Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
"miért ne írnám le, hogy szar minőségű képeket javítgattam unalmamban, mert jobb nem akadt a kezem ügyébe?" -> leírhatod, csak az UNALMAMBAN és a CÉLTUDATOSAN között különbség van, nem is kicsi. Az, hogy unalmadban gyakoroltad egy kicsit az alapokat azért az nem mérce, már ne is haragudj
Van olyan fotó amin jól mutat a zaj, van amin csak nem zavaró, van amin meg igazán kritikus. Persze van némi haszna a JPG zaj tesztjének is mert tényleg van aki jpg-be kattintgat, de az tesztnek kevés. Nagyon kevés.
"...mert jobban leköt a pixelek basztatása az elkészült képeken, mint a fényképezés maga)" -> na ne viccelj már
Az TE vagy akit jobban lekötnek a technikai dolgok, mint a fényképezés maga. Mikor én tavaly augusztusban megvettem az S5500-at, te már gépet kerestél. Én azóta a másodikat nyúzom, 3-szor nyertem pályázatot, képet vett tőlem az MTI, számtalanszor az enyém lett a nap képe a Fotóház Arénában és a fotozz.hu-n, egy országszerte híres természetfotós foglalkozik most velem ingyen mert fantáziát látott bennem és épp most szervezem az első kiállításomat
neked meg még mindig nincs fényképezőgéped sem. Nem nagyképűsködésből mondom ezeket, csak hogy tegyük már helyre a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest