- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Letojják. Sőt, örülnek neki, hogy ilyen cheater, senkiházi streamerek népszerűsítik a programot. Az is bolond, aki ezt elhiszi, hogy tiszta játékkal megvalósítható, amit ez a gyerek a videóban előadott. Csak így lazán, tudod.. Kizárt dolog, hogy egy ilyen hentelésnél, akármilyen UAV-t használ, be ne csússzon néhány halál, akár egy eltévedt gránát által. Lövöldözöm én is Shipmenten néhányszor 73:16-ot, és a többit, de úgy, hogy közben szénné kempelem a búrám vmelyik fedezék mellett/mögött.
Az ujjait meg egyenként eltördelném annak(persze képletesen), aki kitalálta, hogy fegyverenként kell még 100 kill a Gold, 200 kill pedig Platinum Camo megszerzése után. Minek? Ez itt már nem kihívás, hanem tömény unalom. Mi vagyok én, idő milliomos?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
sixpak
nagyúr
válasz nutella1 #7002 üzenetére
Néha vannak jobb körök, nyilván én még kevésbé ismerem a pályákat, 3-4 kd volt a max.
De a global az éppen csak 1 felett, lesz majd jobb is, még csak 2 számjegyű a rank...
mondjuk szerintem, akinek ebben a játékban 2-2,5 felett van a global kd aránya, az biztos, hogy nem tisztán játszik.
Lehetetlen, hogy shipmenten ne spawnoljanak mögéd, nem tudsz mit csinálni.
Az előbb feljött egy rank 22, 70:3-at csinált shipmenten.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Casanova*
veterán
válasz craftsman01 #7005 üzenetére
a srác nem csal. 9 éve így céloz, érzi a játékot. profi! [74 Second Nuke in Modern Warfare 2 Shipment] ő is nagyon jó! Ám a Baranox a legjobb! sajnos nem tud játszani a coddal,mert mindig kibannolják. vanguardból is végleg kibaszták szegényt. [link] brutál a gyerek. egyáltalán nem csal,csak szólok!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz juve600 #7007 üzenetére
nézd meg a többi videóját! nézd meg hogy gyakorolt! botokat, hogy lőtte le,meg a vékony villanyoszlopokat. nagyon ügyes!
#7008koxx : anno kb. így céloztam, és nem csaltam. cod4-ben minden szerverről kibasztak,azt hitték aimbotot használok.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Szellem. #7012 üzenetére
vannak még ügyesebbek is,a versenyzők. akkor azok csalnak? [link] nézd meg ezt! LAN versenyen,ahol tényleg nem lehet csalni. hihetetlen!!!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Casanova* #7006 üzenetére
Persze-persze, nem csal egyik sem, meg a menő streamerek sem, akiknek a nagy része game közben bámul oldalra a másik monitorra, meg mindig jó fele fordulnak, mindig tudják, hogy hol van az enemy stb. Ezek kb. mindent is használnak A reflexeket lehet fejleszteni egy bizonyos szintig, plusz pályaismeret, de ez már nem valós tiszta teljesítmény - szimpla csalás! Undorító az egész, és még jól meg is élnek belőle.
-
Casanova*
veterán
válasz csákány. #7014 üzenetére
igen a legtöbb streamer csal,azok a népszerű streamerek. akiket linkeltem,azok nem népszerűek és nem csalnak. többi videójukat is megkellene nézni. [link]ez a csatorna minden csalót lelepleznek. már tudom kik csalnak...
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Casanova* #7015 üzenetére
Az a "74 second Nuke", amit fentebb linkeltél, szintén szimpla, über csalás. A videón egyértelműen látszik, hogy az aim automatán viszi rá az emberre a célzókeresztet. Te isteneket szeretnél/szeretsz gyártani magadnak? Valamilyen fóbiád van? Ne légy olyan mint Venomka a 4090-es topic-ban. Kérlek. Nagyon szépen kérlek! Egyébként BUÉK Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz nutella1 #7016 üzenetére
Nem tudtok ugy celozni,mint azok a sracok. Nem tudjatok elhinni, hogy nem csalnak. Az a ti bajotok. Talán majd mikor jo jatekosok lesztek, rajottok, hogy azok a srácok nem csalnak. 😁
BUEK mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Békés, Boldog új esztendőt kívánok minden COD rajongó fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz Casanova* #7006 üzenetére
A második videót néztem én is, 2 mp-nél amikor balra a gumiabroncsok mögött kiszed egy csávót, azt nem tudom hogy látta, de nem is érdekel annyira, azonnal kapcsoltam ki. Csal vagy nem, mindenki máshogy látja. Nálam elérte a sz*rházi kiadó és a cod széria is, hogy 2 hete el se indítsam, de azóta nagyon is jól vagyok, és az ilyeneken csak mosolygok, és azt kívánom hogy az értelmes ember hagyja a 'csába ezt a játékot, de csak nem. A mai multi játékok nagy részében csalnak, előbb-utóbb ott hagyod. Egy rakás cancer az egész. Eldöntöttem, ha más multit nyomok, PvE, ha belerángatnak pvp-be, lépek. Nem becsületesek ma már a népek, játszanak az ilyenek együtt.
Bezzeg a régi CoD-ok, az utolsó amit élveztem a World at War volt, 2008 körül.. Testre szabható szerverek, nincs ratata fegyver, nincs gránát és légitámadás, semmi! Csak tolózáras, és kés. 4-5 hónapig tartott mire megtanultam célozni és lőni, de felértem a legjobbak közé, és milyen jó érzés volt!!! Valaki WH-zott, gyors szavazás, ban, ha mást használt mint ami engedélyezve van, először kick, ha újra visszajött és folytatta, örök ban! Ilyen egyszerű volt, senki nem csalt. Ha valaki a csapatból lelőtt, azonnal bocsánatot kért, és még a top játékosok is. Volt TISZTELET! Pedig nem 6 v 6 volt hanem 20 a 20 ellen, vagy több is. Mindenki tudott normálisan viselkedni!
Most ez már nincs, ha lelő a társ, kérdezel, megint lelő... Ha visszaadod, a csapattársa lő le. Bedob egy aimbot-ot vagy botok közé megy és ők a legjobbak... Ez a különbség. Ja és a anticheat egy khm... Esküszöm anno a punkbuster jobb volt.
BTW meghagyom a játékot a profiknak, én már nem idegeskedek rajta, már nem bánom a kidobott pénzt sem, elment volna másra.B.Ú.É.K. minden kedves fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
BUÉK!
És egy örök klasszikus: [link]
Sajnos csak így találtam meg. -
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #7027 üzenetére
Pro aim es aimbot kozott van kulonbseg. Lassitott felvetelen eszrelehet venni. Tobbi videojat is megkene nezni. Amugy nagyon sok csalo van az uj codban,nem veszitek eszre. Azokat nem csalozzatok le. Erdekes! 😁 ma is reportoltam ket csalot.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz heihachi #7029 üzenetére
ott lőtt az enemy,reflexből odalőtt. ennyi! sokan megcsinálják. hidd el a srác nem aimbotozik. többi videóját is megkell nézni. [link] itt pl. látszik a keze.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Casanova* #7030 üzenetére
Azért az önértékelésed Ne ettől függjön, vannak ettől fontosabb dolgok is! Ez az ember egyértelműen csal, egész egyszerűen nem vitatéma. Láss tisztán, ne mindig megszállottan és elvakultan. Abba lehet hagyni ezt a témát, egyszer s mindenkorra.
-
Acheron
őstag
válasz Casanova* #7032 üzenetére
Ez neked tényleg valami fétised, hogy a látszólag "hűdejó" játékosok előtt le kell borulni...
Tudom, hogy neked ők félistenek, de bármelyiket megnézném egy átlag lobbiban, hogyan muzsikálnak...
Jó, jó, tudom, szerinted legyőzhetetlenek, de azért tényleg megnézném bármelyiket, ellenőrzött körülmények között. Lenne meglepetés, borítékolom...
9 éve így céloz... Édes istenem, hol volt ez a srác 9 éve... -
Dave567
addikt
válasz Casanova* #7028 üzenetére
Nem a kezét kell figyelni, hanem mi megy a gépen, mi van esetleg elrejtve.
Új gép, új Winfos,csak a játék felrakva, azért megnézném mit produkál.
Itt is csak a találgatás megy igazából, egy ilyen játékos mit is keres itt amúgy???
Nem hinném hogy az emberek 80% így játszik, a maradék 20 meg menjen külön szerverre, ott produkálja magát.. -
MODERÁTOR
válasz Dave567 #7035 üzenetére
Még nagy lanokon is hány "pro" csaló bukott meg, mindenféle scripteket használva. Az ilyen béna wallhacket meg aimbotot csak balfaszok használnak és egyből le is buknak, itt elég 1-2 apró segítség ha van jó alap skill. Egy időben néztem Bams videóit, kurvára kitiltanám a szerverekről ezt a quicksnipeingot, teljesen elveszi a játék élvezetét. Róla is állandóan ment a találgatás, hogy csal-e, egyelőre nem bukott meg.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Dave567
addikt
Így van, lehet script, meg háttérben futó program.
Minden youtuber, Twitch, meg akármilyen felvevős köcsögöt, aki mutogatja magát, ki kell tiltani, csináljanak nekik szervert ott verjék ki a PROságra.
Quickscope azt meg kellett tanulni, régi MW2-ben nagyon idegesített, ott is futottak aztán úgy lőttek. -
MODERÁTOR
válasz Dave567 #7037 üzenetére
Az nem érdekel ha valaki távolról lekempel, majd kinyírom vhogy, de amikor ilyen megy attól felbasz az agyvíz [link] forog össze vissza és érdekes módon mindig eltalál vkit a közelben még 5 ember közé ugorva is leszed mindenkit. Magával a QS jelenséggel kéne kezdeni vmit mivel elég nonszensz, hogy 1 méterről előbb szed le sniperrel mint te őt mondjuk shotival. pl bazira belassítani a 2 lövés közti időt.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BITBOYS
addikt
És pont ezek tudnak a legjobban sírni ha lelövik.
Számomra az ilyenek vagy ufok, vagy csalók.
De igazából már méltatlan az ilyen játékosokról csevegni, nézni a videójukat. Blokkolni kell meccs végén és ennyi. Ha pedig tele lesz a 200/200-as lista akkor az elsőktől kezdve törölni kell 50-et és jöhetnek helyettük az újak. -
nanorambo
őstag
válasz Casanova* #7017 üzenetére
Oké nem csalnak. De nekem senki ne mondja, hogy egészséges ez. Nyilván, azoknak az embereknek akiknek van életük, soha nem fog úgy menni a játék, mint azoknak, akik 0-24 ben ebben élnek.
És tényleg nem kell csalni, tudom hogy vannak olyan hiper gyerekek, akik addig tolják, amíg ki nem folyik a szemük és mindig ilyen 100-2 KD val mennek a körökben.
Vagy az e-sportolók, akiknek konkrétan ez az életük és munkájuk.Csak ezeket az embereket el kell szeraparálni a normális játékosoktól, mert enyhe kifejezés hogy nem fair.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz nanorambo #7042 üzenetére
"...és mindig ilyen 100-2 KD val mennek a körökben."
Nincs ilyen, hidd el, egyszerűen a pályák adottságai, a respawn system nem teszi lehetővé, ha 20mp.-ig nem mozdulsz, biztos mögéd spawnol az enemy.
Grenade spam és társaik....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
csákány.
aktív tag
válasz craftsman01 #7005 üzenetére
Azért megnéznék tőled egy ilyen 100+ killes shipment vidit........mindenféle gyanúsítgatás nélkül.
-
Dave567
addikt
válasz craftsman01 #7047 üzenetére
SBMM átverése, plusz minden fegyvernél egy pontba megy a golyó, 2-3golyó ból öl, még a felvett fegyvernél is, amit az ellenségtől vett fel.
Ugye be kell őket kalibrálni, mindenkinél máshogy viselkedik a fegyver. -
csákány.
aktív tag
válasz craftsman01 #7047 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy hihetetlen, hanem inkább csak kíváncsi vagyok. És nyilván az igazi teljesítmény előtt meghajolok, de eddig csak olyan "nagyonsokatölős" videót láttam, ami mindig kicsit gyanús volt. És ne érezd a kérésemet kényszernek, és csak akkor foglalkozz vele, ha ez neked semmilyen kellemetlenséget nem okoz! Mert ettől én még tudok aludni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest