Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Fú, de egy undorító sztori ám ez. Nem is tudom milyen és mennyi káromkodást/átkokat írnék ki magamból. Előkotortam az artbookot, megnéztem aztán kicsit utánamentem mit írt róla a sajtó, meg az emberek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #16 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy törölték, de sok éve már, hogy semmi új hír nincs róla, szóval én túl nagy reményeket nem fűznék hozzá, hogy az valaha is elkészül.
-
Electronic
ArtsMoneymaking -
Chp
őstag
Egyáltalán nem lepett meg. Mindig figyelemmel kisértem a megosztott grafikákat, de valahogy már akkor sem tudtam komolyan venni McGee-t, bocsánatot kérek. Elképesztő alkotás számomra mindkét Alice, de a harmadik megjelenését valami megmagyarázhatatlan dolog miatt sosem éreztem valósnak. Be is jött.
#11GodGamer5
Jóságos ég, az Undying mekkora élmény volt annak idején, naná, hogy máig előveszem! -
FLATRONW
őstag
Remélem, tanulnak belőle az érintettek, és a jövőben nem támogatnak olyan embereket, akiknek semmilyen hatalma nincs a történések felett.
-
laceszgamer
addikt
Lassan eljut az EA is oda, hogy MS jelentkezik mint felvásároló ha így folytatják. Az NFS és BF neveket már jól lenyomták a padlóra, lényegében a FIFA ( vagy mi lesz most a neve ) és a Sims tartja el őket, ha meg esetleg van valami amit rengetegen várnának, annak esélyt se adnak... Tényleg legalább a jogokat adnák el, simán össze lehetne akár közösségi finanszírozásból kaparni rá a pénzt, de nem, inkább ülnek rajta a semmiért.
-
GodGamer5
addikt
Engem ez idegesített fel, de nagyon: "Ha valakinek mégis sikerül meggyőznie az Electronic Arts-ot, hogy elkészítse az Asylumot, akkor sem kívánok részt venni sem abban, sem a hozzá kapcsolódó projektben."
Remélem azért valaki megoldja és nem hagyják abba pont most, mikor már kezdett sínen lenni.
Az Alice meg az Undying a titkos vágyam, hogy egyszer folytatják. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #9 üzenetére
Ha a Senscape féle Aylumra gondolsz, akkor azt több mint 12 éve jelentették be és évek óta nincs róla semmi hír. Szerintem annak már lőttek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #7 üzenetére
Nyilván nem.
-
Heroes fan
őstag
Ez nem az a játék ami még steamen található asylum amit már 2013 év eleji felhozatalba lehetett látni a pc guruba?
-
LÁZ
addikt
lófsz a seggükbe, akkor csináljanak egy felpimpelt riméket, és abból a dellából csinálják meg a következő rész....vmelyik zseninek biztos rossz szám jött ki az excel alján
....
-
Scholes9
nagyúr
Mekkora játék volt anno az első Alice
-
D_r_u
tag
Ha már ilyen fontos része az EA katalógusának az Alice, akkor igazán elérhetővé tehetnék az első részt PC-n is a digitális platformokon.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem fogjuk megcsinálni, mert nem fog pénzt hozni, de nem hagyjuk, hogy valaki mással megcsináltasd, mert lehet, hogy nekik pénzt hozna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest