- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
"miért ne írnám le, hogy szar minőségű képeket javítgattam unalmamban, mert jobb nem akadt a kezem ügyébe?" -> leírhatod, csak az UNALMAMBAN és a CÉLTUDATOSAN között különbség van, nem is kicsi. Az, hogy unalmadban gyakoroltad egy kicsit az alapokat azért az nem mérce, már ne is haragudj Van olyan fotó amin jól mutat a zaj, van amin csak nem zavaró, van amin meg igazán kritikus. Persze van némi haszna a JPG zaj tesztjének is mert tényleg van aki jpg-be kattintgat, de az tesztnek kevés. Nagyon kevés.
"...mert jobban leköt a pixelek basztatása az elkészült képeken, mint a fényképezés maga)" -> na ne viccelj már Az TE vagy akit jobban lekötnek a technikai dolgok, mint a fényképezés maga. Mikor én tavaly augusztusban megvettem az S5500-at, te már gépet kerestél. Én azóta a másodikat nyúzom, 3-szor nyertem pályázatot, képet vett tőlem az MTI, számtalanszor az enyém lett a nap képe a Fotóház Arénában és a fotozz.hu-n, egy országszerte híres természetfotós foglalkozik most velem ingyen mert fantáziát látott bennem és épp most szervezem az első kiállításomat neked meg még mindig nincs fényképezőgéped sem. Nem nagyképűsködésből mondom ezeket, csak hogy tegyük már helyre a dolgokat
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest