Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Ha van módod, próbáld megnézni, felpróbálni őket valahol élőben, bár ha nem pesti vagy, akkor nem egyszerű a történet. Anno láttam egy videót a kékkel, ahol a srác szürke pulóverben volt, és tök jól ment hozzá, mármint a pulóverhez, és nekem is az egyik kedvenc színem a szürke pulóverekből, pólókból. Amúgy nem kell annyira túlaggódni, később lehet rendelni más színű külsőt, ha akarsz. A setcomp-nál rákérdezhetsz, hogy mennyibe lenne egy szíj, bezel páros. Bár, biztos nem túl olcsó, tippre 20k felett lehet.
-
paci88
tag
Ez igen. Köszönöm a részletes véleményt👏🏼
Sikerült is elbizonytalanítani ezzel a kék színnel.😅
Baromi jól mutat így fotózva, ami nem műtermi fotó. Egyébként ez lesz az első G-shock órám, szóval totál bizonytalan vagyok a színnel kapcsolatban. Lehet a fekete lenne ideális kezdésnek. Tudom, tudom ezt nekem kell eldönteni, de na…😁 -
SOAD19
addikt
Egy éve van meg a kék verziója, és továbbra is nagyon szeretem. Ha nem lett volna meg a sárga casioakom, akkor lehet, hogy én is a zöldet választottam volna, de így nem volt kérdés, hogy a kék lesz a befutó, mert a fekete az túl snassz (jó pár évig volt fekete inverz kijelzős 5600-asom, kicsit meguntam). A kék annyiból jobb, hogy tovább lehet hordani, a zöldet inkább csak késő tavasztól nyár végéig tudom elképzelni magamon. Azt inkább nyári órának gondolom. A sárga casioak-omat se veszem fel ősszel, télen.
Nagyon kényelmes óra és jól is néz ki. Az aktivitásmérő funkcióját nem használom, úgyhogy arról nem tudok véleményt alkotni. A csatja műanyag, ezt valaki korábban felvetette, mint kritika. Engem annyira nem zavar, ha fém lenne, ami be lenne vonva feketével akkor az idővel lekopna. A csat nyelve, mondjuk lehetne kicsit vastagabb, masszívabb, de eddig nincs vele gond, és vélhetően nem is lesz. Ahogy írták a kijelzője tényleg remek, modernebb (stílusban is), jó nagy digitek. Amúgy is szeretem a negatív kijelzőt, és ennél már tényleg nem lehet panasz a leolvashatóságra. Kis csuklóval rendelkezőknek is ideális, nekem is, csak 15,5-16 cm-es a csuklóm kerülete, és egyáltalán nem néz ki nevetségesen nagynak a csuklómon. Wristchech képeken ugyebár nagyobbnak hat az óra, mint élőben, vagy egy kívülálló számára. Van egy kép, amit a tükör előtt állva lőttem, az alapján teljesen oks méretben. Szerintem teljesen megéri az árát, részemről megkapja a különösen ajánlott plecsnit.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
paci88
tag
válasz
SH4D0W2011 #1693 üzenetére
Esetleg tudnál mutatni pár képet, hogy néz ki a csuklódon?
Nagyon szemezek a zöld (sárga?) színűvel. Csak nem tudom mennyire vad élőben. Vagy esetleg a szürke (fehér?). A fekete nem túl egyszerű? Neked milyen színű? Egyébként én is hasonló felhasználásra venném😃 -
SH4D0W2011
őstag
Szia!
Nekem van ilyenem, munkába járós órának vettem. Az értesítés kezelést nem használom és igazából még a sport funkciót sem próbáltam, úgyhogy a tudásának nagy részére nincs is szükségem
viszont kinézetre tökre tetszett, a 16 centis csuklómon sem tűnik olyan batár nagynak, a kijelzője meg zseniális.
-
paci88
tag
Sziasztok. Esetleg van valakinek tapasztalata a GBD-200-al? Ezt néztem ki magamnak és érdekelne ha van valakinek, hogy milyen és érdemes-e megvenni.
-
-
kattamaki
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg sértő a mostani bejegyzésem, kérem az admint törölje.
Régi-régi Casiokban szerettem volna elemet cseréltetni.
Casio JP-100W pulzusmérő illetve BP-100 vérnyomásmérő órákról van szó. Bevittem a Lehel piacnál lévő volt Borkutis óráshoz, most már nem az, más viszi a szervizt.
Kicserélte az elemeket, de én barom csak otthon néztem a vekkereket.
Beadás előtt még megmutattam a fiamnak az órákat és kipróbáltuk. Az elem csere után viszont egyiknél sem volt hangjelzés, sem gombnyomásra, sem ébresztésre. Méreg elfutott, órákat szétkaptam óvatosan. A BP-100- ban összegyűrve a "szigetelő" puha műanyag lapocska, azt kisimítás után visszatettem és lám van hangja.
A JP-100W-ből eltűnt a kontakt rugócska. Szétkaptam egy stiftet és abból vágtam bele egy rugót. Lám ennek is van hangja.
Fa..om ebbe a világba, hogy ilyenek hívják magukat órásmesternek, ba.d meg.Köszi, hogy kiírhattam.
-
perge666 & dud998
-
dud998
őstag
válasz
Luck Dragon #1685 üzenetére
Használd egészséggel!
-
perge666
veterán
válasz
Luck Dragon #1685 üzenetére
Elegáns.
-
SOAD19
addikt
Gratula. Anno nekem se nagyon volt problémám túlzottan a leolvashatósággal. Ha meg annyira nehezen leolvasható, akkor bekapcsolja az ember a világítást rajta.
Más: Tegnap véletlenül felfedeztem egy számomra új funkcióját a GST-B400-asomnak. Két gomb egyidejű lenyomásának hatására a mutatók semleges pozícióba állnak, hogy a segédszámlapokat ne takarják. Ez akkor jön jól, mikor este akarom megnézni az időt, amit rendszerint a 6 óránál lévő kis digitális kijelzőn szoktam megtenni, mert a led által biztosított fény nekem túl gyenge, hogy az egész számlapot kellően megvilágítsa. Ezzel a funkcióval pedig nincs az, hogy a perc mutató pont az adott kijelző felett van, és emiatt nem lehet leolvasni az időt. De, akkor is jó, ha a dátumot akarom megnézni, amit szintén a 6 óránál lévő kijelző mutat, ha átváltok dátum kijelzésre. Egyre jobban szeretem, ezt a "kis" sz@rost.
Már, csak a zafírt meg lume-ot hiányolom az 5 perces indexekről.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1671 üzenetére
és dud998:
Én per pillanat már ráérek képet lőni, de inkább majd holnap csinálok a természetes fényben.
Amúgy bluetooth-szal pikk-pakk belőttem, a braceletből meg 1-1 szemet kellett kivenni mindkét oldaláról, illetve a csatnál finomhangolni, de mivel mindenhol rugós tengely van, gyerekjáték volt. 👍
-
-
dud998
őstag
Én meg mindenkitől várok egy képet!
Most teljesen felcsigáztatok. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1667 üzenetére
Meg is van. Még nem próbáltam fel vagy állítottam be, csak futtában kibontottam a csomagot, de első benyomásra elgondolkodtam, hogy biztosan el akarom-e adni. Qrva jól néz ki élőben!
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1665 üzenetére
A B5600-at sima resin szîjjal, igen. Nekem csak a composite bracelet kell.
Amúgy az imént jött az sms, hogy átvehető. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1663 üzenetére
Megkapja a B5600 szíját.
-
És mi lesz a sorsa az 5610-el
-
-
tboldi
nagyúr
Na, útra kelt a GW-B5600BC, holnap esélyesen megérkezik.
-
SOAD19
addikt
válasz
#64638144 #1658 üzenetére
Nem tudom mennyire gondolsz. Szerencsére én nem sűrűn használom a különböző funkciót, max nagy ritkán, órát havonta pontosítom az órát, így nem sűrűn kell nyomkodnom.
Bár amúgy se vettem eddig észre, hogy nehéz lenne számomra, igaz hobbit méretű vagyok, vékony ujjakkal, lehet ezért. Vegyél komolyabb gshockot, pl. a gst-b400-asomon szép nagy gombok vannak, azzal nem hiszem, hogy problémád lenne.
-
-
perge666
veterán
válasz
Luck Dragon #1654 üzenetére
Én gyerekóráknak néztem őket.
-
-
-
blg
senior tag
válasz
Luck Dragon #1646 üzenetére
ez egy kicsit hasonlít rá: MTP-E133L-2EEF [link]
-
dud998
őstag
válasz
Luck Dragon #1646 üzenetére
-
dud998
őstag
válasz
Luck Dragon #1644 üzenetére
Na és melyik lesz az?
Én most a GW-9400 Rangeman-re vagyok ráizgulva. -
-
perge666
veterán
Halihó.
Megérkezett a következő G-Shock karórám,igaz nem ilyennel szemeztem de megtetszett a mérete miatt,és ez is fényevő.
A következő képen jól látható hogy a B2100-nál is kisebb egy kicsit,de szerintem mutatós darab.
Egyedül a világításába tudok belekötni,mert csak az analóg idő látszik semmi más,de üsse kavics.
-
tboldi
nagyúr
Hát nincs már, megszűnt évekkel ezelőtt, úgyhogy impulzusvásároltam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1637 üzenetére
Kósza gondolatként felmerült a fémesítés, de az aliexpresses bezel lett volna, a GMW-B5000D-1ER bezelje amúgy sem megy rá az 5610-re.
A másik típus megvétele és eladása csak a composite bracelet kapcsán került szóba.
-
-
-
tboldi
nagyúr
Na, nyeltem egy nagyot és megrendeltem a B5600BC-t az Irismótól, ezt találtam a legolcsóbbnak, várhatóan 20-án szállítják.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
BloodRay #1627 üzenetére
A képen nem egyértelmű nekem csak. De válaszoltak nagyon gyorsan, azt írják eredeti termékeket árulnak, és nyugodtan nézessem meg független szakértővel
jackal79
Igen nagyon szépek, azért sem szeretném a saját élményem lerombolni.
Egy a gond, vannak ritkábbak, vannak amit nem tudnak beszerezni ki tudja miért. Ezt onnan tudom, hogy négy hazai importőrrel is beszéltem. Szóval érdekes, hogy nincs egy cég sem itthon aki közvetlen a gyártótól tud rendelni. Könyörgöm ez egy nyavajás óra, nem egy Ferrari.
De ez van. -
BloodRay
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1626 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy hamis órát árulnának.
Mitől fake hátlapos amúgy? -
BloodRay
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1624 üzenetére
Miért ne lenne eredeti? Mások is írták már, hogy OK a bolt.
Egyedül a garanciális ügyintézésről hallottam legutóbb egy kellemetlen sztorit az órás topikban. -
HartgeH3-2.8
addikt
Megrendeltem az órát. A webshopon lévő képek nem egyértelműek. Honnan lehet tudni, hogy eredeti Casio?
Google azt írja kell legyen a hátlapon egy hologram matrica amin QR kód is van, valamint sorozatszám.Ezen felül lehet még valami ami az eredetiséget igazolja?
Külföldi oldalakon ránéztem stimmel az ár is, tehát nem adják nagyon furcsán olcsóbban. Az akció nyilván marketing. Szerintetek? [link] -
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1620 üzenetére
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1618 üzenetére
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #1613 üzenetére
Az én M5610-esem is tőlük van, szintén minden rendben volt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm szépen srácok!
-
tc2014
aktív tag
válasz
Én múlt héten rendeltem tőlük és minden rendben volt!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Szia!
Én kétszer rendeltem tőlük (tavaly és tavalyelőtt), rendben volt minden, gyorsan meg is érkezett a csomag mindkét alkalommal.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni magnak egy Casio órát, de sajnos a hazai importok nem tudják beszerezni. Van egy online shop ahol lehet viszont kapni. Szerintetek megvehetem itt?
Elvileg egy napon belül jönne is.Webshop: timestore.hu
10 ezer vélemény , 96% pozitívSzerk:
Bizonytalanság: Szlovákok, fordítás több helyen béna, a FB és az Insta gomb nem mutat sehova. Vélemények jók , de sokan csak OK meg Igen stb. Esetleg rendelt már innen valaki? -
perge666
veterán
válasz
perge666 #1610 üzenetére
Közben értekeztem az eladóval,és írta hogy szombaton visszaküldte neki a posta valami hiba miatt,oké benyeltem.
Megígérte hogy feladja újra,azóta 2X írtam rá és semmi reakció.
Szóval biztos nem a posta hibázott!Ilyen emberbe ne fusson bele senki,nem ajánlom,az ottani felhasználónevét nagy ívbe kerülöm.
Egyébként egy Gulfmant szerettem volna venni tőle.
Ezzel csak az a baj hogy jelenleg sehol máshol nem találok.
Lehet végül csak egy Mudmant kell így vennem. -
perge666
veterán
Picit az eladót is furcsálom,elég szűkszavúan értekezett…..
V-I-D-A : Tegnap írtam az eladónak hogy egy csomagszámot adjon már nekem mert megyek be a postára munka után,látta az üzenetet de nem válaszolt.
Mikor hazajöttem a postáról akkor is írtam neki hogy semmi hír a küldeményröl,na ezt már meg se nézte,szép egy eladó.
Azon vacillálok hogy lehet fel sem adta csak hazudgál,de nem tudom miért,azóta már a hirdetést is törölte!
Az is megfordult a fejemben azóta hogy mivan ha feladta de az óra helyett egy darab követ tett bele?
Agyalok hogyha véletlenül küldött is valamit és jövőhéten meghoznák vegyem e át?Nem szeretem az ilyen lesz*rom stílusu eladókat,bár az órájára igényt tartanék.Solaire : Nekem már nagyon sok postai adás-vételem zajlott le és összesen 1 csomagom veszett el amit ki is fizettek. ( elég jól,az érték 3X-osa )
Tizenpár éve a PS3 játékokat megvettem lemezesen,kijátszottam és adtam el,hetente minimum 2X jártam postára és legalább ennyiszer hozott is csomagot a posta és 1X keveredett el,szerintem ez jó arány. ( aki nem csinál semmit csak az nem hibázik )DPD-vel nem sok dolgom volt,maximum 10,ebből egyik csomagom eltűnt,a másik pedig dobozsérülten,hiányosan jött meg 2 hét alatt,na én meg őket nem ajánlom.
Kinek a pap,kinek a papné……..nekem a lánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel