Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7895 üzenetére
Kösz a tippet.
Egy rövid kitérő után (hibás D-Link DI-604) végül is az általad ajánlott TP-Link TL-WR741ND routert vettem meg.
A router ezennel megkapja tőlem a COD BlackOps certified minősítést
Végre tudok rendesen játszani -
MAxxYD
tag
Kösz a tippet, de WRT54G-m (a sima) már volt, igaz, hogy gyári firmware-el. Néhány naponta újra kellett indítani szegényt, azóta elpártoltam a márkától....
A ddwrt-t nézegettem. A DIR-300-ra is fel lehetne tenni némi bűvészkedés árán, de mivel nem tudom, hogy működne-e a COD-al, nem volt kedvem vacakolni vele.
A DIR-300 egyébként teljesen stabil, minden mással teszi a dolgát -
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7895 üzenetére
Köszi, ez elég kimerítő infó
Ráadásul ajánlott router is
Korábban álmomban se jutott volna eszembe TP-Linket venni, de csupán előítéletből...
Most viszont tudom, hogy merre érdemes kutatniMivel a gigabit felé kacsintgatok az lenne a kérdésem, hogy esetleg a TP-Link TL-WR1043ND-vel van-e valakinek hasonlóan jó tapasztalata?
Ha nincs, akkor erre fogok vetődni
-
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7893 üzenetére
Szia!
Köszi ez jó hír, azok jó árban vannak
Egy típust tudnál írni? -
MAxxYD
tag
Sziasztok,
Routerrel kapcsolatos kérdésem lenne.
Röviden:
Akinek jól megy a game, vagyis tökéletesen működik a server browser (a szerverek többségének jó ping-je van, lehet frissíteni a listát, stb) milyen routeret használ?
Csak annyit kérek, hogy írjatok néhány típust, amit érdemes megvenniHosszabban:
A COD BO-nak van egy a Tréark által is elismert hibája, miszerint a server browser megpingel minden egyes szervert, ami 10K+ szervernél azt eredményezi, hogy a router padlót fog.
A hibát még novemberben ismerték el és azóta is képtelenek kijavítani. "all pc cods server browsers have suffered from consumer routers overflowing their routing tables. few could show 10K+ servers"
Az én D-Link DIR-300-asommal is ez történik sajnos.
Közvetlen a kábelmodemmel minden müxik, a szerverek nagy részének jó a pingje és csatlakozni is tudok. Ha bent van a router, akkor alig néhány van 100ms alatt és a csatlakozás is egy perc.
Frissítés után pedig az összes szeró felugrik több százas ping-re.
Mivel jobb ötletem nincs, vennék egy új routert, ami bírja a gyűrődést. A router topic ajánlott routereit megnéztem, de azt nem tudom, hogy melyik bírja közülük ezt a fajta terhelést. -
MAxxYD
tag
Sziasztok!
Az elmúlt néhány napban nem volt gondotok a ping-el?
Én már cirka egy hete nem nagyon tudok játszani, mert szinte mindig 120-140 körüli pingem van, a szokásos max. 60 helyett...
Többször is néztem a pingtest.net-et és ott is ugyan ez a helyzet ha bármilyen külföldi szervert nézek (németek, angolok, olaszok, vagyis ahol BO szerók vannak).
A pesti szerverekkel minden okés, helyben 13ms-t kapok, tehát nem a szolgáltatóm tűnik a hibásnak. -
MAxxYD
tag
Sokat ne várj tőle, szerintem globális probléma lehet.
Én még szerverre is be tudtam lépni, de mindig kidobott Steam connect failed üzenettel.
Az össz játékosok száma 23ezer.... ilyen kevés még sosem volt.
A BFBC2 ma kapott egy 2.6GB-s pecset (Map Pack 7, 4 új pályával, úgyhogy az is felejtős.
Megyek és moházok egyet -
MAxxYD
tag
válasz
KAMELOT #3068 üzenetére
Valamit nagyon elszúrtak ezen a gémen. Teljesen vegyes, hogy kinek megy rendesen és kinek nem. Úgy tűnik, hogy én a kevésbé szerencsések közé tartoztam....
A 4 mag minden esetre tuti......
Nem baj, az ilyenek miatt van a haladás, most éppen belefért a lehetőségeimbe az upgrade -
MAxxYD
tag
válasz
@rglaaf #3019 üzenetére
Számomra öröm, hogy vidám perceket szereztem Neked
Az MW2-ben szerintem szerencsétlenül volt ez megoldva.
Csak úgy tudtam a tesómmel FFA-t játszani, először küldtem neki egy Invite-ot (Steam-ből, majd Invite), utána pedig szóltam, hogy mikor indítom a host keresést (a játlkban). Ekkor volt cirka 1 másodperce, hogy elfogadja a meghívást (a Steam-ben), különben nem kerültünk egy host-ra. Valószínűleg ezt szándékosan csinálták, mert nem akarták, hogy haverok együtt játszhassanak a többiek ellen. Ez pedig a rés volt a pajzson
Más játékmódot nem nyomtunk, nem tudom, hogy ott ez működött-e rendesen.
BFBC2-ben meg - az itteni megoldáshoz hasonlóan - Friends listából lehet csatlakozni, ami szépen működik is.
A Black Ops-os megoldás jó (sőt egy másik nézetet is biztosít ugyan arra a feladatra a browserrel), csak még bugos, amit előbb-utóbb remélhetőleg javítani fognak. -
MAxxYD
tag
Jó tanácsok azoknak akik együtt szeretnének játszani.
Az este jáccottunk egy kicsit Polinic-kollégával, miközben sikerült kicsit kitapasztalni a dolgot.
A Steam-et nem igazán integrálták, úgyhogy az ott megszokott módszer nem működik.
Látszik, hogy ki melyik játékban van, lehet dumálni, chat-elni, de a join le van tiltva. Olyan nagyon nem is bánom, az MW2-ben elég kényelmetlen volt használni ezt az öszvér megoldást....Ami van helyette:
A Server Browser-en van egy Friends fül, amin látszanak azok a szerverek ahol a haverok játszanak. Ha az adott sor fölé viszitek az egeret, akkor kiírja, hogy ki van azon a szerón. Csatlakozni a szokásos duppla klikkel lehet. Nekem ez nem mindig működött, mivel üres volt a lista, pedig Polonic már bent volt valahol...
Szerencsére van megoldás:
A főmenünél a jobb alsó sarokban van egy FRIENDS gomb. Erre kattintva megmutatja az éppen játékban lévő haverokat, akikhez duppla kattal lehet megint csak belépni.
Én azt vettem észre, hogy a clan tag-et valószínűleg figyelembe veszi, de ha csak az ellenségnél van hely a szerón akkor jobb híján oda tesz. -
MAxxYD
tag
válasz
7600 GS #2920 üzenetére
Én is örülnék néhány játékostársnak
Általában esténként, 10 után érek csak rá, de néha előbb is
Bár én főként FFA-t nyomok, de szívesen batársulok TDM vagy DOM meccsekbe is.
Szíves engedelmetekkel én is mazsolázgatok egy kicsit a felajánlásokból
Kezdem is MaXiMusalSteam: YourDestiny666
COD: .oyalFlush:.
-
MAxxYD
tag
A youtube-on tanultam:
A Library-ban jobb gomot nyomsz a játékon és kiválasztod a Properties-t.
Ott átmész a Local Files tab-ra, majd rákattintasz a Verify Integrity of Game Cache gombra.
Elszöszöl pár percig és utána ránéz a frissítésekre is.
Nekem vasárnap háromszor is töltött le frissítést. Mindig csak egy új exe jön, 8, néha 7.2 MB.
Két lehetőség van: vagy nagyon szorgosak a Treyarch-os fiúk és tényleg ennyi javítás jött ki, vagy pedig kamu az egész és valami hiba miatt tölt le mindig valamit.
Változást persze nem szoktam tapasztalni, de az ember amíg él remél
Mondjuk most már amúgy is jól megy -
MAxxYD
tag
válasz
hmiki28 #2862 üzenetére
Mióta négymagosra upgrade-eltem nekem is jól megy (még 16x AA mellett is), de az eksönöknél még valóban előfordul szaggatás. érdekes módon a legelső tűzpárbajnál vehető észre a leginkább, később nem olyan feltünő.
Nem igazán értem, hogy miért, mert mind a prociban, mind a GPU-ban van még tartalék bőven
Köszi, ki fogom próbálni, hátha ez segít -
MAxxYD
tag
Köszi a tippet, estére kipróbálom
A ping szerinti rendezés az alap. Még sosem láttam korábban 5 másodperces ping-et, ami itt rendszeres
A cheater-ek miatt még nem próbálkoztam ilyesmivel... jobban belegondolva eszembe sem jutott...
A MOH-on is max 12 fős szerókra szoktam belépni, de ott nem emlékszem, hogy ez unranked lenne... -
MAxxYD
tag
válasz
polonic #2858 üzenetére
Annyira elszúrták az egészet, hogy nekem 800x600-ban is ugyan úgy szaggatott, mint 1920x1080-on. Nem mértem le, de mindkettőn játszhatatlan volt.... A GPU közben meg lógatta a lábát 30% körüli terhelésen...
Egy darabig én is kivárásra játszottam, de miután napi 2-3 pecs kiadása sem javított jelentősen a dolgom feladtam -
MAxxYD
tag
Én erre a következtetésre jutottam és szerencsére helyesnek is bizonyult.
Nem tudom mihez kezdtem volna, ha kidobok az ablakon egy valag pénzt és nem javult volna meg
Itt a Ph!-n viszonylag baráti áron be tudod szerezni. Legalábbis a boltihoz képest
De pl. Polonic kollégának az aláírása szerinti E6600-a van 2GB ram-al megy, tehát a fene se tudja, hogy mi az igazság.....Úgy vettem észre, hogy nem egyformák mindenkinél a tünetek.
Nekem folyamatosan akadt, főleg akkor, ha lőttek rám (vagyis több effekt volt a képernyőn). A procim a Steam low priority-be való rakása után egyébként 90-100% között ugrált, nem volt teljesen kiakadva 100%-on.
Hasonló esetben, amikor öcsémmel játszottunk MW2-őt vagy BFBC2-őt úgy, hogy közben Skype-on dumáltunk, akkor a Skype szakadozott, nem a gém. A Skype prioritásának megnövelése után az is jó lett, és a játék is játszható maradt. Lassabb lett, de nem lag-elt...Szóval az én példámon okulva nem biztos, hogy egyből el kell rohannod procit venni. Lehet, hogy ha vársz pár napot, akkor javítják a dolgot
Volt itt a fórumban aki komplett gépet cserélt emiatt, én ennél óvatosabb duhaj vagyok
Persze olyan is van, akinek i7-es procival is akad.... -
-
MAxxYD
tag
válasz
polonic #2841 üzenetére
Ezek szerint HC-s szerókra sikerült bemennem majdnem mindig
Nálatok is sz%r server browser?
Ha megszakítom a szeróra való belépést (mert nem megy neki), akkor visszadob a főmenübe és utána általában nem talál egyetlen szervert sem....
Szóval örülni szoktam, ha bárhová be tudok lépni, nem is figyelem, hogy HC-e...,
Kijavíthatnák már azt is, hogy a kijelölt szerverre nem lehet dupla kattal belépni. Ha kiválasztok egy másikat és utána a korábbin duplázok, akkor bemegy....
Én is próbálok kisebb létszámú szerókat keresni, mert a 16 valóban sok.
A spawn system a szokásos inteligenciával bír....
Vannak olyan helyek, ahol nincs időd kijutni az egyirányú utcából, mert mögéd tesz valakit (asszem Launch-nak hívják, a szakadék szélén).
Van ott egy oszlop (beton tömb) és tegnap kipróbáltam egyszer, hogy körbe-körbe rohangáltam és minden körben jött szemben valaki -
MAxxYD
tag
válasz
jegenye77 #2836 üzenetére
FFA-t játszik valaki rajtam kívül?
Nagyon kevés FFA-s szeró van és valamiért azoknak iszonyatosan nagy a ping-je....
Helyette inkább elmegyek TDM-et nyomni, de mivel nem vagyok hozzászokva előbb-utóbb lelövök egy-két csapattársat
Lehet, hogy nekem is ki kellene próbálnom pár magyar szerót ? -
MAxxYD
tag
A memória biztosan kell, de ne várj csodát tőle.
Én egy hétig szívtam E8500 + 4GB-vel, 64bites Win7-tel
Az elején legalább egyáltalán nem lehetett játszani, ami még mindig jobb annál, mint amikor lagalve próbálkozik az ember, zéró sikerélménnyel....
Után még a Való Világ (C) is szaggatott egy darabig......Meguntam a vacakolást és tegnap vettem egy négymagos, Q9650-es procit.
Most végre tudokJÁTSZANI
A négy mag kb. 60% körül pörög és végre a GPU is jobban ki van használva.
AA nélkül, FullHD-ban az eddigi 28 FPS átlag helyett ( Min 0, Max 72) 68-74 közötti átlagot mértem (Min 46, Max 124 között).
Kipróbáltam 16xAA-val is, így lement 54-64 közötti átlag FPS-re.
Néha így is akad, de úgy gondolom, hogy az nem a vas hibája, hanem igazi lag
Kérdés persze, hogy megéri-e ennyit beruházni egy játék miatt, de egy ideje már úgyis gondolkotam a dolgon, de a BFBC2-őn kívül nem volt semmi, ami indokolta volna a cserét (azért meg annyira nem vagyok oda).
BFBC2 erdmény: a korábbi 45 FPS-ről 61-es átlag lett (Min 38, Max 101)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest