- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
KaitouP #1232 üzenetére
Pont h kedvcsinalonak irtam a mondandom elejet. Jozefet szemelyesen is ismerem.
Probaltuk egyutt a jatekot. Sztem ez esetben most a jokedv teged kerult ki.
Ami a hasonlatot illeti en mindig erosen fogalmazok. Sokaknak nem is tetszik de van igazsag benne. Aki minosegi jatekra szamit sztem nem ez lesz a kedvence.
Es nem ezzel van baj, hanem a mondandom lenyegevel ami nem jott at ezek szerint. Ha az emberek megelegednek azzal amit kapnak akk sosem lesz jobb jatek, mindig csak olyan amit epp kapnak. Persze ezzel el is van kaszalva az az opcio h rakenyszeritsek az emberek akik megveszik a jatekokat h a keszitok minosegit alkossanak.Johet a duma h jol fut. Egy cod hogy fusson? Kenyerpiriton is illene jol futnia, bar mostansag az rtx mania koraban mar valoban kell nemi optimalizacio is.
Jonnek azzal az emberek h draga. Jonnek masok h akinek draga pcje van mééé nem tudja megvenni. Ez is egy erdekes tema. Erre is csak azt tudom irni, hogy aki igen is befekteti a penzet a vilag legrosszabb uzletebe, akkor talan el is varhatna ilyen hardver arak (lasd rtx sorozatu nv kartyak pl) mellett h minosegi jatekokat vesz.
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #1228 üzenetére
Tudjátok mi a bajotok? Öregek vagytok!
Ami alapvetően nem is baj, de ti/mi még játszottatok/tunk jól elkészített játékokkal! És van egy egészséges igény a jó játékra, de sajnos nem azt kapjuk.
Az MW sztem a sorozat egyik legjobban sikerült része a Warzonnal együtt (csalókat most hagyjuk, nem is cod lenne ha nem lenne csaló) az utóbbi időkben. Azt egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem!
Sajnos rengeteg olyan fiatal van akik tányérjára
fagyi gombóccod helyett szart kapnának egy minőségi cod helyett akkor a kiskanállal kikapargatnák a maradékot is, és kinyalnák a tányért. Mi nem ilyenek vagyunk.#1221nutella1
-
boogie84
veterán
Megvan az fps és mégis olyan darabos, az egész olyan összehányt bóvli!
Ezt a definíciót kerestem én is. Max beállításoknál is meg volt az fps-em, de mégis mintha laggolt volna. Visszavettem minimumra kivéve az eélsimítást, na úgy már jó volt. Nem kísérleteztem h mikor szebb is a játék és még épp jól is fut...
Ezt én betudtam a Bétának. -
boogie84
veterán
Sztem ennel meg a BO is jobb volt anno. MW sikerult kiemelkedore allitolag, bar nem tudom, mert a BO-val abbahagytam es csak az MW volt a legutobbi. Viszont az nagyon bejon. Ez egy sima BO felhuzott texturakkal.
Fegyverek: azt mar le sem kell irno gondolom h a hangok olyanok amilyenek...
De h attol stabilabb lesz az AK, h en red dotot teszek ra, hat az vicc. Ami ennel is nagyobb hulyeseg h flash lighttal megno az ammo.
Ezeket mar most szabira engedtek mert kesz van a jatek? -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #236 üzenetére
Jogos! Minden esetre fél áron én ki fogom próbálni!
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #231 üzenetére
Varom a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Politika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest