szétkaptam egy stiftet és abból vágtam bele egy rugót. Lám ennek is van hangja.
Fa..om ebbe a világba, hogy ilyenek hívják magukat órásmesternek, ba.d meg.Köszi, hogy kiírhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest