Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Kipróbáltam bétát. Sajnos vissza ment a játék az időben. IW megint nem tud engem megfogni. Az összes csapat közül számomra ők azok, akik a legtávolabb állnak tőlem COD játék hangulatban.
A gunfight olyan "remélem sikerül most hittelnem" stílusú , kb arra lövök. nem érzem , nem látom azt hogy valóban találatot viszek be mit mondjuk a BO 4 nél vagy a Vanguard-ban. Az aréna jelleg elveszett .A pályákon megvan az 3 kempelős csomópont, ahol találkozom az ellenséggel és kb ott történik meg a killek fele. Grafika szerintem gyengébb , visszalépés ráadásul villog a képernyő folyamatosan menük alatt. Az animáció vicces, főleg a hasra ugrás. 2022 ben ez azért...na mindegy. Ha lesz benne zombi Megveszem, adok a véglegesnek majd még egy esélyt de szerintem csak pénzkidobás lesz nekem. A fegyverek viszont jók .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával